Mar-Apr 2011(152)Hai madutza_bra!!Hai bulina!!
Raspunsuri - Pagina 12
alina.n spune:
daca nu sunt regulate inseamna ca nu este de nastere
ia si tu un no spa+scobutil si stai in pat
anaxena spune:
din amintirile mele parca la 9 se duce Madutza la spital..parca..
ia sa intru si eu sa vad cum s-a pregatit pt marea intalnire
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
35+
cum creste Alex
AMR 32 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
alina eu le am de ceva tmp....cel mai des au fost la 5-7 min apoi dupa vreo ora-doua au incetat...so acum am la fel...dar neregulate...
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 4 zile !!!!
anaxena spune:
madutza esti superba..radiezi!!
intrebare: la cezariana nu tre sa ai unghiile fara oja,sau asta e la alt gen de anestezie?
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
35+
cum creste Alex
AMR 32 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
dorinut@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena madutza esti superba..radiezi!! intrebare: la cezariana nu tre sa ai unghiile fara oja,sau asta e la alt gen de anestezie? Ana-Maria mami de 35+ cum creste Alex AMR 32 zile!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |
si eu stiu ca la orice fel de operatie cu anestezie nu tb sa ai oja, sa poata vedea anestezistul daca ti se invinetesc unghiile..eu la ce operatii am facut asa mi s-a zis...
------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 11 zile!!!! 
Ana-Maria
IONY_82 spune:
si eu stiu ca la orice operatie cu anestezie nu trebuie sa avem unghiile facute
pe mine m-au pus sa mi le sterg cand mi-a facut chiuretajul, asa ca acum nu-mi mai fac unghiile
fericita
37+ cu
Sara Andreea
AMR 2 sapt

dorinut@ spune:
| citat din mesajul lui IONY_82 si eu stiu ca la orice operatie cu anestezie nu trebuie sa avem unghiile facute pe mine m-au pus sa mi le sterg cand mi-a facut chiuretajul, asa ca acum nu-mi mai fac unghiile fericita 37+ cu Sara Andreea AMR 2 sapt![]() ![]() ![]() ![]() |
si pe mine la fel...
------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 11 zile!!!! 
Ana-Maria
cristina_ph spune:
| citat din mesajul lui alina.n acum o intrebare pentru mamicile de baietel: voi ati decalotat bebeii si daca da cum se face asta, vedeti ce problema am si eu mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011) |
Stiu ca parerile sunt impartite...noua pediatra ne-a spus sa decalotam foarte putin la baitza,dar in nici un caz sa nu ajungem la durere...totul s-a petrecut mai mult natural si acum cuculetzul este in regula...parerea mea este sa nu chinui copilul.
Mamica lui Andrei(23.nov.2008)
37+
Bogdan Gabriel
IONY_82 spune:
Cristina n-ai mai trecut demult pe la noi
cum esti?? ai mai fost la eco? spune-ne tot ![]()
![]()

fericita
38+ cu
Sara Andreea
AMR 1 sapt

IONY_82 spune:
Am schimbat si eu semnatura

ce putin mai e

Doamne ajuta sa fie totul bine ptr toate
scot din nou motatele la treaba ptr Madutza ptr ca nu stiu maine dimineata daca pot intra

HAI MADUTZA!!
HAI
CATALINA-IOANA

fericita
38+ cu
Sara Andreea
AMR 1 sapt

Naty (10.04.2009) si
Alex (1.02.2011)