Mar-Apr 2011(152)Hai madutza_bra!!Hai bulina!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Monas si Viss a facut injectia asta pt maturarea plamanilor. Poate iti mai da si ea niste lamuriri.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 30s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

yasmy daca primesti mesaj cat esti plecata imi dai mie mesaj daca vrei..sa nu stam in tensiune

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 10 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliaa

Mihaela86 zic si eu la fel ca fetele ca daca a devenit maro scurgerea poate sa fie dopul, dar ca nu e neaparat nevoie sa nasti daca l-ai pierdut. Simona zicea ca ea l-a pierdut devreme si dupa aia dus sarcina pana la 40 saptamani si a trebuit sa ii faca inducere ca sa nasca. Iar daca chiar ai naste acuma, nu e asa mare problema daca a crescut bine bebe pana acuma. Nasterea la 8 luni nu e mai periculoasa ca si cea la 7 luni asa ca stai linistita. Acum medicii sunt pregatiti sa aiba grija si de bebei nascuti cu 900 gr.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 30s+

Da, Oti, asa e, l-am pierdut la 32 s si am stat in pat. Am nascut la 39 si 4 zile
cat despre nastere stiam ca e mai periculoasa chiar la 8 luni decat la 7...ceva in legatura cu procesul de mielinizare...care se petrece in luna a opta...Acuma care o fi realitatea nu stiu.
Dar intr-adevar altfel te descurci cu un bb mai maricel.

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Luati o pauza sa fac capitol nou

------------------------------------------------------------------------------------------

AMR - 10 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, uite si eu pe acasa, tot bag in mine, cu deosebirea ca eu nu mai le si numar dejunurile. Sunt cu david acasa, astept sa mai treaca putin sa ne culcam. DImi am gasit putin sange pe hartie. Nu era din spate...Dar parca nici din fata, ca am mai sters de cateva ori..O fi fost vreun cosulet ceva
OOf, chiar nu era momentul, am ajuns sa imi doresc sa mai treaca timp putin cu bb in burta.
Tu ai grija cand iesi sa nu faci efort mare...ca mai ai asa putinWOw!!!AI luat cadou fetei? Noi nu am luat nimic inca...sper sa rezolve al meu problema.

Lauriciu, frumoase pozici, am uitat sa-ti spun, dar le-am vizionat

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

"la ora 9.25 s a nascut pitica de numai 2900 gr, CATALINA IOANA. a tipat din prima si este o galagioasa. amandoua ne simtim f bine si in 2-3 zile plecam acasa. va pupam dulce"

BRAVO MADA!!!!!!!!!!! BINE AI VENIT PE LUME CATALINA IOANA!!!!
MAMI REFACERE USOARA SI LAPTIC DIN BELSUG PT MICA PRINTESA!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 4 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitolul 153

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

sigur!!sigur!! imediat....e super delicios.... eu tot pe el stau de azi dimi de la 8 dar tre' sa ii lasam si la happy o feliuta

Asa asa.
Una alta am balotat niste ciocolata Merci( primita ieri de la sot ) sub pretext ca e amara cafeaua.
Dar nu ma dau in laturi de la o felie de tort. Mmmmmm ce bun o mai fi!!!!!

Mamica fluturasului Andrei si 38+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

HAPPY vezi cine se gandeste la tine?? hai ca avem capitol nou si vesti noi!!!

simo, m-am speriat cand am citit!! daaa...am luat cadoul pt printesa!!! toata ziua vb de el.,....si am intreaba cum mai incape si cadoul in burta :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Andreea ma bucur ca esti mai bine astazi . Cand te duci la dr sa programezi cezariana?

AMR - 10 zile!!!!

Ana-Maria

Abia lunea viitoare pe 21 februarie cand voi avea 38 de sapt si 3 zile, asta daca o sa vrea bebe sa mai stea atat. Eu una asa sper, dar mai stii. Tu cu cat timp inainte pleci la Brasov? Chiar inainte cu o zi pe 24 sau mai devreme?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput