Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 17
pop_adelina spune:
eu dea abea acum am timp sa intru ca a fost f agitat Darius si a vrut atentie maxiiima!!!!am fost si prin oras si ca de obicei, pe ultima suta de metri a vrut in brate!dar in rest a fost cuminte, a stat mai mult treaz si a si povestit singur in carucior!
i-am luat cana cu cioc de la avent, in speranta ca va papa laptic din ea, pt ca am ajuns la concluzia ca de la materialul de la tetine/suzete isi face greata, iar la canita asta e un material putin mai solid! am incercat in seara asta cu putin ceai, a moflait la ciocu ala pana a iesit ceai, dar cum pana acum n-a mai baut ceai si-a facut o greaaata...o sa incerc maine cu laptic de la mine!
vai dar ce activitate a fost azi, si ce de bunataturi!!!...multumim de raspunsuri ref la temperatura la baita!
cami81, incearca s-o tii in brate linistita vreo 10 minute pana se aseaza mancarea, poate nu o sa mai vomite!
irina, ma bucur ca sunteti mai linistite amandoua! vezi ca nu e capat de tara ca nu mai alaptezi? oricum, 4 luni e ceva!
mari, ce pofta mi-e de eclereeeeeeee!!!
wow loredana, ce cumintica ti-e mogaldeata!!!
ana, ma bucur ca Maia e bine si a fost si cuminte!!!
office, cred ca te rupe la buget gradinita particulara cu petrecerile si nu numai, e bine ca strangi la ciorap! il pupam pe Maiu sa-i treaca tusea si stranuturile!
eu am de gand sa alaptez exclusiv pana la 6 luni si cel mult apoi pana la 1 an jumate!mai mult nu mi se mai pare ok, ca e prea mare, parerea mea, nu dati cu rosii!!! si mie mi se pare un moment magic, imi place enorm, dar deja cand e marisor nu mi se mai pare chiar asa de ok!
eveline, parca l-ai descris pe Darius! vrea doar in fund si mai nou nici in fund nu mai e bine, doar in picioare! bv Darian pt semiintoarceri, esti pe drumul cel bun!
selenar, f frumoasa poezioara!
camisv, pana la cate kg e buna "manduca" asta si cum arata, ca eu am marsupiu dar ma rupe de spate, iar carutu...e inca in perioada de explorare, nu ma pot baza prea tare pe el!
bebcris, e dolofanel David! pupam sa fie cumintel dupa vaccin!
nicopic, si eu am avut aceeasi problema si m-au sfatuit fetele sa-mi descarc programul picassa de pe net si cu ajutorul programului uploadezi direct din calc tau pe net f usor si poze si video!
fistiq, in loc sa te bucuri ca ti-a adormit Tudor singurel si e cuminte, tu-ti faci procese de constiinta! sa-i tina DD obiceiu!
doina, eu il scot pe Darius si cand sunt temperaturi cu minus! intr-adevar ca atunci nu stam mult si de obicei in brate, nu in carut! legat de stagnare, nu te ingrijora, balantul se face la sf de luna, in 5 zile poate creste in inaltime! important e la sf lunii sa fi luat ceva, cat de putin!
idalis, e un dulce Tavis si un dolofaaaan! dar cum a zis si dr, daca e doar pe LM, nu-ti face griji ca e prea dolofan!ma bucur ca e totu bine cu voi!
eu l-am masurat pe Darius chiar azi noapte la 5 dupa ce a papat, ca mie mi-a sarit somnu si el statea asa de lungit si relaxat ca am zis ca nu mai prind alt moment, si avea 65 cm! acum sa vad daca bate cu masuratoarea de la dr, dar eu zic ca l-am masurat bine!
pe noi la oftalmolog ne-a chemat la un nou control la 6 luni ca cica pana atunci nu poate vedea nu stiu ce la ochisori...am uitat...offfff!!!
nastasie, ce luuungan ai!!!!
wow Kamy13, ce barbatel ai tu acolo, la 15 ani, 1,77???super!!!
am scris ceva...nu gluma!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pop_adelina office, cred ca te rupe la buget gradinita particulara cu petrecerile si nu numai, e bine ca strangi la ciorap! il pupam pe Maiu sa-i treaca tusea si stranuturile! mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) |
Adelina, din fericire costurile nu sunt o problema. Iar daca vreodata situatia nu va mai fi asa buna, tot voi considera ca pe primul plan trebuie sa fie sanatatea si educatia copiiilor!
Cu pusul la ciorap am glumit! Nu prea sunt genul strangator...
Dar chiar ca ai avut spor la scris astazi!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
LUANASHANA spune:
Buna seara si La multi ani sarbatoritilor zilei!!!
Eu numai seara am timp sa intru, si asta printre pleoapele aproape inchise.
Adelina, Manduca merge pana la 20kg. Arata ca un Meitai http://www.manduca-baby-carrier.eu/Sper sa mearga site-ul.Este ergonomic atat pt bebei cat si pentru cei care ii poarta.
Eu am o intrebare. Poate parea stupida, dar nu ma pricep. Se pot combina frictele cu legumele in piureuri? Gen piersica cu mar?
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Cafeaua e gata, va astept! De fapt, o las aici iar eu ma pun in pat, in speranta ca va adormi Vlad si eu cu el...iar a avut program de joaca in toiul noptii: de la 1 jumatate pana la 4 jumatate! Si-a descoperit de vreo 3 zile picioarele si acum discuta cu ele zi si noapte, au multe de povestit.
si ne auzim mai tarziu.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
oramona spune:
Buna dimineata. Mari multumim de cafeluta, chiar aveam nevoie si nu aveam chef sa fac. Mandra mea a adormit la 2 azi noapte. Pica de somn la 20 si ne-am culcat , dar cea mare a trezit-o de vreo 3 ori si apoi cum era satula nu a mai vrut sanul si altfel nu stie sa adoarma. Apoi cred ca de oboseala nu a mai putut si tot a plans. In brate nu, pe mine nu, pe pat nu, cu sanul nu, pe picioare nu... a fost greu ca nu prea stiu ce sa fac cand face asa. Pana la urma a adormit plangand leganata pe picioare.
Va servesc de dimineata cu o felie de pizza, ca am facut aseara si acum doar ce am incalzit-o la microunde.
Bravo Tavis ca ai venit cu vesti bune.
Va si ma duc si eu sa incerc sa mai dorm.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
oramona spune:
Si legat de indemnizatie, eu am depus dosarul pe 15 dec si vad ca acum am banutii in cont pentru prima data. Deci i-am primit ieri pt luna dec si ian. Acum marea mea dilema e daca a intrat si alocatia si nu au calculat astia bine. In cont e o singura depunere cu mentiunea drepturi banesti. Cred ca pt alocatie ar trebui alta depunere, nu? O sa vad daca mai primesc ceva si apoi ma apuc din nou de calculat.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
doina_1984 spune:
Buna dimineata!
Am venit sa beau si eu o cafeluta cu voi
Selenar, eu incerc sa fac programare la doamna doctor Dumbrava, nu am mai fost pana acum, dar din ce am auzit si citit este foarte buna. Am mai auzit de bine si despre doamna doctor Ciobanu, dar am inteles ca are un limbaj cam brutal.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722
pop_adelina spune:
buna dimineata!!! ne-am trezit si noi! eu imi pap cerealele si Darius povesteste jucariilor ce a visat azi noapte de a fost asa de agitat si nu am putu eu sa dorm!!!
oramona, asa l-am invatat si eu seara, sa adoarma mancand si nu oricum ci tolaniti aman2 pe pat, si acum nu mai vrea altfel!
office, ma bucur ca iti permiti!!!si eu daca mi-as permite, l-as da la cea mai scumpa si performanta gradi, dar din pacate va trebui sa ne multumim cu una de stat ca bugetul e doar unul si e tare limitat!
mari, se pare ca Vlad nu m-a ascultat sa te lase sa dormi, ba mai mult l-a molipsit si pe al meu!
va urez o zi superba!!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!