Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Salutare ![]() Si sa aveti o zi plina de dragoste ![]() ![]() ![]() Noi am fost vineri la doctor la Bxl si ne-a mai linistit putin. Ne-a confirmat diagnosticul de aorta bicuspida dar ne-a expilcat ca nu e asa de grav si ca operatia se face in functie de gaurica pe care o are (la el nu e etans dar scurgerea e minima). Exista sanse sa nu se mareasca in timp si daca e asa nu are nevoie de un tratament anume, doar antibiotic in caz de infectie bacteriana sa nu se ajunga la endocardita ![]() ![]() ![]() Si pt ca ne mai linistisem, ieri am fost cu el la urgente. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A fost o sapt de groaza si ma bucur ca s-a terminat. Sper ca cea care tocmai a inceput sa fie mai buna. Pupici si multumim ca va ganditi la noi. ![]() ![]() ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
offff...mititelul...
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Mamica mandra de odorul ei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui danyelana Salutare ![]() Si sa aveti o zi plina de dragoste ![]() ![]() ![]() Noi am fost vineri la doctor la Bxl si ne-a mai linistit putin. Ne-a confirmat diagnosticul de aorta bicuspida dar ne-a expilcat ca nu e asa de grav si ca operatia se face in functie de gaurica pe care o are (la el nu e etans dar scurgerea e minima). Exista sanse sa nu se mareasca in timp si daca e asa nu are nevoie de un tratament anume, doar antibiotic in caz de infectie bacteriana sa nu se ajunga la endocardita ![]() ![]() ![]() Si pt ca ne mai linistisem, ieri am fost cu el la urgente. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A fost o sapt de groaza si ma bucur ca s-a terminat. Sper ca cea care tocmai a inceput sa fie mai buna. Pupici si multumim ca va ganditi la noi. ![]() ![]() ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
hai incoa' la o imbratisare maimutzeasca!
![](grup.gif)
Ne gandim azi pozitiv si colectiv la dany?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Ma bucur ca v-ati mai linistit. Pot doar sa-mi imaginez prin ceea ce ati trecut. Si poate in timp se rezolva cu totul.
Cat despre cazatura, parca e ceva light in comparatie cu prima problema, desi sange pe fatzuca lui mica cred ca arata ingrozitor.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
hai incoa' la o imbratisare maimutzeasca! ![]() Ne gandim azi pozitiv si colectiv la dany? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
![](grup.gif)
![](grup.gif)
![](grup.gif)
Povestea unui Dor
![](copilas.gif)
Ajut-o pe Eva
lalitica2000 spune:
in primul rand vreau sa va spun ca mi-a fost un dooooor de voi, sa va citesc, sa mai invat si eu una alta de la voi. Din pacate timpul este mult prea scurt pentru tot ce am eu de facut. La birou am mai tot timpul treaba iar acasa cand ajung ii dedic tot timpul lui David. Tot ma amagesc ca o sa intru in week-end, dar atunci apar tot felul de treburi administrative, vizite si uite asa trece timpul de nici nu-mi dau seama cum...acu face si David un an...nici nu-mi vine sa cred.
Nu am mai intrat de mai bine de o luna. Am avut de cateva ori tentative sa scriu, m-am pus de citit paginile din urma din capitolul deschis si de fiecare data, jur, a intervenit ceva, si nu am mai apucat sa scriu nimic , dar nici de citit nu a mai fost vorba.
Vreau sa urez si eu din tot sufletul LA MULTI MULTI ANI! tutror pufilor care s-au aniversat. Sa fiti sanatosi dragi pufi, sa le aduceti numai bucurii parintilor, sa cresteti mari si frumosi.
Revenind la noi, in speta la David, pot sa va spun ca ne luptam cu 4 dinti si o masea. Bine ca la 7 luni jumate avea 8 dinti si pe urma pauza, ca acum dintr-o data sa-i apara atatea, VAi si ama ce e in gura lui. Am inceput seara sa-i dau nurofen ca se tot trezea in somn si plangea, asa ca de cand ii dau nurofen doarme bine. I s-a scos masa de la 3 dimineata, asa ca am si eu un somn dintr-o bucata de la 10 seara cand are ultima masa pana la 7 dimineata. De vreo 3 saptamani a invatat si el sa adoarma singur seara, nu mai trebuie sa-l plimb eu prin casa. ii dau la 10 seara laptele cand e in pat si pe urma pur si simplu plec din camera. Se mai foieste el cand pe o parte cand pe alta dar in maxim 5 minute adoarme.
In rest, ce sa va mai zic, de umblat nu umbla, sta in picioare tinandu-se de pat, canapele si alte cele dar nu da nici un semn ca ar dori sa umble. Nu ma grabesc nici eu, ca o sa vina si momentul ala. Nu mai sunt asa stresata sa urmaresc cartile cu ce trebuie sa faca copilul la 1 an. In rest face si el pa, bravo, imita suntete scoate si niste cuvinte gen uite, haide,iata, pa. Stie si David sa infileteze dopul la sticla, iar acum este in perioada in care incearca sa-si puna cizmulita in picior si evident ca nu reuseste.
Am facut un prim experiment, in sensul ca pentru prima data l-am lasat pe David pentru o nopate doar cu una dintre bunici si cu bona. Noi am mers la un botez la baietelul finilor nostri, botez care nu era in bucuresti. Am avut ceva emotii, dar totul a mers bine de ambele parti chiar m-a facut sotul un dans de pe loc, el avand acum piciorul in ghip de la coapsa in jos. Bona a fost cea mai stresata dintre toti. Desi i-am spus ca David doarme toata noaptea ea a vrut sa se asigure ca nu se intampla nimic, asa ca si-a luat bauturi energizante si cafea si toata noaptea nu a inchis un ochi si ne-a copt doua prajituri si ne-a calcat toate hainele pe care le-a gasit necalcate. Pe cand ne-am intors noi soacra mea facuse curat si mancare, asa ca ne-am intors la o casa curata, plina de mancare si la un belelus care dormea, drept pentru care ne-am mai pus si noi la un somn, sa mai recuperma din noaptea pierduta. David nu a cosntientizat ca am fost plecati mai mult decat ca de obicei, evident ca s-a bucurat cand ne-a vazut, si noi la fel.
cam asta ar fi despre noi...inca o data mi-ati lipsit tare mult si sper ca macar de la serviciu sa-mi fac timp sa va citesc si sa mai scriu, sa nu ma mai simt asa pe langa. Reintegrarea e mai grea, mai ales dupa ce lipsesti o perioada mai lunga de timp.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui decenuela micky... ![]() ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Neeeee. Iesim la cofetarie! Si cica si papam in oras, ca a i-a intrat salariul pe card, azi!
![](icon_smile_big.gif)
Si eu mi-am primit cadoul (un parfum). Al lui il asteapta la biroul de acasa. Impachetat intr-o banala hartie alba, legat cu funditele portocalii de la lumanarile de la nunta, cu 4 felicitari facute din coala alba, decupate cu foarfeca in forma de inima, cu contur rosu pe ele si cu cate o ghicitoare despre cam ce ar fi in cadou.... La interiorul fiecarei felicitari, are cate un pup tras de mine cu ruj rosu. Cadoul e rosu, desigur (un halat de baie, ca sa nu mai saliveze la al meu
![](icon_smile_big.gif)
![](thumb_queen-cool.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
![](grup.gif)
![](pupic.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
simplicity spune:
citat din mesajul lui Ruxita ... inca una si ma duc... sunt pe finalul cartii, deci nu o sa va stresez mult... cica experiment cu o maimutzica inchisa intr-o cusca, o stresau cu zgaltzaitul custii, cu lumini bruste si orbitoare, cu zgomote puternice si reactia ei a fost de panica... au bagat doua maimutzici in cusca, zgaltzait de cusca, lumini orbitoare, zgomote puternice... panicate, dar mai putin decat cand maimutza indura de una singura... au bagat 5 maimutze in cusca... acelasi tratament... nicio reactie de panica (probabil s-au imbratisat strans barbateste)... si morala pildei e ca impartasind cu cineva stresul cotidian, totul pare mai usor... nivelurile de relaxare colectiva e mai profund si mai rapid ... s.a.m.d. si parca asta facem zilnic... ne adunam maimutzeste si ne povestim necazurile si multe dintre ele se rezolva... ar fi frumos sa ne adunam gandurile bune si sa ne indreptam catre o cauza ...ceea ce de altfel facem in fiecare zi, dar fara sa constientizam prea mult chestia asta de colectivitate ... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
tomaca spune:
Nu m-am laudat si eu cu al meu copil care ieri a dormit somn de pranz 4 ORE!!!
S-a trezit mai tarziu dimineata, pe la 8 asa ca a fost mai vioi pana la pranz cand i-am dat fructe (dupa ce m-am intors de pe la doctori cu radiografia lui). Dupa aceea hai la plimbare si ne-am plimbat vreo ora. Pe la 2.30 fix, copilul adoarme in carucior chiar in fata casei. Despachetat tot tacamul, nicio reactie, somn tun. Dupa o ora, trezit direct in fund cu plansete. L-am linistit in patul mare si n-a adormit (adica a inchis ochii) decat cand am pus capul pe capul lui. Si dupa aia, 3 ORE. Am facut mancare, alte admin, dupa care si noi la culcare. Ziceam macar juma'de ora. Dar am constatat ca e intuneric si copilul meu tot doarme si ma lasa sa lenevesc. Asa ca am avut pranz si cina la ora 7 seara si am plecat in vecini (rude).
Acolo a primit o prajitura barny (de la verisoare tot asa mici). Eu n-am vrut, dar tasu i-a dat. Doamne ce se mai bucura. Ce mai zice miam-miam si se ridica la masuta, mai musca o gurita, mai pleca, iar se intorcea si uite asa ii faceau ochii , singur fara vreun ajutor. Parca zicea, mama ce buna e, zarciobii astia de parinti, nu-mi dau si mie asa ceva. Cand s-a terminta si am aruncat ambalajul, l-am vazut cum se ridica pe masuta si linge frimiturile de pe masa.
Ce grumand mai e frate, asa face la mance. Doamne, seamana cu mine !
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva
simplicity spune:
citat din mesajul lui alexia28 Buna fetele, Vreau sa urez si eu pufuletilor ca isi serbeaza in urmatoarele zile primul anisorLA MULTI ANI, SA CREASCA MARI, SANATOSI SI VOIOSI! ![]() ![]() ![]() La mine este ultima zi de stat acasa, de maine incep serviciul dupa 3 ani ![]() Natalia a fost prima ei zi la gradi si a fost extrem de incantata. Asa ca s-ar putea sa intru doar in weekend pe forum ![]() Aaa, pt fetele cu cremutza, la noi se vad foarte bine efectele dupa numai o saptamana ![]() www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010) prietene DC . |
![](grup.gif)
![](pupic.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi: