Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Office, da petrecere mare se anunta la gradinita. Si la noi se duce tortulet si sucuri si cam atat. Dar cred ca-i suficient, ca daca vine un copil numai cu bomboane, deja ceilalti vorbesc ca nu a fost frumos. Sper sa nu intelegi ceva gresit , uite ca sa stii ca nu am zis nimic cu rautate. Si in avans petrecere frumoasa pentru printesa mica.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Hai sa ma apuc de scris cate ceva:
ANA, ne bucuram ca e totul ok cu Maia. Si eu am cont pe FB dar tot aici stau mai mult...
IDALIS, Tavis e un dulce! iar parintii tai, sa fie sanatosi sa sarbatoreasca si la 80 de ani! Treaba cu pupatul pe talpi o auzisem si eu, si de aia nu mai pot eu, de ce zice lumea
ADELINA, se pare ca Darius se simte excelent in cada
BIANCA, am inceput sa ii dau mancarica (piure de morcov, postarnac, patrunjel, telina) si ii place...cred ca totusi marul a fost de vina...azi a facut kk ok.
SELENAR, cereale (orez) am luat si eu, de la Milupa-Bio.
DOINA, micului crestin!
OFFICE, bani la ciorap as aduna si eu, dar nu ii am nici macar pentru niste ciorapi mai trainici, sa stea banii in ei mai bine
CAMY, am fost putin cam obosita zilele astea, si am ales sa stau mai mult intinsa in pat, ca de dormit nu m-a lasat Vlad..inca nu mi-am revenit, sunt chiar mai rau, mai ales ca noaptea asta piciu a avut chef de joaca de la 1 la 5
FISTIQ, si mie mi-e groaza de momentul in care nu va mai vrea san...e ceva magic, de nedescris ceea ce traim acum dar parca prea repede trece timpul...
CAMELUSKA, foarte activa Ioana, e sora cu Vlad oare? ca are si asta niste momente de zici ca e bagat in priza si de acolo are energie
Baita facem si noi in baie, sub dus cu tati sau in copaita, si ii place
ADELINA, am inceput sa iau iar vitamine, sper sa ma ajute sa nu ma usuc chiar de tot
MARI_ PAUN, lalelele sunt alegere buna, sunt elegante...felicitari gasesti pe net ca model, eu am cautat anii trecuti si faceam cu copiii la scoala.
EVELINE, dulce dau eu..si nu chestii cumparate ci facute de mine: eclere
SIMONA, o vreau si eu pe mama macar o zi aici cu mine...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Mari, m-ai omorat cu ecelere alea, arunca si la mine ca nu mai pot de pofta. Daca nu ajung sun sa-mi cumpere cand vine acasa taticul.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Office, da petrecere mare se anunta la gradinita. Si la noi se duce tortulet si sucuri si cam atat. Dar cred ca-i suficient, ca daca vine un copil numai cu bomboane, deja ceilalti vorbesc ca nu a fost frumos. Sper sa nu intelegi ceva gresit , uite ca sa stii ca nu am zis nimic cu rautate. Si in avans petrecere frumoasa pentru printesa mica.

Oramona, nici o problema. Mie mi s-a dat de la gradinita lista cu ce trebuie pregatit pentru aniversare. Daca asa se procedeaza, nu vreau sa fac eu altfel...Oricum la gradinitele particulare si petrecerile sunt pe masura taxelor!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk
OFFICE, bani la ciorap as aduna si eu, dar nu ii am nici macar pentru niste ciorapi mai trainici, sa stea banii in ei mai bine
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Mari, lasa ca tu-i strangi la saltea!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Ei na, acum am priceput si eu cum de sunt asa mari petrecerile, gradinita particulara. Acum nu-i bai, ca daca la fel se facea si la noi, aduceam ca asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ORAMONA - petrecere placuta va uram!

ANA - felicitari Maiei pentru ca a fost fetita cuminte si e OK.

Eu nu exist (adica n-am cont pe FB)

Am uitat sa va zic, Darian aseara a "executat" semiintoarceri, ca nu stiu cum sa le zic altfel. Isi facea un fel de vant si se invartea, cand pe stanga, cand pe dreapta, si se hilizea...insa nu se intorcea sufucient incat sa ajunga pe burta...e si asta un inceput.
Insa mai nou urla daca nu-l tin in fund sau in pozitia "in picioare" (sprijinit de mine, bineinteles). Daca indraznesc sa-l pun culcat incepe circul.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Va trimitem o poezie, am citit-o azi pe un blog drag.

Copiii invata ceea ce traiesc

Daca traiesc in critica si cicaleala, copiii invata sa condamne.
Daca traiesc in ostilitate, copiii invata sa fie agresivi.
Daca traiesc in teama, copiii invata sa fie tematori.
Daca traiesc inconjurati de mila, copiii invata sa se autocompatimeasca.
Daca traiesc inconjurati de ridicol, copiii invata sa fie timizi.
Daca traiesc in gelozie, copiii invata sa simta invidia.
Daca traiesc in rusine, copiii invata sa se simta vinovati.
Daca traiesc in toleranta, copiii invata rabdarea.
Daca traiesc in lauda, copiii invata pretuirea.
Daca traiesc in acceptare, copiii invata sa iubeasca.
Daca traiesc in aprobare, copiii invata sa se placa pe sine.
Daca traiesc inconjurati de recunoastere, copiii invata ca este bine sa ai un tel.
Daca traiesc impartind cu ceilalti, copiii invata sa fie generosi.
Daca traiesc in onestitate, copiii invata respectul pentru adevar.
Daca traiesc in corectitudine, copiii invata sa fie drepti.
Daca traiesc in bunavointa si consideratie, copiii invata respectul.
Daca traiesc in siguranta, copiii invata sa aiba incredere in ei si in ceilalti.
Daca traiesc in prietenie, copiii invata ca e placut sa traiesti in lume.

Sursa: Dorothy Law Nolte , Copiii invata ceea ce traiesc , Ed Humanitas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna fetele,

nici eu nu exist (FB) si nici nu imi doresc. Eu sunt de moda veche, vreau prieteni pe care sa ii simt, vad, pipai.
DC-ul imi este drag, caci aici am citit multe, despre bucurii si necazuri, despre lupta de a avea un copilas.

La multi ani, pentru sarbatoriti. Vad ca se "arunca" cu bunatati, asa ca fug sa deschid geamul. Nu refuz nimic

Noi am fost la plimbare cu "manduca" si Tudor a dormit aproape 2 ore, dar acum nu vrea sa stea singur ... asa ca pove mai tarziu. Pt cine are pb. cu spatele "manduca" este un marsupiu super bun. M-am plimbat, fara sa simt vreo jena.

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua dragi mamici si bebici!
Astazi am facut si noi vaccinul de 4 luni infarix penta. Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa nu mai aiba reactia aia urata de data trecuta. A zis dr ca e dezvoltat foarte bine, are 7 kg si 66cm. A luat un kg peste dublul greutatii de la nastere .

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput