Floricele de Liliac mai-iun-2010 - 51

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

weekend placut la toata lumea !

va las cu Abby Cadabby, si sper sa va inveseleasca, la fel cum face si cu noi

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna scumpele

Hai ca am rasfoit ultimele pagini si mi-e door de voi
Nu am mai reusit sa intru, am stat cu amandoi acasa toata iarna, imposibil sa forumez in ritmul vostru
Acum Mirci merge la gradi si sper sa incep sa am mai mult timp.
Ilincuta mea a inceput sa mearga usurel, intre 2 parinti, 5-6 pasi ii face. In patutul ei e stapana, merge fara probleme.
E cam urlacioasa, nu ma pot departa de ea foarte mult, are nevoie de muulta atentie.
Acum e racita, tuseste nevoie mare. Dexa sa traiasca, ma scoate din toate crizele de tuse! - la amandoi!
Dinti inca nu avem, mancam asa si asa, spre rusinea mea o fac sa manance mecanic, cand se uita la tv - si nici asta nu e ok, dar altfel sta numai la san si numai la san. Zic sa o mai satur nitel si altfel.

Roxy
Mary ms de strigare
Mirasa stapaniti fericiti apartamentul. in ce zona ati luat?

Va pup pe toate cu dor fetele si o sa fiu pe aici de acum inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Nana, bine ai revenit!
Cit despre problemele de sanatate, sper sa fii ffff bine acum si sa nu mai inregistram probleme, daa:)?
scumpa gigilicea Ade, din ceea ce ne povestesti - imi vine sa o maninc, din poze:).
Despre co - sleeping: si noi dormim impreuna, te inteleg si consider ca este cel mai important sa iti urmezi instinctul. cum spunea si Gabi - serx nu se face doar noaptera/in patul in care doarme copilul iar dragostea din partea sotului, daca e conditionata de dormitul separat, este una egoista si nedemna de apreciere!

Dinti Mateo are doar jos, 4, si ceea ce descrii k simti ni se intimpla fff frecvent - iar acum nu cred ca-s destule cuvintele pt a spune ce simt mameloanele mele; cred ca se poate si mai rau, insa,,,

Mira - si noi mergem tot cu "interzisele" pediatrei tale:).

Virgi - si noi avem ceva de calarit, masinuta, cum spuneam. o incaleca, insa doar in spate stie sa se deplaseze:)).

Am dat adunarea la forumistele noastre,pe FB:) Sabina va transmite salutari si nu poate sa dea pe la noi din cauza ca e foarte aglomerata cu fetele; Laura (Laurita) incearca sa ne dea vesti diseara;)

va salut!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

nana, tare dulce iubiricea ta! Cat despre disputa de aici, sunt total in asentimentul tau.

vivela, tare pustiul tau Ai mai trecut ceva davidisme pe blog? Tre' sa intru sa le citesc sa ma mai amuz putin. Cat despre doctorita... m-am inscris la ea cand eram insarcinata, din considerentul aproprierii geografice. In mare e super ok, insa la capitolul mancare nu ma asteptam sa fie pe aceeasi lungime de unda cu noi. Tu ai auzit de pediatru roman care sa fie sustinator al BLW? Sunt convinsa ca trebuie sa existe macar unul, insa eu nu am auzit de el/ea... Cum e cel mic? Citeam pe la inceputul capitolului ca v-ati razboit iar cu febra... Ati invins-o definitiv?

Mary, si eu am aparat de epilat cu ceara si-l folosesc pentru picioare si brate. Inghinal nu am incercat... Eu l-am luat de la un magazin cu produse profesionale pentru saloane, La un pret super ok: 130 RON aparatul, 1 rezerva ceara, cateva benzi de hartie pt epilat si 1 ulei de indepartare a cerii. Daca esti interesata, iti iau de aici si-ti trimit prin posta.

Sorana, sper ca e mai bine Matei! Insanatosire grabnica Cu toata rusinea, te mai intreb o data la ce homeopat ati fost la Similicum? Stiu ca ai spus de o mie de ori aici, dar se pare ca niciodata nu am fost pe faza calumea.

Laurita, in Popesti Leordeni e ap.

Maia papa: ou, morcov si brocoli. Oul l-am facut omleta in tigaie de teflon fara ulei. Asa chiar ii place, spre deosebire de galbenusul fiert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Buna,

Sunt mamica de Pufulet de dec 2009.

E va deranjez intrand propunere de martisoare (la semnatura). Ca o idee. Va invit sa va inspirati!

Pup Floricelele de Liliac!

Mami a lui Kiti

martisoare fluturasi handmade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mira, doctorita lui Damian e un fel de adepta a blw, in sensul ca nu m-a intrebat niciodata ce mananca copilul meu . asa ca ne-am inteles foarte bine din punctul asta de vedere, ne-am scutit reciproc de nervi.

pe blog n-am mai apucat sa scriu cine stie ce, am facut altele. dar trebuie sa mai scriu, ca mi-e ca pierd perle pretioase .
am avut in intentie sa trec concluziile mele documentate despre alaptat in timpul enterocolitei (studiu re-luat in timpul "disputei" de pe aici), sa prezint, din punctul meu de vedere, diferentele dintre bolile copilariei (dar inca n-am ajuns la niste concluzii foarte clare), sa fac un fel de rezumat sumar al cartilor scrise de M. Montessori - carti care dupa parerea mea ar trebui citite de orice parinte, preferabil inainte sa aiba copii, dar nu-i tarziu niciodata...
eh, am intentionat multe, dar uite ca n-am mai ajuns- le am undeva in cap si caut momentul cand o sa reusesc sa le pun "pe hartia" blogului.
dar va urma .

Mary, ptiu-ptiu sa nu-l deochi pe Mateo, zici ca doarme bine...in sfarsit. eu zic ca poate au avut efect si bulinele alea de la tanti woo-doo-ista (aka homeopata), cine stie?

Laurita, deja primii pasi?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Am si eu o intrebare: pot primi si eu parola de la mail-ul comun prin PM? Pot fi de incredere dupa aproape 3 luni alaturi de voi?
Multumesc!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

supunem la vot Ioanact
eu sunt pentru da, asa ca iti trimit parola de la mailul comun

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

veronicach multumesc!

Intre timp am spicuit capitolul 15, de curiozitate.
Vivela imi plac mesajele tale.
Tot scutece Babylove folositi? Am luat si eu 2 pachete (nr 4, la pampers luam 4+, dar nu se potrivesc ca la pampers, adica nr 4+ la pampers e nr4 de la babylove), de maine voi vedea cum sunt. Am mai avut pampers dinainte.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Laura - bun venit:)!

Mira, sarumina de propunere! Ma gindesc si iti comunic.Este vb de TOP-LINE? Magazinul? Ce firma e?
Am mai vz aparat de la SOlaco, pe choicebrand.

Corina, numai orele pina iti instalezi masina:D. TAre-mi doresc si eu!!!

Vivela: aseara ma laudam ca doarme bine, si tocmai aseara a facut-o "de oaie" din nou:)) a titilit pina la epuizare... si mi-a accentuat (re)inceputul acelor urite ragade ce m-au tinut mai bine de 3 luni (la debutul nostru in ale alaptarii).
Azi a pus tacsu cred ca juma' de tub de lavanda in apa de baie:))... (exagerez, nici nu se vede de unde a "turnat" insa miroasea fff puternic apa de baita)

Vera - bine ca ai rezolvat tu problema cu parola:) - Ioana mi-o ceruse mie pe PM si nu m-am incumetat sa o ofer "de capul meu", mai ales ca intelesesem ca se refera la cea de webshots.

Ioana, de unde iti iei Babylove-ul? Adica din ce DM? eu am ramas cu o nostalgie pentru Baby love - vreau sa le testez;))... si in zona nu am identificat nici un DM (nici chiar in SV, unde e singurul real mai apropiat nu exista DM...). Cit despre celelalte: oamenii sunt liberi sa faca ce vor!

Vivela - cum mai sunteti?

O noapte minunata va doresc, vise frumoase si linistite, copii sanatosi si un we binecuvintat!
tuturor!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput