Pufi de ian-feb 2010 (220) - LMA Decenuela!
Raspunsuri - Pagina 15
danasor spune:
Din capitolul vechi:
Bubu si Alexutzza faina sarbatoreala fiecare in felul ei
MP si Dece sunteti fenomenale cand povestiti de , , stiu ca nu e de ras ci de
Alexutzza mie nu-mi prea vine sa-i dau capsuni ca nu e timpul lor inca, si ii dau fructe ce ar fi de sezon cica, mere, pere, portocale, banane.. dupa un an nu cred ca ar mai fi restrictii prea mari doar daca e vreo alergie ceva
Vad ca la unii e nevoie de dezumificator la noi e pe invers, e uscat aerul de numai, dar desi am un umidificator chicco tot prosoape umede pe calorifer folosesc, de ce, n-as putea spune, loca
Mire ma bucur ca ti-a placut titlul capitolului , cum a fost la manichiura si coafor ? ceva pozici?
Dece ciorba radauteana buna idee, poate o aplic maine
Sorina foarte buna Paula, dar mandra mea a refuzat-o sec,asa ca m-am sacrificat eu,
Lorex ce faceti? love?
Azi am avut o zi dragutza: facut aprovizonarea la Car4 impreuna cu tati, cred ca de vreo 2 ani nu am mai facut impreuna cumparaturi, apoi acasa somn la pranz toti, iar seara au venit prietenii nostri: am facut somn (peshte acum) invelit in staniol la gratarul cu gaura care il pui pe aragaz, a iesit demential- l-am uns cu ulei de masline si stropit cu lamaie, iar aripioarele pregatite pentru gratarul de afara - care s-a anulat ca erau numai -7C- le-am pus pe o tava pe hartie de copt si astea au fost minunate; iar la desert ne-am alintat cu un tortuletz padurea alba, marca car4 dar a fost bunutz
Mica a fost cam obosita ca a dormit de la 2 la 3 pm zi iar seara a fost cam agitata dar era vesela de lume noua
Va pup ca acusi trebuie sa dau cafeaua
sorina_bz spune:
La Multi, Multi Ani, Decenuela!
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita, sa te bucuri de cei dragi inca 100 de ani!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Buna dimineata, o cafeluta calda?
S-o gaseasca facuta Dece, ca asa e frumos...sa fii servita de ziua ta!
Incerc sa mai scriu cate ceva, cu 2 ferestre deschise, ca ati avut un maare spor ieri..si cu coada ochiului in monitor, sa nu plece mandra la plimbare, cu capul inainte
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Ruxita...mare lucru ca te poti concentra la lecturi..eu...zic si eu ca Dece...neuronul..cred ca ceva Sandra Brown, ca altceva..nu cred ca pot ...Mi-a placut tare exemplul cu maimutele. Asa e, orice povara impartasita pare mai usoara.
Simply...sorry de perioada grea, si a ta, si a micii printese. Bine ca esti putin mai bine acum, si ca a mai scapat Ariana de maselute. Insomnii..nuuu, nu am, eu sunt invers, as dormi non stop...dorm mergand, asa...Tare mi-e teama sa nu fie o manifestare de pui de depresie, la mine.Greturi...da, si eu mai am, si la mine e sudata .. "instalatia". Eu am blamat oboseala, si fierea. Succes cu intarcarea, sunt sigura ca o sa faci cum este mai bine, si ca Ari n-o sa sufere..
Dany...bine ca v-ati mai linistit cu diagnosticul micului print, si ca mergeti regulat la control. Asa..o sa fie totul bine. Sorry de cazatura, cred ca a fost horror, sa-l vedeti cu sange pe fetzisoara!
Lali...felicitari pentru realizarile micului luptator! Sa va fie de bine iesirea. Foarte tare bona voastra, mai rar asa..
Miki...ce frumos ca sunteti asa romantici...
Nikole......multumim de gandurile bune. Ma bucur ca princesitele sunt bine!
Tomaca...o minune de baietel ai tu acolo...Auzi, somn de 4 ore.... Si ce frumos ai povestit de prajitura Barny... papaciosul mic, si bine ca te-a linistit un pneumolog, referitor la formatiunile de pe radiografie!
Alexutzza...tare simpatica ai fost, cum dadeai tarcoale olitzei aleia...Ia-o, maica, ca daca-i vorba de pete..., si sa ne zici cum sta Yannis pe ea. Poate ma mai inspir si eu, ca nici n-am indraznit sa cumpar olitza..am zis ca avem alte prioritati, cum ar fi identificarea cauzelor maraielii..
Xela... sarumana de gandurile bune, si sorry de maraiala lui C!..poate iese vreun dintzisor, si se mai linisteste frumuselul!
Ele... fetele frumoase! Ce mai face Isabela? Sarumana de citat , trebuie neaparat sa ma adun, sa citesc si eu cartea lui tanti Savin, ca se pare ca ne cam regasim, in figurile descrise...
Mire...ce frumos pevestesti de Mara, si ce de-a chestii face! Tare bine ca papa, cred ca ai o inima...cat China!
Bea... Sarumana de cafea si tratatii! Ce bine ca papa Ivanel cu spor Milumil-ul! Si Diana a papat tot milumil, si tare bine a crescut cu el. Tu schimbi bibele lunarrr??? Whoaaa, pai cred ca "faliment" scria pe mine daca faceam asta, la cat costa Dr.Brown!
Danasor...sorry ca nu a avut succes Paula. Lasa, papa A. altceva, si a papat si mami ceva dulce. Ce zi frumoasa ati avut!
Ohooo, gata, trimit...ca am recuperat tot-tot!
O zi frumoasa tuturor!
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Fac cursuri de limba engleza,ca sa imi obtin certificatul de atestare cunostiinte Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult." |
Multa bafta!!
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Daca m-ai intrebat, zic. N-are niciun dinte! Merge destul de mult singura, dar pleaca rar din proprie initiativa; cand e la san insista sa-mi dea mie suzeta si cand ma fac ca o sug i se umplu ochii de fericire ; ma hraneste cu ce are in manuta, cateodata imi si mesteca ; imi intinde obiecte si zice "da" (cu a din matura); chiuie cand incep sa o dezbrac sa o duc la baita; cand spun cuvantul tztatza sau tzitzi se prezinta la mine si doreste sa suga; a inceput sa manance semnificativ, lucru care ma bucura enorm; ma piaptana; lipeste magneti pe frigider; danseaza, cam atat imi vine in minte. Si lucruri mai putin placute: se urca pe masa si pe mobila, dupa care trage de monitor/tv si a trebuit sa-mi mut 99% din lucuri sus, unde nu are acces, pt ca am gasit-o rozand la peria dintr-o trusa de machiaj...era mov pe la gura. Cum aude apa curgand in cada si gaseste usa deschisa se duce si-mi inchide apa, iar de vreo 2 zile se ridica in picioare in scaunul de masa (tb sa o prind in centuri de acum) si se uita la porumbeii de pe blocul vecin; cand o pun in patut arunca jos absolut tot ce exista in patut, mori de ras daca o vezi cat de serioasa e...pana nu termina de aruncat tot nu se opreste. Ti-am zis, daca m-ai intrebat... mica printesa! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Cat e de simpatica , te topeste nu alta.
xela_07 spune:
LA MULTI ANI DECENUELA!!!
Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti alaturi de familia ta! Sa ramaii tot atat de puternica, desteapta si frumoasa (bagi mai mult avent )!
Te iubim si suntem foarte fericite ca te avem alaturi
Sa ai o zi superba alaturi de baietii tai iubiti!
Ruxita spune:
Dece, la multi ani, la multi bani
Sa infloresti / sa ne traiesti
Pana la adanci batraneti...
in capul meu suna mai cu rima...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
plateea spune:
neata, fetele...
am aparut si noi, intr-un final...
am citit din urma tot! moaaammaaa... ce subiecte hot ati dezbatut!...
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
Ruxita spune:
eu am inceput sa iau oua de prepelitze... si pe indicatii scrie sa nu mananci nimic 2 ore... dar un ceai verde pot bea? (tot timpul caut o portita cat de mica de eschiva, nu pot urma niste instructiuni clare, simple...)
piticul meu cara prin casa dupa el o lingurita... ieri s-a culcat cu ea, azi a luat-o de la capat... am auzit de jucaria fetish, dar totusi ma asteptam la o jucarie, nu la o lingurita... taica-sa a vrut sa i-o ia ieri si piticu a protestat... taica-su ca nu e de capul lor... si atunci de capul cui e? al parintilor ca sunt mai tari in dibla? ca piticii nu au voie sa faca ce vor ei... ca de ce? cine le interzice si de ce? eu sunt pentru "piticu are dreptul sa faca orice vrea el si numai cand vrea chestii periculoase, deranjante pentru ceilalti sau pentru sine, atunci intervii si-i strici distractia, nu la fiecare pas cand ti se pare tie ca are un comportament "imatur" si "irational"... cum ar fi sa care o linguritza dupa el toata casa... sau ieri am desenat cu creionul rosu pe un perete (avantaj ca stam cu chirie)... imi voi incuraja copilul sa faca tot ce vrea muschiuletul lui... (taica-su e de parere contrarie, dar el oricum e figurantul, sa latre cat o vrea...)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)