Floricele de Liliac mai-iun-2010 - 51

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Noi raportam si al doilea dintisor,acum avem un iepuras veritabil

MARYLENAC felicitari pentru primele cuvinte,ia vezi sari cu oala poate te uimeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

CORINA....DEAGA DE TINE CE TE MAI CHINUI....mama mama, si eu ma plang de tony , brrrrrrrrrrrrr.oare cu suzeta ai incercat peste noapte ca sa nu te mai suzeteasca pe tine????
sau poate e de la dintisori¿¿¿¿¿¿
tony a mea a inceput sa urle noa`ptea in somn de cand a dormit deochiata....si deja are 2 sapt de cand urla asa....dar am grija in continuare sa-i zic rugaciunile inainte de a o pune in patut.are si nopti linistite, dar prea putine....doar cand doarme cu mine in pat cand ta-su e la peste.
ITI DORESC DIN SUFLET SA SE LINISTEASCA PRINTESITA CEA DULCE ZIUA SI SA FI SI TU MAI LINISTITA.

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 17 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

ALY FELICITARI PT DINTISOR......
NOI INCA NU AVEM.....:((((

si......BOMBA cu 17 s+
GALERIA ZAMBETELOR

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Maribell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

dragelor am ajuns la predeal
neam cazat la Rozmarin este super,peisajul este mirific
pt mine muntele este incarcatorul de baterie,simt cami pleaca tot stresul
madamar nu am inceput munca dar atunci cand e nevoie merg si rezolv problemele,iar sefu daca sa organizat cursuri pt celelalte compartimente si era curs si pt mine, ma invitat ......si eu cum nam putut sa refuz o iesire la munte dupa aproape un an si ceva am spus prezent

maribel.,nu mai povestesc cum e aici ca stiu ca ai nevoie si tu de asa ceva

am vorbit acasa si pe bia o doare direct in 14 ca nu sunt acasa,normal cand sta tot familionu cu ea, probabil era satula de mine

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

am uitat sa va spun
am cumparat olita marti,am ajuns acasa,e rosie frumoasa tip scaunel,si bia a fost asa incantata de ea ca sia puso in cap drept palarie

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

CE MA BUCUR LENA MEA DRAGA CA E MIRIFIC PEISAJUL SI CA TE DISTREZI LA MAXIM......poti povesti, nu sunt geloasa....

VIVELA AM CEVA SUPER PT TINE...STIINDU-TE CREATIVA....
http://fotografii-fiecare-zi.blogspot.com/2011/01/tort-de-scutece-pentru-bebe-luca.html
SPER SA-TI PLACA....

si......BOMBA cu 17 s+
GALERIA ZAMBETELOR

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

E, dar cine, in toata nebunia asta (mai ales in ultima luna), a reusit sa ajunga la greutatea dinaintea sarcinii?
Scuzati sinceritatea, dar imi sunt mari si chilotii

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Eu am reusit....am chiar mai putine ...si nu-mi mai sta nici o haina pe mine.

binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Corina, imi pare rau ca ai probleme cu dintii, cred ca sunt cele mai nenorocite dureri . poti incerca si pe tine homeopatele, la fel, Chamomilla, ch 30 as zice. te mai lasa durere un pic.
pupicei sa treaca .

despre Mariuta ta, sper sa-si revina si ea curand. eu cred ca te simte pe tine stresata si preia din agitatia ta. singurul sfat pe care pot sa ti-l dau e sa incerci sa dormi si tu cand doarme ea ziua, daca poti (eu una nu pot deloc sa dorm ziua, indiferent ca n-am dormit deloc noaptea).
daca ti se pare greu, imagineaza-ti ca mai ai inca unul de vreo 2-3 ani care imprastie jucariile, care trage rufele tocmai puse in dulap, care varsa macarea pe jos, tipa, urla, vrea atentie, etc.
eu deja ma simt in concediu cand sunt doar cu damian .
(ideea e ca te obisnuiesti in timp ).

am intrerupt aici putin mesajul - ma si speriasem. David era pe WC apoi l-am auzit tragand apa, o data si inca o data si inca o data...apoi vine la mine speriat: mami, e apa multa, multa, curge in baie!!!" am zis ca lesin, am alergat intr-un suflet, deja imi imaginam vreo inundatie. cand ma uit, apa tasnea frumos din WC-ul in care David indesase bine un sul de hartie igienica. tocmai ii pusesem un sul nou - dinala mare, ca eu de-astea cumpar, vremuri kk-cioase, deh - si ii spusesem: "David, te rog sa nu mai desfasori TOT sulul pe jos, ca data trecuta, ca mi-e greu sa-l adun!". m-a asigurat ca n-o sa-l desfasoare pe jos. dar, te pui cu mintea copilului? e drept ca nu l-a desfasurat pe jos, dar s-a sters la fund cu TOT sulul, probabil incet, de vreo 50 de ori .
am salvat situatia - ca in Meserii murdare - apoi am identificat autorul care se pitise sub masa, razand isteric de mama focului, mandru de fapta sa!

Marylena, mie mi se pare ca masina consuma mai putina apa decat folosesc eu sa spal la mana. un ciclu de spalare - din cel economic (eu pe-asta il folosesc) - utilizeaza cam 20-30 de litri de apa, in functie de cat de multe vase sunt inauntru si cat de murdare (masina mea identifica asta la inceput, cand imi stabileste si timpul in care va spala vasele - de regula la ciclul economic, cam 25 de minute). curent - eu n-am observat o majorare semnificativa a facturii, desi o pun in fiecare zi, cel mult la 2 zile.
cred ca se compenseaza cumva - apa consuma din cea rece si mai putina, economie care se regaseste in factura de energie electrica. nu mai pun la socoteala insa ca in timpul asta pot sa fac altceva.
mai sunt cheltuieli cu consumabilele: sare de dedurizare a apei - pe care eu am dat 7-8 lei si am cumparat-o anul trecut, inca mai am din ea -, lichid de clatire (parca vreo 20-25 de lei am dat pe o sticla, mai am si acum si cred ca o sa-mi mai ajunga un an la ritmul in care se consuma), plus detergent special pentru masina de spalat vase (cam 30 de lei - imi ajunge sa zic 5-6 luni). mie nu-mi plac produsele 3 in 1, se dizolva bine pastilele alea doar daca folosesti un ciclu ne-economic (care dureaza 120-150 de minute).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

apai hai sa adaug si eu ptr imaginatia ta, Corina

+2 care ravasesc tot de cand intra pe usa
+activitati zilnice (numa un echipam de hockey are 25 de piese...; spalat/uscat dupa inot, etc)
+o mie de task-uri zilnice extra casa
+inca o mie de chestii ptr Biblioteca (apropos, avem 15000 de carti!!!)
+Sabina care se trezeste si ea de 10 ori/noapte
+(asta ti-o dau pe PM )

Culmea e ca dupa ce a vazut-o pe Maria cum "gatea" impreuna cu tine m-am gandit "ce fain, la ea e tot timpul ordine si curatenie".Imi pare rau ca nu esti ok. Te rog sa iti revii ca sa nu imi strici sursa de inspiratie, ok?

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput