Floricele de Liliac mai-iun-2010 - 51
Raspunsuri - Pagina 18
discordia spune:
Mary, acum sunt bine, chiar sapt trecuta am facut markerii tumorali si mi-au iesit bine analizele, ceea ce inseamna ca am scapat de terapia cu iod care nu era deloc compatibila cu alaptatul.
Legat de subiectul olita, la Claudia am incercat pe la 1 an si 10 luni sa o dezvat, esec total. Cand l-am nascut pe Dragos, a stat pe la mama si a dezvatat-o ea de pampers. A renuntat atunci atat la cel de zi, cat si la cel de noapte. Tot procesul a durat in medie 2 saptamani. Avea 2 ani si 2 luni.
La Dragos nici nu ma gandesc sa incerc mai devreme de 2 ani, mi se pare un stres inutil atat pentru mine, cat si pentru copil.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
bubu30 spune:
Bine v-am regasit
Nu ma mai ajung cu timpul, eram la cap 50 cu cititul dar sper sa pot sa v-ajung din urma.
Multumesc cu intarziere pt raspunsurile legate de ortoped Sorana si Rocsy .
A fost dr de fam la noi la control si m-a linistit legat de pasitul incorect.
Mi-a zis sa merg la ortoped doar spre 1 an caci acum nu se poate vorbi de pasit corect pe toata talpa ci doar de reflexul de a pasi si mi-a explicat pe larg dar nu vreau sa plicti pe-aici cu povestea.
Legat de scaun auto noi am ales acum 2 luni (in scoica ii chinuiam ingrozitor ca nu mai incapeau nici in lungime si nici sa le legam centurile peste hainele groase de iarna), la fel ca si Vivela eram in cumpana intre Jane si Britax Roemer, l-am ales pe al doilea caci cu aceste scaune cica se fac 85 % dintre crush-teste.
Asta este scaunul nostru
http://www.coolbaby.ro/73802-scaun-auto-romer-isofix-safefix-plus-natasha.html
dar l-am luat de pe un site din Germania, avand in vedere ca am luat 2 bucati a meritat economia, chiar daca am platit transport vreo 70 de euro.
Mi-a placut ca are in plus si sistemul acela de fixare in ”podea”.
Bilica legat de bona vezi ce o lasi sa faca de pe acum ca am vazut eu cu a mea , invatul pt. copii cu unele lucruri e f usor dar dezvatul e f greu (la noi chiar imposibil, ma refer la faptul ca mi l-a invatat pe Alexandru sa adoarma numai in brate leganat si urla cu spasme daca il pun in pat sa adoarma singur, si asta nu e singurul exemplu sunt multe altele care mie nu imi convin).
Merg sa mai citesc
arturicii spune:
La Multi Ani MATEI, prunc chipes de Sorana!
Sanatate si multa fericire!
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
NicoletaB spune:
Neata!
Va ofer eu cafeluta de dimineata!
De la 7 frec mailul, sa vad ce am facut la examenul din decembrie, dar ca de obicei in ziua afisarii rezultatelor le pica serverul astora din Anglia. Wish me luck!
Ma bucur ca am recitit fete care luasera o pauza de forum.
Noi ne laudam cu primul dinte.
Ieri am facut pe gradinareasa. Mi-a inflorit o orhidee dupa 3 ani! E superba. Am pus petunii si craite la prins.
O zi frumoasa!
Reallaura spune:
Neata
wow, Artu ce pregatita ai fost!
Sorana deja baietel de 3 ani, sa-ti traiasca
sa aveti o zi frumoasa!
Vivela spune:
neata
Sorana, sa-ti traiasca feciorul cel mare, sa va aduca numai bucurii .
multa sanatate, viata lunga, lipsita de griji, Matei .
Traiesc in Orasul Alandala
ancutzicab spune:
Neata!
La multi ani, Matei! Sa ai o viata minunata! Si tu, Sorana, sa te bucuri de mandretile de flacai.
Laura - bine ca mai aude omu' de voi, ca nici prin cartier nu ne-am mai vazut ! Ilincuta, ca de obicei, grabita tare! Sa fiti sanatosi!
Nico - bafta cu rezultatele!
Mira - felicitari pentru casa noua, sa traiti numai momente fericite in ea!
Discordia - ma bucur din suflet pentru vestile bune! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, sa fii ferita de rele ca sa te poti bucura de copii si sa ii cresti in liniste
Ioanact - felicitari pentru iepuras!
Sa aveti o saptamana minunata, ca a mea se anunta taaare aglomerata: aniversarea lui fi-miu si pregatirea pentru plecatul la Sibiu!
Va pup!
biajitaru spune:
Neata,
Si eu am servit cafeluta pe la 7.
Matei
Laurita bine ai revenit.
Si eu sunt in pana de idei pt jocuri.
Asa de repede se plictisesc piticii astia.
Pup,
Bia
Reallaura spune:
Nico succes la examen!
Anca, Bianu am mai iesit nici pe afara ca nu puteam cu amandoi. dar se face frumos si punem noi de o intalneala, da?
Anca spor la pregatiri!! face si puiul tau 3 anisori abia astept si eu!
lenabum spune:
buna ziua fetelor
azi sunt trista.............gata concediul
m-am intors de aseara si inca sunt foarte obosita,la munte am dormit foarte putin pentru ca nu aveam stare
dupa un an si jumatate in care am fost sechestrata la domiciliu,va imaginati ca am trait la maxim fiecare clipa
va multumesc pentru sustinere si pot sa spun ca a fost mai tare ca in luna de miere
la curs am stat foarte putin,nu mi sa parut interesant,s-au dezbatut niste spete aiurea si am chiulit cu aprobarea sefului(a ramas el)
m-am plimbat cu sotul aiurea,fara nicio destinatie,pe perioada cursului
sambata dupa curs am mers in grup si am vizitat manastirea Caraiman,am luat masa la cabana Schiorilor in Busteni,o parte din colegi au vizitat Pelesul,iar seara am avut o cina festiva de pomina
eu sunt o dansatoare inraita de populara,chiar daca am 120 kg nu ma dau batuta, formatia a fost la inaltime,pe langa grupul nostru de vreo 30 persoane s-au alaturat si ceilalti clienti din restaurant si ringul de dans devenise neincapator,am topait pana la 1 noaptea dupa care am fost in club unde am stat doar o ora pt ca nu se putea respira din cauza fumului
ieri am plecat si pot sa va spun ca desi cu un ochi radeam ca vin acasa la copii,cu celalalt plangeam
acasa binenteles bianca nu prea m-a bagat in seama cateva minute,dupa care ne-am iubit si nu se mai despartea de mine,ea a fost foarte cuminte dar a devenit putin mai alintata,sora mea a rasfatato la maxim
va doresc tuturor macar 4 zile ,cat am fost eu,de relaxare,desi e putin eu am reusit sa-mi incarc bateriile,primele 2 zile am fost putin disperata din cauza lui bia,nu-mi venea sa cred ca este totul bine ,chiar imi era ciuda ca nu plange dupa minesunt putin zuzi
va uram la multe lunite bbilor care au sarbatorit luna aceasta
si cat mai multi dinti celor care au iar celor ca noi care nu au,macar unu
multa sanatate puiutilor bolnaviori
desi am multe prietene,dabia asteptam sa va scriu sa va povestesc pt ca imi sunteti foarte dragi,desi nu ne cunoastem ne impartasim si bucuriile si necazurile de mai bine de un an(nu toti cei care-i consideram prieteni se pot bucura alturi de noi)
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family