Mamici si Gravidute Italia -94-
Raspunsuri - Pagina 20
Roxali spune:
Fetelor pai no intereseaza pe a mea tunsul
, pai de ce o tund mereu scurt...ca nu vrea uscata spalat, mai bag poanta ptr spalat ca nu merge dvd ul sau pcul din cauza ca mirosi si personajele fug
...minciuni albe![]()
dar ptr uscat nu prea merge
ma bag la citit si pozici
Roxali spune:
Dana ai tras cu nasterea, dar eu zic ca trebuie sa fi barbata ca greul inca nu a venit , nu vei avea timp ptr tine, dar merita efortul ai 3 flacai
Am vazut o minunatie de "Alba ca zapada"
, un proaspat crestinel ortodox
si printisorul Eduard
somn usor si o zi buna maine
kemsy spune:
danagie, am citit pe blog prin cate ai trecut. Ce incapabil a fost anestezistul ala!!!Eu nici nu mi-am dat seama cand mi-a facut anestezia.SPER CA ACUM ATI REUSIT SA VA ORGANIZATI si abia astept sa vad foto cu Marco. Felicitari si sotului pentru cum s-a descurcat...nevoia te invata![]()

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009) 
Raisa are nevoie de noi 
mamiciitalia spune:
va las
la cap. 95
merg sa duc picea la scoala si revin si eu cu cate un cersaf...
nafi spune:
Neata fete dragi!
Ma bucur ca v-au placut pozele de la botez si ati fost atat de generoase in complimente
La inaltime eram cea mai tare din parcare intr-adevar ca mi-am tras cizmele cu tocuri f inalte de pe vremea cand lucram si voiam sa-l privesc direct in ochi pe dir. gen. care avea cel putin 1.90
Voi ati fost dragute tare complimentandu-ma
Bunica mea insa va zice cu siguranta cand va vedea pozele ca " ai ajuns cat sulu de la coloianu"!! N-am intrebat-o niciodata ce-i cu sulu asta dar e vorba ei de multi ani![]()
ieri am reusit sa merg la sala si pe urma am trebaluit prin casa. Ricky e f marait din cauza dintilor si nu ne da pace zi si noapte, ca urmare azi sunt un pic zombi.
DANANGIE - Doamne mamica draga ce-ai mai patimit cu anestezia! asa e..daca dai peste vreun nepriceput e vai si-amar. eu am ramas cu amintirea anesteziei generale de cand am scos apendicele si asa rau a fost ca acum m-am ferit pana si de epidurala!
Sper sa-ti treaca repede durerile de spate si solduri. cat de rau este am simtit din plin in ultima luna de sarcina si e cu adevarat cumplit!
Recuperare rapida iti doresc! bravo sotiorului ca s-a descurcat bine si bravo flacailor ca au fost cumintei. asteptam poze cu Marco

SLIMATEI - am vazut si la tine pozicile de familie. sunteti o imagine f placuta, va asemanati toti 3 si aveti asa..nu stiu cum sa zic..un aer de oameni buni
O sa mai revin cat de curand pot sa scriu impresii de la botez si cum s-a distrat sotul meu pe seama tinutelor unor conationale de-a noastre care confundasera biserica cu discoteca. 
Acum fug sa mai fac una alta ca azi vine sotul de la munca, maine pleaca mama
si am impresia ca abia ieri a venit.
O zi superba tuturor!