Floricele de Liliac mai-iun-2010 - 51

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

q.e.d.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

CORINA FELICITARI PT ACHIZITIE !!!!
o am in plan pt cand va fi gata casuta noastra.....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 17 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Salutare, salutare...

Sa scapam de scutece? Wow...a avut cineva pretentia ca de la 8 luni sa scape? hm....Nici eu nu ma stresez cu olita, mi se pare mult prea devreme dar dc alte mamici reusesc asa ceva cu copilasii...ce sa zic....bravo. Bineinteles ca si mie mi-a zis maica-mea de 2 ori pana acum, ca ar fi bine sa il pun pe Tudor la olita. Pe Matei l-am lasat sa se acomodeze cu olita dupa 1 an si incet, incet am avut si rezultatele scontate iar dupa 2 ani si jumatate (cred ca 2 ani si 9 luni mai degraba) scapasesm definitiv de scutec. Stiu ca eram in concediu, in Grecia si Matei a avut un episod de diaree. eu am luat cateva scutece, asa...sa fie...cu mine. Si mi-ar fi prins bine in cele 2 zile cu probleme dar el nu le-a mai vrut si pace. Nu mai suporta pampersul.
Cam tot la fel voi proceda si cu Tudor, incet, incet, cu rabdare. S-ar putea ca Tudor sa imi dea mai mare bataie de cap la acest capitol dar vom vedea....Ei sa fi sanatosi...

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Corina, sa folosesti sanatoasa masina de spalat vase. Si eu imi doresc asa ceva dar nu intrevad curand aceasta posibilitate din diverse motive. Offff....

Vivela, parca si tu esti posesoare de masina de spalat vase, imi poti spune cum e cu consumul de apa, de energie electrica...Adica este semnificativ mai mare ... Scuze de off topic...

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important....Tudor vorbeste, toata ziua spune: caa, ca, ccccaaa, caaaaa.....O sti el ceva daca asta a fost prima lui vorba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

pe david l-a ajutat si colectivitatea sa renunte la scutece. se luau unii dupa altii la cresa, statea unul pe olita - vroiau toti. mi-au zis ingrijitoarele ca media este de 2 ani si o luna, varsta la care cei mai multi renunta la scutec ziua. al meu a renuntat definitiv la 2 ani si 4 luni, in vacanta de iarna, deci in cam 2 saptamani.
pai decat sa incep la 8-9 luni cu antrenamentele (aka nervi, pipi si caca peste tot, spalat rufe in draci) si sa scap la 2 ani jumate, mai bine incep la 2 ani jumate direct si nu-mi fac probleme decat 2 saptamani.
oricum, varsta potrivita depinde de copil, unii incep la 1 an jumate, altii la 3 ani jumate, marja de normalitate e larga.

Corina, dar ce ati patit?
sa stapanesti sanatoasa masina, s-o exploatezi maxim!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Corina, dar ce ati patit?
sa stapanesti sanatoasa masina, s-o exploatezi maxim!!

saru'mana

pai, in afara de faptul ca ma dor maselele (cea cu buba nu, dar cele de langa), am luat antibiotic si am fost deja de vreo.. 7-8 ori la diversi dentisti, dintre care de 2 ori s-a lasat cu anestezie, tras, dureri, plans de stres si durere

zic in afara de asta, cupilu se trezeste minim de 5 ori noaptea si iar a inceput sa planga de fiecare data, desi e semi-adormita
nu se potoleste decat cu
si nu ii e foame de fiecare data, ca trage de cateva ori si adoarme la loc, dar se supara daca ii iau prea degraba..
iar eu am dureri deja, de la toata suzeteala asta.
a mai avut si nasul infundat cateva zile, alta bucurie..

sunt cu dureri de cap cronice, de la "odihna" asta.
iar ziua doarme cam 1,5-2 ore, in doua-trei reprize (deci 2 ore in total, toata ziua, da? ), restul tre sa ne distram.
nu reusesc sa fac nimic-nimic, doar seara cand vine vlad ce mai apuc gatesc sau spal 2 vase, apoi ma pregatesc de inca o noapte "minunata".
povestea asta dureaza mai mult de 2 luni deja...

ziua e multumita, vesela, deci nu are vreo problema. as vrea sa gasesc macar o explicatie pt ce se intampla noaptea, sa inteleg cum/daca pot sa o (ne) ajut.
offf...
v-am plictisit, scuze..

Mergi la inceput

Dragelor,
pls, dati-mi si mie PM cu user si parola pentru a vedea pozicile. Eu il aveam salvat si intram direct fara sa mai tastez parola. Nu stiu ce am facut ca am resetat ceva si am pierdut totul. Si de la mailul comun.

Mergi la inceput

E, dar cine, in toata nebunia asta (mai ales in ultima luna), a reusit sa ajunga la greutatea dinaintea sarcinii?
Scuzati sinceritatea, dar imi sunt mari si chilotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

E, dar cine, in toata nebunia asta (mai ales in ultima luna), a reusit sa ajunga la greutatea dinaintea sarcinii?
Scuzati sinceritatea, dar imi sunt mari si chilotii

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Ce haioasa esti!!! Pupici dulci sa treaca repede faza si sa vina Mos
Ene pe la genele Mariei

Mergi la inceput