Ian-Feb2011-Bravo Deea!Madutza! Hai Vas! (192)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Shines eu sunt ultima la nascut, daaaaaa

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

HAI MADUTZA BRA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

multumesc fetele

La multe lunite bebe Eduard!!! Wow, 2 lunite, mare tare!!

Deeeci..super inventie slingul (mama cica e inventia tigancilor) !!Am facut tort pt pisicuta cu ea dormind in sling. Altfel imi baga ce zicea Anca oaa, ahhh
http://edithfrincu.blogspot.com/2008/05/krantz.html
asta am impletit pt prima noastra lunita!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Shines eu sunt ultima la nascut, daaaaaa

18+

ooo..cu siguranta voi fi alaturi de tine

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

HAI DEEA!!!!
HAI VAS!!!!
HAI MADUTZA!!!!

HAI CU BEBEII SA NE INDRAGOSTIM AZI DE VALENTINE'S DAY

Lucia, eu am aspirator din ala - Vibrocil se cheama. E bunut, am scos cu el ceva muci, insa inmuiati inainte cu ser fiziologic. Dezavantajul la el, e ca trebuie sa cumperi rezerve, sunt de unica folosinta si o cutie cu 8 buc. costa cam 15 lei. Acu' nah...eu nici treaba aia pusa la aspirator n-as folosi, mi-e cam frica de ea, plus ca sa scot aspiratorul toata ziua buna ziua...bleah..

Eu l-am cantarit pe Tudor azi si parca n-a luat deloc in greutate saptamana asta, ori nu mai tin minte exact cat a avut data trecuta. E posibil sa fi scazut de la diareea aia de 2 zile?! Sau chiar nu o fi de ajuns laptele meu? Am renuntat sa ii dau praf, incerc sa-l pun la ambii sani sa se sature si sa cresc productia de lapte...Ma gandesc ca daca doarme legat cate 3 ori se satura, nu?! Oricum noaptea e ceva mai bine, mancam acum doar la 11, la 2 si apoi la 7.

Shines, imi pare rau ca te-ai suparat Vroiam sa te intreb daca la masajul cu R&T folosesti ceva crema anticelulitica? Am voie daca alaptez? Sau sa folosesc ulei de masline pana una alta?! Sar'na de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mamutz,pai se poate?Aci ne gasesti pe toate cand nasti.Vroiam sa-ti zic mai demult ca tare ma bucur ca mai intri si pe la noi sa ne zici cum evolueaza flacaul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Noi plecam la control, la noua pediatra, sa vedem cu ce impresii venim...

Moamaaa, LORI, salivez acilea pe tastatura...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tierry..nu stiu ce sa zic de creme,daca sunt permise sau nu. vezi ce scrie pe cutie.
eu acum o folosesc o crema cu ardei iute cand masez cu aparatul si e foarte buna.
avand in vedere ca se absoarbe in piele si trece in sange nu cred ca e recomandat cand alaptezi..mai ales ca are in continut diverse balarii. Deocamdata foloseste un ulei de corp sau lapte de corp mai bland...cumpara din farmacii si intreaba farmacista. pana una alta uleiul de masline e foarte bun pentru tot corpul
aaa..cand m-am masat cu aparatu asta fara sa pun crema sau ulei,m-am invinetit,da rau probabil ca freaca acolo pe uscat,sau am eu pielea mai sensibila

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tierry, ms...eu folosesc acu batista cu aspiratorul,dar am zis sa incerc si altceva mai putin invaziv...care sa nu irite mucoasa

eu zic ca daca doarme 3 ore sau mai mult, se satura parerea mea...asa doarme si a mea si mananca ca disperata{se ineaca la san}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ?
Ce de sarbatoriti avem astazi !!!
la multe lunite bebelina Ana si bebe Eduard
andri,multa sanatate si fericire
multi ani inainte adryii , sa aveti o casnicie fericita !
Si in final de Sf Valentin tuturor fetelor de pe forum, toate suntem indragostite, ba de bebei , ba de burti !

simo
ziki ms pt colac . bafta, sa fie domnul col intelegator sa se inmoaie pe 17 !
roxx bafta la dr , sa fie un dr bun, sa nu mai trebuiasca sa treceti prin ce ati trecut
lorich eu pt iritatii am bepanthen si sudocrem.si cand ii apare o bubita dau o seara cu unul ,o seara cu altul, si trece imediat.sudocrem ala am inteles ca este f bun.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput