Floricele de Liliac mai-iun-2010 - 51

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Vivela, pai si acum nu zici nik?

Oala - subiectul meu preferat zilele astea!
Matei - pus pe oala de la 2 ani si 5 luni, a scapat in 2 saptamani de pampersi (ziua), noaptea nici acum, cand face 3 ani..

Tudor - va face cunostinta cu oala tot dupa 2 ani, tratament egal.

Chiar ieri vorbeam cu o prietena de o mamica ce a reusit "performanta" sa faca bebe la oala de la 1 an, dupa ce incepusera procesul de la 6 luni.. Clar nu e de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Nicoleta, eu stiam ca e fimoza cand preputul nu se decaloteaza, sta acolo lipit si face dificila urinarea. Nici Tudor nu are nimic, dar s-a intamplat sa se vada mici punctulete albe in zona, sub pielicica lipita, care s-au adunat acolo tot pt ca nu se decaloteaza cum trebuie, acum vad ca nu are nimic; off, unii medici zic sa nu umbli deloc ca fimoza e fiziologica si se "rezolva" de la sine, altii ca trebuie cat mai devreme intervenit prin decalotare, chiar si fortata la nevoie, sa nu se ajunga mai tarziu la operatie, nici nu mai stii ce sa faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Sorana- eu stiam ca fimoza inseamna sa aibe la putica ceva alb, branzos
Al meu nu are asa ceva, e curat.
Sau vorbesc balarii?

Mamica unui buburuz
Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele.-Tagore

http://www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html

aici sunt mai multe info despre fimoza.

din practica mea: l-am decalotat pe cel mare pana cand nu m-a mai lasat sa pun mana acolo (cam 2 ani jumate). orificiul s-a stramtat la loc, fara sa-i afecteze procesul de urinare. prin urmare, asta e starea lui normala.
nu-mi trece prin cap sa mai intervin in vreun fel.

eu as incerca numai sa largesc cat permite zona, fara fortare, numai pt a impiedica formarea de noi aderente.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Multumesc pt raspuns!
Citesc, citesc....

Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele.-Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Am citit, asa ca ma multumesc cu o data pe saptamana si vedem cum evolueaza si daca e cazul sa ne facem mai multe griji.

Ma tot cicaleste soacra-mea, caci se pare ca barbate-meu a avut o astfel de interventie facuta de medic cu o penseta, de a lesinat si ea si maica-sa. Sper sa nu se repete istoria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Buna dimineata.

O cafea mare si tare, va rog.

Multumesc.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

si pt mine va rog

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Sorana, nu gasesc nici eu mereu timp sa fac ce-mi convine, am restante majore la somn, ingrijire personala, uneori mai shuntez din treburile casnice. asta e, trebuie pastrat cumva echilibrul. unori mai am nevoie si de un film, de o carte, de o muzica, o plimbare...
ca sa nu zic ca m-am simtit incredibil de bine ca am mai lucrat cate ceva de acasa, nu mult, am facut doar niste acte, dar oricum, imi mai pun rotile in miscare, mai uit pt 1 ora de scutece si de tzatze.

de oala nu zic nimic ca dup-aia se scriu iarasi 20 de pagini rapid. am zis-o cu alte ocazii. in plus mie personal discutia nu stiu daca mi-ar mai aduce ceva nou, problema am disecat-o deja o data si stiu la ce sa ma astept.

a, si n-am uitat ca la capitolul 15 - cand copiii nostri aveau cam o luna parca - era o discutie cum ca la 8 luni gata, scapam de pampersi .
cred ca mai sunt doar cativa copii care inca n-au facut 8 luni. a scapat cineva de scutece??? sau macar e pe cale sa scape?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

VIVELA DRAGA MEA....eu nici nu ma gandesc sa renunt la scutece
adevarul este ca sunt si comoda, dar chiar nu ma vad sa umblu cu olita dupa TONY.cand o sa mearga in picioare bine si cand o sa inceapa sa vb...mai vedem.pana atunci cred ca mai e cale lunga si burta de acumulat

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 17 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

ARTU CE AI PATIT....ESTI ZOMBI CUMVA DE-TI TREBUIE CAFEA?
CUM MAI SUNT COPILASII...SUNT MAI BINE????

LENA AI AJUNS LA PREDEAL?????

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 17 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Ma tot adun sa scriu si eu una-alta, dar...

Macar sa ma laud ca azi am luat in sfarsit masina de spalat vase, maine ajunge
Sper in weekend sa o inaugurez.
Atata bucurie am si eu perioada asta...
Lasa ca trece (sper...)

Va pup!

P.S.: pana atunci, ma duc sa spal vasele

Mergi la inceput