Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 sorina bz ai vazut ce declaratie de dragoste are iris de la ginerica? mam topit ![]() ![]() ![]() _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Vazut, topit
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui elefantica Eu m-am pus pe citit carti de psihologia copilului si asa mai departe...super cele luate de pe transfer nici nu am stiut pe care sa le incep mai intai asa ca am inceput cu ceva ce aveam in casa ..asta a si fost unul din motivele absentei mele ...pe langa isabela cea umblacioasa si pe alocuri urlacioasa ![]() "Este, deci, de inteles teama trecerii de la san la biberon. Cu atat mai mult cu cat acest moment ii reaminteste mamei de propriile experiente de separare, oricare ar fi ele (propria intarcare, divortul parintilor...). Daca acestea au trecut fara probleme majore, intarcarea copilului va urma, probabil, acelasi drum. In caz contrar, copilului i se va parea insuportabil momentul pentru ca mamei ii va fi teama sa nu retraiasca acele momente dezagreabile. Fara a-si da seama, ea va intarzia cat mai mult posibil momentul schimbarii, sau va face schimbarea in cateva zile, avand mare grija sa-si incatuseze emotiile si sensibilitatea. Intarcarea micutului inseamna a deveni mama in realitatea zilnica. Este un moment in care se rupe legatura cu istoria veche pentru a se crea alta, diferita, dar la fel de bogata." Mamica mandra de odorul ei edit ca bolduisem in loc sa fac italic textul din carte ![]() |
nici eu nu sunt de acord! intarcatul inseamna a deveni mama... si pana sa-l intarc ce am fost???
ele, zi-ne te rog ca aceste cuvinte au fost scrise de un barbat, care e de inteles de ce e pe langa...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita ... inca una si ma duc... sunt pe finalul cartii, deci nu o sa va stresez mult... cica experiment cu o maimutzica inchisa intr-o cusca, o stresau cu zgaltzaitul custii, cu lumini bruste si orbitoare, cu zgomote puternice si reactia ei a fost de panica... au bagat doua maimutzici in cusca, zgaltzait de cusca, lumini orbitoare, zgomote puternice... panicate, dar mai putin decat cand maimutza indura de una singura... au bagat 5 maimutze in cusca... acelasi tratament... nicio reactie de panica (probabil s-au imbratisat strans barbateste)... si morala pildei e ca impartasind cu cineva stresul cotidian, totul pare mai usor... nivelurile de relaxare colectiva e mai profund si mai rapid ... s.a.m.d. si parca asta facem zilnic... ne adunam maimutzeste si ne povestim necazurile si multe dintre ele se rezolva... ar fi frumos sa ne adunam gandurile bune si sa ne indreptam catre o cauza ...ceea ce de altfel facem in fiecare zi, dar fara sa constientizam prea mult chestia asta de colectivitate ... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Imi place. Parca imi da alinare.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
Eleysa spune:
citat din mesajul lui decenuela alexia....multa bafta, mami..asta e viatza...dar mergem inainte....stii se vb zilele trecute....CALITATEA TIMPULUI PETRECUT CU PUFII CONTEAZA.... ele..m-ai bg in ceatza cu citatul....am zis ca cele zise de ruxita sunt greoaie...dar si asta la fel imi pare..cred ca o proplema...cu intelectul....ca sa zic asa...oricum..nu mi-a placut....eu cred ca voi face parte din categoria....40+....mi-e greu...ma dor sfarcurile...dar in acelasi timp ![]() ...acolo in paranteze era..divort...intarcare...dar lipsit de dragoste se pune? ...mi-e drag de nu mai pot...ce sa fac...avea bunica o vb....dragostea-n delung rabda...na micky... ![]() ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
hihihi...sorry ...nu vroiam sa para citat pretentios ...presupun ca se pune lipsa iubirii...cat tine de mine eu m-am gandit ca probabil la mine o sa fie grea intarcarea pentru ca am si eu o frica adanc ascunsa
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](alcool.gif)
![](chatterbox.gif)
![](alcool.gif)
Mamica mandra de odorul ei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Am cam absentat,m-am bagat la citit cartile de pe transfer,invatat pt scoala,Ariana care e bestiala-atata e de scumpa ca nu pot sa nu stau sa ma joc cu ea cand ii vad mutritele plus momentele ei mai putin bestiale;
Eu de o saptamana incerc sa o adorm si altfel decat la san,adica in brate(nu pot sa o invat sa adoarma direct singura ca mi se pare prea mult dintr-o data),au iesit maselutele(3 la numar si a 4 a pe drum,greu a fostttttttt pt ea si pt mine la fel);prin urmare cam adoarme in brate ziua si somnul de seara(noaptea nu fac drumuri deci ii servesc LM);
Am citit si discutat cu medicul despre cum e mai bine sa inveti un copil sa adoarma singur sau nu la san,cum sa ii scoti mese de lm-concluzia mea: cel mai bine e sa o dezveti ziua si la final seara,noaptea
Am avut o perioada grea(mi-e frica ca o sa ajung mai rau ca femeile care erau la lagare):nopti nedormite,nu puteam manca nimic,imi venea sa numai cand ma gandeam la mancare,acum imi e mai bine,dar sunt obosita,cred ca stresul e de vina si noptile nedormite(voi aveti insomnie si dureri de picioare?)
Alexutzza si la Ariana se vad de mult timp caninii,dar vad ca nu vor sa iasa....nu stiu ce sa iti spun cat dureaza,inarmeaza-te cu mult rabdacol,eu sper sa nu aiba dureri Yannis si nici alte reactii
Nu mai stiu ce am citit,revin....
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
Eleysa spune:
citat din mesajul lui Ruxita ... inca una si ma duc... sunt pe finalul cartii, deci nu o sa va stresez mult... cica experiment cu o maimutzica inchisa intr-o cusca, o stresau cu zgaltzaitul custii, cu lumini bruste si orbitoare, cu zgomote puternice si reactia ei a fost de panica... au bagat doua maimutzici in cusca, zgaltzait de cusca, lumini orbitoare, zgomote puternice... panicate, dar mai putin decat cand maimutza indura de una singura... au bagat 5 maimutze in cusca... acelasi tratament... nicio reactie de panica (probabil s-au imbratisat strans barbateste)... si morala pildei e ca impartasind cu cineva stresul cotidian, totul pare mai usor... nivelurile de relaxare colectiva e mai profund si mai rapid ... s.a.m.d. si parca asta facem zilnic... ne adunam maimutzeste si ne povestim necazurile si multe dintre ele se rezolva... ar fi frumos sa ne adunam gandurile bune si sa ne indreptam catre o cauza ...ceea ce de altfel facem in fiecare zi, dar fara sa constientizam prea mult chestia asta de colectivitate ... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Imi place pilda...hai la o imbratisare maimutzeasca
![](grup.gif)
![](pupic.gif)
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
nici eu nu sunt de acord! intarcatul inseamna a deveni mama... si pana sa-l intarc ce am fost??? ele, zi-ne te rog ca aceste cuvinte au fost scrise de un barbat, care e de inteles de ce e pe langa... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
hmmm...nush ce sa zic ca si eu sunt in dubii de cine e scrisa cartea ca nu scrie ...se numeste "Bebelusul dumneavoastra...de la 0 la 2 ani" e ca un fel de dictionar de bebelusheasca ....iar la I ...au si Intarcarea ...
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
pai atunci, la multi ani si sa traiasca! Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
Multumesc frumos!
Si tuturor Valentinilor si Valentinelor, o zi superba si LA MULTI ANI!
![](pupic.gif)
![](thumb_queen-cool.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Cui ii place muzica rock si si-ar dori (si poate) sa mearga la un concert in Hard Rock caffe si sa faca si sa faca o fapta umanitara, am trimis un email pe pufuleti.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
danyelana spune:
Salutare
Si sa aveti o zi plina de dragoste
Noi am fost vineri la doctor la Bxl si ne-a mai linistit putin. Ne-a confirmat diagnosticul de aorta bicuspida dar ne-a expilcat ca nu e asa de grav si ca operatia se face in functie de gaurica pe care o are (la el nu e etans dar scurgerea e minima). Exista sanse sa nu se mareasca in timp si daca e asa nu are nevoie de un tratament anume, doar antibiotic in caz de infectie bacteriana sa nu se ajunga la endocardita . Acum va fi urmarit de un medic acolo si avem iar control peste 3 luni, pe 9 mai. Ne
sa fie totul bine.
Si pt ca ne mai linistisem, ieri am fost cu el la urgente. A cazut in bucatarie cu gura de perete (am un perete cu caramida aparenta
) si si-a spart buza si s-a jupuit pe nas si gurita
Cand l-am vazut plin de sange am zis ca lesin. Eram si eu si sotul cu el in bucatarie si totusi a reusit sa cada... Dupa ce ca toata ziua fusese marait di cauza de dinti...
L-a urgenta doar l-au dezinfectat (o facusem si eu acasa) si ne-au spus sa-l supraveghem sa nu vomite, sa nu fie apatic si sa-i dam nurofen.
A fost o sapt de groaza si ma bucur ca s-a terminat.
Sper ca cea care tocmai a inceput sa fie mai buna.
Pupici si multumim ca va ganditi la noi.