Ian-Feb2011-Bravo Deea!Madutza! Hai Vas! (192)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Hai Vas
Hai Madutza

Felicitari Deea

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

doloress am vazut pozele, deja zambeste !!! superb! Felicitari !!!
blue_night imi pare rau pt vecina mea, o sa fie tare dezamagita, ca i-am spus ca s-a rezolvat cu colacelul.asta e, ghinionul ei.
Ma bag la somn !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

de_ea felicitari! multumim tati pt vestile bune! familie fericita!

fetelor sunt complet deacord cu voi legat de alaptat si laptele praf..am vrut sa punctez faptul ca unele fete (printre care probabil ma si numar) nu au lapte suficient pt bebele lor si ca trebuie sa fim atente si la semnele pe care le da bebe si sa avem incredere in instinctul nostru de mame..si binenteles..uni copii mananca mai mult in primele luni de viata..altii mai putin..deci sfaturile sunt bine venit, dar oamenii sunt diferiti si aceste sfaturi trebuie aplicate cu cap!

oricum..ma rog la DD sa imi dea mai mult lapte in titi pt printesa din burtica..pt ca pt mine a fost un chin cu alaptatul la tudor..in primul rand pt k nu ama vut suficient si al tragea foarte bine si era mancacios si nu a refuzat niciodata sanul desi i-am dat lp de la inceput din maternitate..si in al doilea rand pt ca stateam cu soacra care ma tot batea la cap sa-i dau copilului sa manance ca plange de foame si ca nu e normal sa stea la o masa cate 45 e minute si apoi sa planga din nou peste jumatate de ora..si na..la 3 luni de alaptat si completare am renuntat..si n-am avut probleme cu copilul de sanatate deloc pana acum (in afara de rosu in gat de 3 ori in 2 ani) si dezvoltarea a fost si este perfecta!

va scz daca v-am plictisit.. o seara linistita!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Felicitari mamicile: Doloress, Tunde, Laura, Iubita, Sherbi.

Eu azi am avut o zi super obositoare, bai lunea e de groaza, lasa toata lkumea vraiste peste tot, mancare - deloc, bebe plangacios ca in week-end e super alintat de toata lumea.

Simo, nu intelegeam care a fost "marul discordiei". Eu curioasa ma dusei in urma sa vaz ce si cum.

Draga mea, discutia asta a mai fost pana sa se nasca bebeii, acu' freo 100 de capitole . Ai mare dreptate, parerile extreme sunt nepotrivite, alaptatul nu e un "sport" usor, necesita nu numai "experienta" ci mult mai mult. Eu cred ca trebuie abandonata discutia in totalitate si - asa cum am mai spus - dupa ce ne-am spus parerea, sa lasam pe fiecare sa aleaga cum este mai bine, cum este recomandat de doctor, cum poate fiecare...fizic si psihic.

Copiii mei nu ai fost toti alaptati - din diverse motive. Acum alaptez, ma gandesc in urma si nu ma consider deloc o mama rea...nici nu mai pot schimba nimic deci ce pot sa fac mai bine e de acum incolo...sau macar sa ma starduiesc

mamicile si bebeii frumusei si cumintei.

Tunde vezi tu cum faci cu dusul si comprese cu apa calduta pe titici ca sa nu se faca ceva pe acolo...sti tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata!!
Aveti o de la mine ptr ca sunt prima pe ziua de azi!

Deci a nascut Deea, am vb cu ea astnoapte, era f fericita...A fost relativ usor pana la urma, dar o sa va povesteasca ea ce si cum.

FELICITARI, DEEA!! BINE AI VENI IN SFARSIT, MEDEEA!!
SA FII SANATOASA SI PAPACIOASA!!

Azi e ultima mea zi de libertate...am o crescatorie de morcovi in partea dorsala, dar si astept sa se termine odata si sa-mi vad bebelusa.
Fetelor ce au venit acasa Bine ati venit!! Sa fie intr-un ceas bun!

Si bineinteles galeria ptr mamicile in devenire:

HAI, MADUTZA!!!

HAI, VAS!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 38s+4z LUIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Schimbat semnatura!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 38s+5z LUIZA
AMR: 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Felicitari Deea
Bine ai venit Medeea, viata lunga alaturi de cei dragi

Monik ms de coffee si scoate morcovii de acolo

Dolores Kevin e un scump, seamana cu tine

hai Vas
hai Madutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Bine ai venit comoara mica, Medeea sa fii sanatoasa, mancacioasa si sa o bucuri in fiecare zi pe mami, mai ales ca ai vrut sa vii de ziua Indragostitilor

Felicitari Deea, refacere usoara, mult laptic si sanatate.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 39 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

Shines, la mine scrie Colic Baby; o fi vreo diferenta intre cele 2 ? sau e doar o chestie comerciala?

pe al meu scrie coli b..farmacista a zis ca sub denumirea asta se gaseste acum, eram putin bulversata(pentru ca este pentru adulti dar se poate da si bebelusilor),am intrat la producator pe site si am vazut ca e acelas lucru. totusi,eu vreau sa gasesc colic baby,tocmai pentru ca este numai pentru bebelusi
din ce farmacie l-ai luat ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

de la farmacia academia, cea dintre calea victoriei (in dreptul lui novotel) si magheru

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Buna dimineata!

dau si eu si multumim de cafea, Monica!

ma duc sa citesc din urma si revin cu comentarii pe text...

* TUNDE!!! bine ati venit acasa! Sonia e o scumpa, cum zambeste ea linistita la poza
* La multe luni inainte, EDUARD si ANA, puiuti de SHINES si LORICH!!!
* WUDY, DOLORESS, bine ati revenit pe forum! Foarte emotionanta intr-adevar, povestea lui DOLORESS... E frumos cum ai transformat o nastere naturala pe nepregatite intr-o experienta frumoasa doar pentru ca ai comparat-o cu spitalizarea lui PAtrick! Sa va acomodati repede unii cu ceilalti si sa fiti fericiti!

* despre COLACEI, imi cer scuze, nu am vazut partea cu DEDICUT
Eu oricum am renuntat la un colacel, inital voiam doi, dar cand am vazut ca cererea creste (de unde duceam lipsa), am zis ca vreau doar 1.
Sa vedem cum facem, daca tot e batalie acum pe ei
eu astept la final pentru ca atunci intru eu in rol , dupa ce vad cum ne descurcam cu stransul si intalnirile prin Bucuresti

* despre sling si wrap, sunt foarte multe site-uri si filmulete pe youtube care te invata pas cu pas, plus copilul din dotare, cum sa-l pui. mie mi se pare un sistem foarte bun si practic si foarte stimulator emotional pt copil

* SIMO, ce haioasa esti cu traseul: esti ca la "trenul accelerat va opri in statiile X, Y, ..."

* MADALINA, bietul sotior, cum s-a dus el noaptea aiurit si a venit cu mii de garmastane

* FELICITARI DEEA!!! sa va traiasca printesa!!!

revin cu galerie pentru madutza

o zi frumoasa tuturor!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix
(DPN: 13.02; 15.02; 17.02 si 20.02 -> Bingo!)

Mergi la inceput