Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

sorina bz ai vazut ce declaratie de dragoste are iris de la ginerica? mam topit

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Buna fetele,

Vreau sa urez si eu pufuletilor ca isi serbeaza in urmatoarele zile primul anisorLA MULTI ANI, SA CREASCA MARI, SANATOSI SI VOIOSI!
La mine este ultima zi de stat acasa, de maine incep serviciul dupa 3 ani, este un job nou, am sufletul prastie pt Tudy al meu care ramane cu bona dar nu avem incotro, nu ne mai putem descurca altfel.
Natalia a fost prima ei zi la gradi si a fost extrem de incantata. Asa ca s-ar putea sa intru doar in weekend pe forum

Aaa, pt fetele cu cremutza, la noi se vad foarte bine efectele dupa numai o saptamana nici sotului nu i-a venit sa creada, acum o saptamana ma speriase ca nu crede ca scapam de dr, ca am facut prostie ca nu l-am decalotat cate putin cum a spus dr.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010)

prietene DC .

mult succes la noul loc de munca si sa fie despartirea cat mai usoara ...ma refer la cele 8 ore din timpul zilei

Mamica mandra de odorul ei

SUBSCRIU!!! BAFTA MULTA!!! Sa te integrezi usor si sa faci banuti buni!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

multumesc de parerile despre olita....dar eu tot roiesc pe net. Am treaba cat cuprinde ptr birou si eu citesc recenzii despre olite si calculez preturi. Nu stiu de ce , dar mi s-a pus pata pe olita aia

Si la mine nu ies petele nici cu Vanish nici cu nimic...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

sa bag si io o duma profunda de valentaiz... ma suna ieri mama si ma felicita intreb cu ce ocazie... cica cu Ziua Indragostitilor... ii zic ca noi nu serbam si ea imi zice ca... ei serbeaza! (adica ea si iubitul ei, ea 57 si el 70)... se duc intr-un restaurant... de fiecare data cand ma suna ea e intr-un restaurant (probabil simte nevoia sa se laude si ea cuiva ca sunt iesiti si se distreaza de minune si asta se intampla aproape saptamanal)...

si am zis ca daca babalacii serbeaza, noi de ce sa nu serbam? si i-am comandat sotului o cina romantica... evident ca in lista lui de cumparaturi a ajuns in mod misterios si "prezerva"... deci nu ma deranjeaza sa serbez Valentaizul... si am zis ca o sa-l serbez si pe Dragobetze... si pe 1 martie si pe 8 martie si pe 1 aprilie si pe 1 mai! Cu cat mai multe prilejuri de bucurie cu atat mai bine! NU conteaza ca e importata sau nu, ca suntem mai catolici decat papa, ca nu suntem decat de rit normal si nu slav, ca nu suntem chiar atat de indragostiti incat sa ne daruim inimioare stupizele, gasim altceva pe placul nostru... s.a.m.d.

Mi-ar place ca toata lumea sa serbeze aceeasi sarbatoare, de la un meridian la altul - ziua iubirii, ziua pamantului, ziua pacii, etc. sunt clar absolut pentru globalizarea sarbatorilor pozitive...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

BF nu sunt purtator sanatos. din decembriesi pana acum am racit de 3 ori, acum ultima oara am facut o bronsita de toata frumusetea, behai intrun hal. de aceea miam facut exudat ca una doua racesc. mie mia dat antibiograma daca zic corect si da vreau sa facem toata familia tratament in acelasi timp ca sa nul purtam de la unul la altul.

ruxita exudatul lam facut cu bani sia cum nam sa repet dar sunt sigura ca il am dupa cum spuneam mai sus una doau racesc. o sa faca si sotul si copii sa vedem daca il au si ei.of

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Myky...bine ca ai facut exudat cu antibiograma...O sa fie bine, o sa vezi. Daca le faci si copiilor, si sotului, si tratati pe toata lumea odata, poate scapati, ca tare mult v-ati chinuit cu racelile iarna asta..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Buna fetele,

Vreau sa urez si eu pufuletilor ca isi serbeaza in urmatoarele zile primul anisorLA MULTI ANI, SA CREASCA MARI, SANATOSI SI VOIOSI!
La mine este ultima zi de stat acasa, de maine incep serviciul dupa 3 ani, este un job nou, am sufletul prastie pt Tudy al meu care ramane cu bona dar nu avem incotro, nu ne mai putem descurca altfel.
Natalia a fost prima ei zi la gradi si a fost extrem de incantata. Asa ca s-ar putea sa intru doar in weekend pe forum

Aaa, pt fetele cu cremutza, la noi se vad foarte bine efectele dupa numai o saptamana nici sotului nu i-a venit sa creada, acum o saptamana ma speriase ca nu crede ca scapam de dr, ca am facut prostie ca nu l-am decalotat cate putin cum a spus dr.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010)

prietene DC .

Alexia, mult succes la noul loc de munca! E tare bine ca ai reusit, mai ales in vremurile astea tulburi!
Tinem pumnii stransi, sa fie totul bine, si cu Natalia, cu gradi, si cu Tudor, cu bona..si cu job-ul!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

multumesc de parerile despre olita....dar eu tot roiesc pe net. Am treaba cat cuprinde ptr birou si eu citesc recenzii despre olite si calculez preturi. Nu stiu de ce , dar mi s-a pus pata pe olita aia

Si la mine nu ies petele nici cu Vanish nici cu nimic...

de Yannis

ba da ies. Cu banii dati pe olita, se rezolva pata. Acum m-ai facut si pe mine curioasa. Cum o fi?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

alexia....multa bafta, mami..asta e viatza...dar mergem inainte....stii se vb zilele trecute....CALITATEA TIMPULUI PETRECUT CU PUFII CONTEAZA....

ele..m-ai bg in ceatza cu citatul....am zis ca cele zise de ruxita sunt greoaie...dar si asta la fel imi pare..cred ca o proplema...cu intelectul....ca sa zic asa...oricum..nu mi-a placut....eu cred ca voi face parte din categoria....40+....mi-e greu...ma dor sfarcurile...dar in acelasi timp pt fiecare minut cand sta langa mine si suge..si ma maingaie...si nimereste el asa tzatzele..si una si cealalta...parca ar fi proprietatea lui personala....
...acolo in paranteze era..divort...intarcare...dar lipsit de dragoste se pune?
...mi-e drag de nu mai pot...ce sa fac...avea bunica o vb....dragostea-n delung rabda...na

micky.......asa e frumos...insa..banuiesc ca n-ai fc tort in forma de inima nu? ( pt ca stiu ca la voi nu tine mai mult de-o zi :D )....sa va iubiti, mami, ca....viatza e scurta..cum ziceai si tu...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... inca una si ma duc...

sunt pe finalul cartii, deci nu o sa va stresez mult...

cica experiment cu o maimutzica inchisa intr-o cusca, o stresau cu zgaltzaitul custii, cu lumini bruste si orbitoare, cu zgomote puternice si reactia ei a fost de panica...

au bagat doua maimutzici in cusca, zgaltzait de cusca, lumini orbitoare, zgomote puternice... panicate, dar mai putin decat cand maimutza indura de una singura...

au bagat 5 maimutze in cusca... acelasi tratament... nicio reactie de panica (probabil s-au imbratisat strans barbateste)... si morala pildei e ca impartasind cu cineva stresul cotidian, totul pare mai usor... nivelurile de relaxare colectiva e mai profund si mai rapid ... s.a.m.d.

si parca asta facem zilnic... ne adunam maimutzeste si ne povestim necazurile si multe dintre ele se rezolva... ar fi frumos sa ne adunam gandurile bune si sa ne indreptam catre o cauza ...ceea ce de altfel facem in fiecare zi, dar fara sa constientizam prea mult chestia asta de colectivitate ...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Multumesc mult pt urari, Doamne Ajuta!
va pup

Mergi la inceput