Floricele de Liliac mai-iun-2010 - 51

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Multumim de cafea.
Eu am febra musculara de la sala abia ma misc.
Alex a dormit mai bine de doua nopti

Pup,

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Corina, suntem surori de suferinta, deci! eu vreau una intravenos daca se poate!

plus ca mandrul cel mare s-a trezit cu curul in sus si are tendinte distructive, a inceput cu nervii mei - pe care ii toaca marunt si des - si continua cu jucariile lui...azi nu am reusit sa-l duc la gradinita, taica-su a plecat devreme de tot, eu n-am putut sa-l scot pe damian din casa, il mai las sa se refaca un pic. si singur in casa nu-l las, chiar daca doarme.

O, Mary, tu vrei sa ma asmuti .

Anca, probabil ca se cheltuie atatia bani pe scutece, n-am facut o socoteala, asa scris parca suna si mai mult . recunosc insa ca eu n-am mai gasit energia sa folosesc scutecele lavabile, desi sunt mai ok decat toate chestiile astea chimice.
eu m-am gandit la situatiile cand plecam pe undeva si inevitabil schimb 6-7 scutece pe zi, fara posibilitatea sa le si spal/usuc. ce fac atunci, le tin asa murdare si mirositoare dupa mine?
si recunosc ca am fost si comoda .

asa ca te apreciez nespus ca poti.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mai exista baietei nedecalotati?
Ca noi suntem ca la inceputuri. Nu incerc decat eu o data pe saptamana, caci maica-mea nu se baga la asa ceva. Fi-miu nu sta, fuge, asa ca suntem ca la inceputuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Mai exista baietei nedecalotati?
Ca noi suntem ca la inceputuri. Nu incerc decat eu o data pe saptamana, caci maica-mea nu se baga la asa ceva. Fi-miu nu sta, fuge, asa ca suntem ca la inceputuri.

Mamica unui buburuz

Nicoleta, daca am inteles eu bine, nu trebuie decalotati(daca s-a intamplat f bine, dar nu este un scop in sine)
Tu, noi, trebuie sa ne asiguram la fiecare baita ca se vede capul penisului, daca tragi usor, astfel incat jetul de urina sa treaca cu usurinta
Decalotarea completa poate aduce cu ea diverse microfisuri, noua, din pacate, ni s-a intamplat si de atunci nu mai decalotez complet
Decalotarea va veni natural o data cu cresterea.

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

De urinat, urineaza fara probleme! are un jet...
dar eu nici varful capului nu-l vad, ce sa-l vad cu totul
inafara de juma de centimetru de pielicica, nu aluneca mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

neata

Mary, vrei putina valva?

pai sunt destule subiecte: premergatorul, olita, vesnicul alaptat, in curand palmutele la fund, interdictiile de a scoate de prin dulapuri, sertare, etc...ehe, cate nu sunt.

da' eu nu mai am energie si nici disponibilitatea sa combat, imi canalizez energia catre ceva mai interesant .

damian pare ok, i s-au mai estompat bubitele, se mai vad doar cand plange si se mai inroseste. nu cred ca mai sufera.
o sa-i fac analiza inainte de ror, merita efortul pt a fenta vaccinul .

DOamne ajuta asta sa fi fost tot: si daca a fost asa, trimite pe cale virtuala si la noi un pui - eu la 6 luni am refuzat antihepatiticul, iar despre ROR sunt decisa sa nu il fac, oricit s-a polemizat pe tema.
Palmutze? Eiii da? Se isca discutii si pe astfel de teme?
Cit despre olita, ca tot ai deschis subiectul: citi bebei o folosesc:))?
(Aseara nimerisem pe un site cu aberatii - nu are rost sa il citez, ca nu am salvat linkul... - insa m-am crucit despre cita vehementa se regasea in text referitor la a obisnui copilul cu olita de la 7 luni.

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Neata,
Mary, eu am pus fetele azi dimineata prima pt prima oara la olita (nu de alta dar aseara am reusit sa le cumpar). Si a fost cu "efect".

binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

q.e.d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Vivela, si multumesc, dar sa stii ca in concediu am plecat cu pampersi la noi!

La Luca am mai avut tentative de a-l pune pe oala, la Maya am zis ca nici macar nu-mi voi bate capul. Mai ales ca ea e cu lavabilele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neatza!!!

Si multumim de cafea, sunt deja la al doilea cappuccino, Matei s-a sculat de la 6 si noi cu el, de culcat ne-am culcat la 2

Mai voiam sa zic una-alta aseara, dar n-am mai apucat..

Vivela, sanatate lui d, pana la urma ai aflat ce e?
A venit cartea de care ziceai, aseara am luat-o de la posta, n-am apucat sa citesc prea mult, dar e super! Tu cum reusesti sa gasesti timp sa citesti, sa vezi un film de 2 ore, etc., ca tot uit sa te intreb??

Corina, e super dulce Mariuta ta, cum rade ea scumpa, delicioasa!

Nico, si noi ne decalotam un pic de tot, adica se vad cativa mm doar, desi jetul de pp e ok, dr a zis ca e clar fimoza si va trebui intervenit de medic cu decalotare fortata, ca la Matei, insa spre 1 an; pana una-alta eu nu fortez, fac igiena zilnica la baita si incerc sa dau si acolo cu apa si sapun, dar nu trag sa-l doara, chiar rade de se prapadeste cand incerc sa-l spal acolo, se gadila de numa

Virginia, wellcome back!
Si eu stiu de pb mari la copii din cauza hormonilor din carne, o prietena e medic si mi-a povestit de cazuri din astea socante la copii, eu nu mai dau pui, da piept de curcan si ieri am vazt la un magazin si ficat de curcan, o fi mai bun oare?
Si eu as vrea sa cumpar de undeva pui/gaini de tara, dar nu vii, va mai ziceam eu ca nu vreau sa-i omor si nici sa-i cresc pe langa casa, avem deja un pet..

Azi vreau sa fac niste paste cu rosii cherry si busuioc, pe care Tudor le va manca cu galbenus de ou azi si cu branza de casa maine, iar Matei cu peste la cuptor. Sunt in pana de idei cu papa..

Vivela, trimit in cateva minute pm

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Sorana- eu stiam ca fimoza inseamna sa aibe la putica ceva alb, branzos
Al meu nu are asa ceva, e curat.
Sau vorbesc balarii?

Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele.-Tagore

Mergi la inceput