Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Mari mai trebuie si cate o odihna cateodata

Mai fetele mi-ati facut o pofta de dulce de morrr
Merg si eu sa fac si eu niste clatite cu finetti ,gem si cu branza

Peste vreo 2 ore deschideti geamurile ca incarc prastia si arunc cu clatite
Vb mai spre siara sper sa reusesc sa mai intru

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

La Multi Ani sarbatoritilor!
Astazi implinim 5 luni si va poftim la briose cu ciocolata si cafea si un suculet natural.

selenar, f frumoasa poezia.

Vreau sa pun un filmulet in picasa, dar nu vad optiunea pt video. Ma ajutati?

Multam'

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna si la multi ani pt toti cei ce inplinesc azi inca o lunita! sa cresteti mari si sanatosi

Ana, ma bucur mult ca Maia e bine!
Idalis, te asteptam cu vestile bune despre Tavis. L-am admirat si eu in poze pe baietelul tau, si mi-a placut foarte mult ca deja are o relatie aparte cu tati. Asa e si la noi: se bucura de numa' cind il vede! Ii trec toate ofurile, e mereu cu gura pina la urechi Pai normal, eu sunt doar cea care il indoapa cu forta, care ii da medicamente, care ii scoate mucii...

Tudor a adormit singur in patut. acum stau si ma intreb: e pt ca a crescut sau pt ca sunt eu o mama atit de 'buna', incit a ajuns bietul copil mort de oboseala si atunci a adormit de unul singur?

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

A, da, m-am chinuit aseara cu picasa-shit, dar tot nu am reusit sa uploadez si eu un amarit de filmulet
o sa le pun pe FB

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Am reusit sa dorm o ora in aceasta dupa amiaza si mi-a prins tare bine, dar as mai fi dormit inca vreo 3.
BEBECRIS, micutului vaccinat!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.
Multumim pentru urari si aprecieri!!!
Am vazut si eu pozicile cu bebeii vostri dar n-am avut timp sa va scriu pentru ca nu ne-am recuperat total nici cu somnul, nici cu treaba - ne intram mai greu in ritm.
Azi am fost la cumparaturi ca aveam frigider gol si i-am luat si ceva de imbracat lui Matei, dar pe el nu l-am luat cu noi pentru ca erau -5 grade. Voi ii scoateti cand e asa de frig?
Legat de baita, noi ii facem inca in camera si avem vreo 25 de grade, dar de cand am vazut pozele Adelinei o sa-mi cumpar si eu colacel, ca tare mi-a placut si am sa spal ambii baieti
oramona ne bucuram ca suntem admirati si pupam fetitele
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR!!!!

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

va multumim dragelor pentru urari
ii pup si eu pe ceilalti sarbatoriti ai zilei, sa fie cuminti, sanatosi si voiosi!
pentru ca am intrat asa de tarziu si vad ca s-a aruncat cu torturi si sampanie, eu va tratez asa... ca pentru ora 5, cu niste turta dulce si Bacardi Breeze cu lamaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

mariuk, sa nu te recunosc cu glow verde m-am gandit pentru o clipa "cine l-a trecut pe Vladut al lu' Mari la semnatura????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Am vazut ca ati considerat ca Matei este grasut, dar ce ma impacienteaza pe mine este ca de 2 saptamani jumatate nu a mai luat in greutate, ba chiar aseara l-am cantarit si are 6,700 kg, iar in urma cu 5 zile avea 6,900kg. Cum v-am mai zis nu am incredere totala in cantar, dar totusi acelasi cantar a indicat ambele greutati. De ce credeti ca a stagnat sau poate chiar a slabit?
Eu incerc sa fac programare la un medic bun din oras dar inca nu am reusit pt ca este foarte aglomerat si pana ajungem la doctor va rog sa-mi spuneti parerea voastra.
El este alimentat si cu LM si completare LP - 90ml la fiecare masa.
Azi s-a cam strambat si marait cand a fost vorba de masa, plus ca scoate un sunet ca un marait continuu.

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Doina, poate s-a mai lungit si de asta stagneaza in greutate. De ce nu mergi sa-l cantaresti la medicul de fam., ca sa stai linistita? Noua ne imprumuta cantarul si acasa, pt. o zi, daca il cerem.

Noi am stat afara azi vreo 3 ore, am imbracat-o bine si a fost ok.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput