Floricele de Liliac mai-iun-2010 - 51

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit!
Azi am o stare de spirit buna - am mai multe motive de fericire:))!
In primul rind am pus la "dospit" Kombucha si kefir - despre care am citit, m-am edificat despre beneficii si sunt extrem de incintata!:)
Mai sunt fericita si pt ca mi-a venit aparatul de curatat cu aburi! Mira, merci de recomandare! Jos palaria! merge uns!!!:)

Corina, Artu, Vivela - empatizez cu nesomnul vostru! Stiu cum e sa fii zombie, dar de vreo 2 saptamini, ptiu, ptiu sa nu-l deochi: Mateo doarme mi-nu-nat! Ceva s-a intimplat in sensul bun si sper sa ii tina DD obiceiul:)!

Vivela, in contextul "elimination comunication " sa-ti spun una amuzanta: demult nu mai schimbam scutecul pe masa de infasat, din cauze de acrobatii - o facem direct pe pat/in picioare, fara accidente.Pina astazi!
CUpilu meu, in miscarre continua, de pe spate s-a rasucit pe burta si jos la marginea patului. Nimic neorbisnuit:). Ma uit linga pat, cind il ridic: balta, formata in intervalul in care eu am luat scutecul in raft, si m-am indreptat catre funduletul gol, sa il acopar. M-am amuzat de copilul meu, care e acum barbat si face pipi din picioare:), insa m-am amuzat si mai tare de inca doua ori, cind la fiecare schimbare de scutec, din reflex de-acum, coboara cu spatele pentru a face pipi la marginea patului:))!!!
El a ales: acolo e WC-UL lui...si zau ca nu imi suride deloc asta - precum nici a inaugura olita nu imi suride, pentru ca, odata ca nu am :)) si apoi sunt convinsa ca daca i-as pune olita in fata sa faca pipi, sigur nu ar mai face " ca barbatii"....
Nah: tema de discutie:D!

Bia: bravo! Succes cu febra in continuare:)!
Eu as alege o varianta mai comoda de facut miscare, pe care nu o prea practic: mersul!
Si in sensul asta am descoperit niste pantofi de ... mers; tot vreau sa imi iau ceva adecvat si ma gindeam la o marca sonora, insa parca Step Gym-ul prezentat intr-un spot la teleshoping ( http://www.youtube.com/watch?v=XBEmg-mQrHw )ma face sa inclin catre ei. Ce ziceti? Stie cineva ceva despre ei?

NicoletaB - si noi am ajuns in stres mare la medic cu fimoza fiziologica a lui Mateo. Ni s-a spus din mai multe parti (medici) sa ii lasam putza in pace si sa lasam natura sa isi faca treaba. Pipi facem f bn, insa de decalotat nu se decaloteaza deeeloc. Asta e! Vom vedea pe parcurs. Ni s-a mai spus chiar ca orice interventie produce aderente si ca nu e cazul sa umblam deloc... am citit si pe topicurile pe aceasta tema - parerile sunt impartite. Gasisem la sugestia Alinutzei un topic despre mercurialis salbe, o crema care usurreaza decalotarea naturala, si care nu e de gasit decit in germania... insa am abandonat...
Sa aiba
Lumi - felicitari pentru "rezultat", dar sa nu te superi/ingrijorezi/enervezi, cind fetele vor ajunge sa nu le mai placa olita. Inteleg ca e o etapa cind se va produce si abandonul...

Vive, la acronimul quod erat demonstrandum te ref?

Sorana, despre decalotare/nedecalotare - stii ca inca din sarcina imi faceam griji despre cum va fi? of... de ce mi-a fost frica... n-am scapat.

Si iar vive: era vb ca nu te cenzurezi!:)
Mie despre oala imi prinde bine sa aud oricind - ori sa ma intorc la cap 15?

Corina - sa stapinesti sanatoasa masina! Iar ea sa faca ceea ce o mamica nu mai reuseste@ ce ai ales? da un link pe PM daca ai vreme E incastrabila? Sau se ataseaza pe blat? intreb ca sa imi fac o idee... am o bucatarie taaare mica!

Marylena - si la noi KA KA e mereu cintata, insa eu spun ca e de la hitul BEBELUSIEI lui mateo: CHO KA KA O de la Funny Bear.

Corina - daca asta e pretul pe carre trebuie sa il platesc pt a ajunge la greutatea (si asa f mare) de dinaintea sarcinii: VREAU SI EU! Dar sa nu fie mai mult de 2 luni:)).
Cit despre chiloti, hai ca a venit momentul sa ma laud: si mie mi=au ramas mari, cu numai 7 kile date jos in ultima luna! Insa mai am 10 kile pina a ajunge la "dinainte de sarcina"... si la ce avint am, nu as vrea sa ajung acolo:)!
ASTA FIIND DE FAPT CEL MAI MAI IMPORTANT MOTIV PENTRU CARE AM AVUT O ZI BUNA!!!
Mai aveti deci o persoana careia sa ii tineti pumnii la slabit: EU!

Aly - felicitari!!

Lena: distractie placuta!

Maribell: ai raspuns la catalog, vad:)! Super tortul de scutece, am vz si eu pe undeva. Dragutz pentru cind botezi sau vrei un cadou deosebit! Chiar dragutz!:)

Vivela - iar D?:))
E dulce de tot si ma amuza copios felul in care povestesti:))!!!

Artu - era nevoie de stari disperate ca cele princare trece Corina, ca sa spui PREZENT? Destinde-te aici, cu noi! Mai lasa si tu munca!

Corina: eu am folosit la sugestia Gabrielei (Vivela) picaturi de ulei esential de lavanda - intimplator sau nu, la noi au functionat. Puse in baita si pe cearceaf, in zona capului, pt ca nu dormim pe perna.

EU va pupez si va las pentru noaptea asta!
A, dar mai am de intrebat ceva: aveti idee daca spinzul folosit intr-o crema pentru aplicare cutanata poate dauna lui bebe, prin laptic?
M-am mai plins si eu aici (din ciclul "alaptatul si problemele de ordin medical"): am o eczema/micoza sau chiar mai grav, psoriazis, localizat la zona ultimelor 3 degete, la picior.Dermatologii se intrec in diagnostice, unguentele pentru aceste afectiuni citate nu merg in alaptare, homeopatia nu a prins; mi-a scos Dumnezeu in cale un nene care face crema asta dupa o reteta "secreta" insa mi-a garantat ca daca nu e micoza scap in 6-7 zile, daca e micoza, in 60-90 zile. Ieri am aplicat prima data si pare sa se imbunatateasca conditia pielii mele, insa mincarimea ma termina - ma scarpin pina da singele, devine carne vie. De fapt asta e problema mea: ma maninca si pling, incercind sa ma controlez si sa nu ma mai scarpin!!! SOtul meu sta linga mine si insista sa nu ma mai scarpin iar eu nu ma pot abtine...
M-am prea "lungit" cu povestea: in fine, aveti idee daca spinzul ar putea sa ii faca rau micutului?
Mi s-a garantat ca in alaptare e permisa, insa nu si in sarcina.Nu prea stiu ce sa cred - sunt derutata - dar interesata totusi sa scap. Nenea cu crema se lauda ca a vindecat forme urite dde psoriazis, acnee, si chiar cancer de piele. Google nu mi-a dat cine stie ce raspunsuri....
Acum chiar ca va las!
Noapte buna!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Cafeluta e gata!
Ma bucuram ca azi termin programul la 14 si ca am timp sa ma duc sa platesc impozitele (deh, gandeam eu ca programul lor e pana la 16)
Teapaaaaa
Zilnic de la 8.30-14.30 iar vinerea de la 8.30-13
Adica trebuie sa-mi iau zi libera ca sa le platesc lor taxele!

Mergi la inceput

dau de baut, mancat, caci am ajuns la mesajul cu nr 3000.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Beiii, ce cautati pe pagina 2?
Ati plecat in weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Fetelor, multumesc mult pentru sustinere si incurajari!

Am scris nu ca sa-mi plang de mila, ci ca o forma de terapie
Eu sunt oricum vesnicul optimist, sunt convinsa ca totul trece

Am uitat sa multumesc si pentru raspunsurile ref la scaunul de masina - ff utile!
Am citit si subiectul recent de la "parintii intreaba, parintii raspund" si am aflat lucruri noi, cum ar fi ca isofix se poate instala suplimentar.

Ioana(Artu), din bucatica aia de masa pe care sta bumbo ti-ai facut tu impresia ca e curat si frumos la mine in bucatarie?
si voua!

Fug sa distrez pitica, revin mai incolo.

Mergi la inceput

A, Mary, ma intrebai de masina de spalat vase. Am luat de la domo, un bosch de 45 cm (imi lipseau cam 3 cm pt cea de 60 ): www.domo.ro/Electrocasnice/Masini_de_spalat_vase/Masini_de_spalat_vase_45_cm/Bosch/Masina_de_spalat_vase_Bosch_SRS55M72EU" target="_blank">asta
Acum stau cu inima cam stransa ca n-o sa-mi incapa sa spal de ex tavile de la cuptor (pe care le urasc cand sunt murdare ), dar asta este, tot e mai bine decat deloc

Mergi la inceput

Vivelo, cum adica 20-30 de litri? Pe a mea scrie 11...
Cum? Unde? De ce?

Mergi la inceput

Corina, bun gasit in clubul tzitzelor flenduri, care uuuustuuura si inteaaapa....:(((
A supt si piciul meu din ora in ora - deci "ai grija ce-ti doresti" imi spun eu acum... zombilica-s!

Gata: m-am laudat:)!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

ha ha
ce imi vine sa rad
sa va spun programul de azi noapte. culcat la 12.30 dupa ce i-am dat homeopatele lui c., doua treziri pt miru, la 3 alte homeopate c., apoi alte trei treziri miru, si s-a facut 7,30 cand m-am ridicat din pat.
acum ma "dreg" cu ciocolata. deci nici o sansa sa ajung la greutatea dinainte.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

hai sa va distrati putin: pe mailul comun am trimis mai multe mailuri. ultimul este intitulat sextupleti:). e mooortal! sa ne simtin bine deci, noi, cele care nu dormim suficient, uneori:)!

si inca o tema: are cineva acasa aparat de epilat cu ceara lichida? am gasit la 99 lei aparatul, 4 rezerve si hirtie pt epilat... pe epilat.ro parca. Recomandati?

Fericita, puiul

Mergi la inceput