Floricele de Liliac mai-iun-2010 - 51

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

fetelor va salut
maribell alina
sunt in luna de miere,a venit si sotul meu
sami tineti pumnii,am emotiiiiii..............prima noapte dupa casatorie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sper sa nu usture rau
sper sa nu ma luati in serios caci....... dupa 18 ani de casnicie am si uitat cum a fost,(oricum scartaie rau patu,il cred saracu 120
+ 110=230 aproape limita la lift)
este prima data cand reusim sa fim singuri la munte,de obicei plecam separat sau cu copilu

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Neata!

Mary - daca vrei, iti iau un pachet de Babylove - ca stau vizavi de Dm - si ii fac vant pe posta, numa' zi-mi!

Lena - nu te gandi prea mult ca te stresezi. O sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

dau eu cafeluta ca sa ma revansez pentru cat am absentat

Si noi dormim f prost, Ilinca daca pierde sanul e jale...mai dormim si toti 4 in pat, Mirci se scoala noaptea si o ia la suturi pe asta mica daca o vede la san...Ieri a muscat-o de ambele brate ceva ingrozitor, numai cat m-am dus sa pregatesc baia...inca nu e obisnuit cu ea, a inceput sa bea LP ca sa fie ca ea, e ceva de speriat.
Referitor la ce spuneau NAna si Vivela, ma alatur. Din enterocolite am scapat usor numai pentru ca papa san, altceva nu accepta, nici mancare, nici lichide, nici saruri de rehidratare...sanul e de baza!
Lenabum o vacanta frumoasa atunci sincer, si eu am cam uitat cum e
Mira sa ne arati si noua poze cand vei putea! SI noi vrem sa facem ceva vara asta, daca vara trecuta nu ne-a iesit si am fost prea ocupati cu copiii ca sa ne ocupam atent
Nana felicitari pentru kg pierdute...eu de la botez am mai pus 2 kg si nu stiu cand le voi da jos, cand se face cald si iesim afara ca iarna asta am stat numai in casa, fiind cu amandoi!
Vivela Tare David cu hartia la wc...sunt inepuizabili cand e vorba de traznai. neaparat sa ne atragi atentia cand reusesti sa pui rezumatele pe blog! Eu am reusit sa citesc 2 carti de parenting: Unconditional parenting- Alfie Kohn si How to talk so kids will listen (Adele Farber) Mi se pare foarte greu sa ajungi sa renunti la pedepse si recompense in educatia copilului, mai ales cand e f mic si nu intelege prea multe si mai ales nu poate exprima prea multe. Dar ma bucur ca macar mi-au deschis okii si realizez ca si pedeapsa - nu numai bataia - e o forma de tortura emotionala, de retragere a dragostei parintesti- si nu e ok. poti sa-mi recomanzi ce ai citit? am incarcat un cos pe amazon si as comanda si una cu Montessori.. in alta ordine de idei, daaa, Ilincuta a inceput sa mearga de vreo 10 zile nu fuge inca, dar nu mai e mult.
Sorana sanatate, inteleg ca ati avut probleme cu urechiusa!
Mary nasol cu ragadele, da-te cu garmastan sau babylove - au si pt ragade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

iau si eu o cafeluta data de Laurita, mai pun si eu una la bataie pt cine are nevoie.
eu m-am culcat aseara plangand de nervi, copilul al mare a avut chef sa faca circ la 11 jumate, cu urlete si tipete, imi venea sa fug de acasa.

asta cu hartia igienica am eu impresia ca este un fel de scenariu care se repeta obligatoriu in fiecare familie cu copii. am mai auzit si la altii, deci tineti-va bine .

Laurita, - da, e tare greu sa fii parinte bun. recunosc ca inainte sa am eu proprii copii nici prin colturile mintii nu-mi trecea ca eu insami trebuie sa trec prin asa transformari ca sa fiu in stare sa inteleg unele lucruri. eu zic ca am crescut impreuna cu copiii mei (si mai am mult de crescut, oho!). eu sunt in training de a scoate din program recompensele si pedepsele, nu-i usor si inca nu-mi iese. copilul meu cel mare (ca la cel mic inca nu se pune asa problema) are o personalitate foarte puternica si diferita de a mea (slava domnului!), astfel ca mi-e un pic dificil sa-l inteleg intotdeauna. dar mereu cand am ajuns la conflict m-am gandit ca problema e la mine (de intelegere), in niciun caz la el.
am citit acum vreo doua saptamani parca - era un topic pe la "parintii intreaba" - despre pedeapsa corporala (bataia) - gasisera fetele un blog unde niste "mamici" se sfatuiau cum sa-si bata copiii, tehnici, metode, etc , asta in numele religiei si a iubirii si tolerantei crestine, desigur - am fost intoarsa pe dos cateva zile, nu va zic cata furie am acumulat imaginandu-mi-le pe bestiile alea de mame altoindu-si copiii terorizati. (de fapt, ce zic eu "mame", poate doar femei. dar nici femei, ca si eu sunt femeie si n-as vrea sa am ceva in comun cu ele!!).

MAry, nu turna, mama, toata sticla de ulei de lavanda! ca n-are efect mai puternic, dimpotriva. uleiul asta e destul de iritant pt caile respiratorii (cei cu astm, de ex,. n-au voie sa foloseasca aroaterapia). sunt suficiente 2-3 picaturi in apa calda de baie si copilul sa stea in ea cam 5 minute.
apropo de asta, chiar aseara am imbaiat eu amandoi copii deodata cu picuri de lavanda. cel mic a dormit bine, dar nu neaparat mai bine ca altadata. cel mare, cum ziceam, ne-a dat reprezentatii de circ la miez de noapte.
eu insa, stand aplecata in baie langa ei, trageam de pleoape sa tin ochii deschisi .

damian acum e ok, nu a mai facut febra, i s-au dus si bubitele de tot, e ca nou . schimba pe zi ce trece vitezele de mers, mi-e drag de el de nu mai pot cand il vad ca un catelus printre picioarele mele .

gata - ma duc la ale mele.
we placut.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

am pus pe mailul comun "Descoperirea copilului" - de Maria Montessori. pt cine are chef si timp de lectura (e in romana).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neatza dragelor!

Iau si eu cafeaua, multumim Laurita si bine ai revenit! Sa stii ca si eu intrebam ce-o fi cu tine de ai disparut asa, waw, deja merge Ilincuta, bravo ei! Noi suntem asa departe.. Mai pune si tu pozici cu voi si cu Mirci cel razboinic

Nana, ce dor imi era de mesajele tale luuungi, chiar mi-e drag sa aflu ce mai faceti si mi-as dori doar sa scrii mai des! Super scumpa si isteata Adelina, mereu ma minunez de traznaile ei!

Mira, nu-i bai sa mai zic o data daca te ajuta, dr noastra de la Similimum e Aurora Dascalu, eu sunt multumita, acum cu otita lui matei vorbim aproape zilnic, imi mai schimba remediul, zice ca precis scapam fara antibiotic, numai sa am incredere, sa comunicam si sa facem cum ne spune.

Ca tot ziceati ca n-ati intalnit vreun pediatru care sa fi auzit/sustinut blw, eu chiar cunosc unul (cred ca v-am mai povestit), e dr pediatru al baietilor Mai demult chiar imi spunea ca citeste cartea despre blw (o primise de la o mamica), e total pentru, mi-a spus ca putem incerca si merge pe aceasta varianta, avem sustinerea ei; stiam eu ca e open minded si ne place tare de ea!

Vivela, eu una imi salvez cartea Montessori, multumim incerc sa citesc si Mintea absorbanta, am auzit ca exista si gradinita Montessori in Buc, ce parere ai? Eu chiar ma gandeam daca n-o fi o varianta mai buna pt Matei.. cei doi Dd, sanatate si tie energie si rabdare muuulta

Mare ti-e gradina, Doamne, nu-mi vine sa cred ca exista astfel de forumuri si mai ales astfel de persoane care dezbat si impartasesc asemenea metode de "educare" a copiilor cum povesteai, Vivela, incredibil

Noi iar am ajuns aseara la pediatru, Matei n-a putut dormi la pranz, ba ca are nasul infundat, ba ca tuseste, ba ca il doare gatul si pe la 5 a inceput iar ca-l doare urechea Am fost la pediatru, azi mergem iar la orl, otita nu i-a trecut, se pare, dar cica nici nu trece chiar cu una cu doua, tusea o are de mult dar cica o sa scape incet incet, nu-i pericol, tratament nu prea mai avem ce face, si-asa mi-a zis ca i-am dat prea mult panadol si dauneaza ficatului, insa asa imi zisese orl-istul, nici nu mai stiu ce sa fac..
Ramanem pe homeopate si asta e, speram sa scapam si luni sa fie in forma maxima..Sper doar sa nu-mi zica azi de la orl sa bag antibiotice, ca eu tot zic ca scapam fara..

Weekend placut sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Declar si eu o Justina mucioasa, are atat de multe secretii de se inneaca cu ele si tuseste.
Ii aspir nasul si ii pun ser fiziologic (i se m infunda nasul). Sper sa-i treaca.
Nu stiu de unde o fi racit, ca Ioana nu e racita, noi nu suntem.
Cred ca de la dinti.

Madamar scutecele Babylove le-am luat din incinta Real-ului, din CT. 35 lei un pachet de 42 buc (nr 4).
Sunt asemanatoare celor de la Happy, dar sunt bune..oricum, tot la gunoi ajung.
lenabum super asa! A doua luna de miere.
Vivela imi pare rau de circul de-aseara a lui David, dar ma bucur ca e mai bine Damian.
Voi salva si eu cartea. Multumim!

Am pus si eu pe mail-ul comun, cateva retete.

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Ilinca, Alexandru Matei, Tudor Mateo, Ioana si Ana Sofia!

Un weekend placut!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

o intrebare
dat fiind ca Matei primeste Thuja, azi e ultima zi, oare pot sa-i dau si oscillo?
mi-a spus dr ca are o mica roseala in gat si am emotii
multumesc

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna, fetele!
Nana,Laurita,bine ati revenit.
Mira, sa stapaniti sanatosi apartamentul.Noi acum ne chinuim sa vindem unul in Oltenita ca sa ne putem cumpara altul in Giurgiu caci eu la rate la banca nu prea mai am curajul sa ma bag.
Mary, sper sa nu faci din nou ragade. Dragos al meu cand era mai mititel, nu prea mai avea treaba cu titi, doar noaptea ce mai sugea, acum trage de mine de cum ajung acasa de la serviciu, noaptea nu mai vb ca titileste non stop, dar nu ca sa pape, cred ca mai degraba asa de control, sunt pe post de suzeta. De la atata supt, sfarcurile mele au ajuns si ele sa fie foarte sensibile. Mai mult, daca nu nimereste sfarcul, suge asa din san pe unde apuca, am numai ventuze pe sani.
Lenabum, ce tare, o a doua luna de miere... Sa va bucurati de ea si sa va intoarceti cu forte proaspete.
Dragos se ridica noaptea in fund, sta cateva minute asa, dar fara se se trezeasca, doarme asa, mai se pune in 4 labe, si pe urma se culca la loc. O fi somnambulMie imi e drag de el cum face, ma amuz, dar oare o fi cazul sa ma ingrijorez?

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ioanact mai, gata sa uitam daca nu erai tu! Facem 10 lunite azi, merci de urari
si multe lunite si celorlalti sarbatoriti ai zilei, din partea noastra Alexandru Matei, Tudor Mateo, Ioana si Ana Sofia! Sa fiti sanatosi!
Vivela ingrozitor ce spui cu forumul acela...hm...adica inteleg sa-ti mai scape una la fundulet, dar sa premeditezi, sa calculezi cum sa dai samd mi se pare ingrozitor! o sa iau si eu cartea, merci mult. sper sa se mai potriveasca parola pe care o stiam
DIscordia Eu nu cred ca e somnambul...si baiatul soramii dormea la fel, se scula noaptea, se arunca in diverse directii. il inconjurau de perne
SOrana sper sa se lase fara antibiotic! DAca drita are incredere, asa va fi...tu poti sa nu-i dai inca, orice ar zice orl-istul si sa mai astepti nitel. si noua ni s-a recomandat de multe ori antibiotic si nu l-am administrat.. daa. o sa pun pozici noi, sa vad ce ati mai pus si voi, sunt restanta, stiu
FUg s-o culc ca plange. va pup

Mergi la inceput