Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Yagmur spune:
si eu ca chinico.. cu neuronul obosit, stresat, deprimat. dar asa sunt in ultima vreme cand vin rusii
laura, ma bucur pentru tine; sa ai grija in continuare de burtica.. deci dani are imaginatie.. luca doar face cercuri mari cu diverse culori; un mic picasso dar daca il intreb ce este zice: nu-ti spun
preiau si eu de mai sus pentru ruxandra ce?unde?cum?cand?care?
ma retrag in viziuna mea ca tare ciudat ma simt azi
Yagmur si Luca
Laura13 spune:
dani are febra. sau mai bine zis e subfebril, deocamdata 37.4.
s-ar putea sa fie de la toate energiile negative din casa , sau sa fi luat viroza de la tati, care e lat in pat de 3 zile.
pe tati l-a vazut doctorita astazi, deocamdata doar nurofen de raceala si gripa, ceaiuri, sucuri de fructe, vit. C, etc.
sper sa nu ma prinda si pe mine ... nu de alta dar ma gandesc la bb si la faptul ca eu nu prea pot sa iau mai nimic.
offf, tineti pumnii peste we, da?
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Yagmur spune:
laura, tin pumnii sa fie totul ok si sa nu se ia viroza
intrebare: ce luati voi pentru educatatoare/ingritoare etc de 1 si 8 martie
anul trecut a fost tare simplu.. am facut martisoare cu o buna prietena si am dat la toata lumea si flori de 8 martie
dar acum sintem la stat si tot aud ca trebuie ceva "consistent".. astept sfaturi/sugestii
weekend placut!!
Yagmur si Luca
Lavinia_P spune:
Laura,
Tin pumnii pentru tine,Dani si Alexandru..sa va rateze viroza!
Mie imi place Alexandru,iar daca vei avea si o fetita candva de nu ai putea sa ii spui Alexandra sau Alexia sau vreun alt derivat..?
Ruxandra,
Te rugam ,nu pune la suflet si nu ne parasi...
Week-end placut!
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yagmur laura, tin pumnii sa fie totul ok si sa nu se ia viroza intrebare: ce luati voi pentru educatatoare/ingritoare etc de 1 si 8 martie anul trecut a fost tare simplu.. am facut martisoare cu o buna prietena si am dat la toata lumea si flori de 8 martie dar acum sintem la stat si tot aud ca trebuie ceva "consistent".. astept sfaturi/sugestii weekend placut!! Yagmur si Luca |
flori.
"consistent" am luat la sfarsit de semestru - adica de craciun la si la sfarsit de an ... am strans bani si cred ca li s-au dat banii.
poate de 8 martie mai arunc si o cutie de bomboane, langa flori. dar atat.
Poze Daniel
Mamici din Iasi
aka spune:
Manu la noi e simplu. se strang bani de catre o mamica si ii da la 8 martie. 15 lei pentru fiecare educatoare si 5 lei pentru fiecare ingrijitoare. iar la 1 martie probabil un martisor sau flori, zambile, ghiocei...dnele au specificat si la craciun ca nu vor altceva decat bani, asa ca ne conformam.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Laura13 spune:
offff, sunt amandoi lati in pat. as cadea si eu, dar nu mai am pat.
dani nu ma lasa sa stau langa el "ca sa nu iau si eu si bb raceala". dragul de el ...
deocamdata tot subfebril, dar moale ... moale rau de tot.
mama ei de viroza ... ...
ma simt asa inutila ... ma invart prin casa si pe forum
Poze Daniel
Mamici din Iasi
dandusa spune:
Lavinia,
sant aici.incerc sa-mi gasesc cuvintele potrivite spre a descrie ce ce simt/gandesc fara a supara pe cineva
stii cum e de fapt?trebuie sa crezi si...atat!in orice crezi,functioneaza.dar trebuie sa crezi cu adevarat.din suflet,adica.poate sa fie vorba despre homeopatie,poate sa fie vorba despre doctorul care trateaza,poate sa fie vorba de o idee sau un conducator.exemplele pot fi nenumarate.atunci cand crezi totul merge ca uns sau aproape.nicidecum 30%.nu.ci un procent mai mare de 50%.
pe de alta parte dar foarte inrudit trebuie sa cauti exemplul pozitiv din situatia in care au fost milioane de oameni.sant oameni care afiseaza optimismul dar in sufletul lor zace deznadejdea.poate sa fie normal dupa o lupta atat de lunga cum ar fi o boala,nu stiu,n-am trecut prin asta.eu prefer sa vad situatia optimista,am chiar un ex apropiat in familie.sant deja 7 ani de cand a invins.intr-un fel privesti vindecarea cand asculti povestile oamenilor optimisti si in alt fel cand le asculti pe cele triste...,dar aici tine de noi.de alegerea pe care o facem.
Teo,
of,imi pare au ca santeti bolnaviori.sper sa scapati curand.mi-e dor de voi!tare dor!
Porumbita,
stiu ce spui,sant de acord in mare,am analizat chiar situatiile din urma in care am avut copii bolnaviori si da,tot timpul a coincis cu o tensiune/depresie de-a mea in mod special.deci,da...,inteleg perfect ce spui doar ca prieteneste iti spun ca ai ales calea cea mai simpla dar deloc potrivita de a transmite ideea.mamicile care au trecut prin probleme mai serioase cu copiii lor sant implicit mai sensibile si pentru ca ele sa intelega mesajul ar fi fost mult mai indicat sa pui mai multa 'pace,iubire si fericire' in mesaj.este tareee delicat.nu cred ca-i mamica aici care sa doreasca sa faca rau copilului sau.nu cred.si da,este foare important ca mamica sa vrea sa auda/vada dar daca nu,este alegerea ei.ca sa ajungem la suflet trebuie sa folosim dragoste!altfel efectul va fi invers!respingere totala!ps:uita de faza cu sucul cu portocale.energia negativa,stii tu...
Diana,
acum ca ai intrebat,mi-am pus si eu problema.deci,vorbim de scoala?valeu mamica unde-s bebelusii nostrii...
Laura,
felicitari pentru baietel,sa creasca mare,sanatos!
Dani,
nu-i nimic de iertat.am vazut,mi-a placut si am simtit nevoia sa impartasec.atat.
mamica puternica si daruita,te admir sa stii!sper din suflet sa-ti treaca repede si ca sa grabesc asta te imbratisez si eu STRANS
Chinico,
Eva stie sa si scrie!am primit eu ceva cu dedicatie de manuta ei facuta!m-am topit iti imaginezi!
ps:de mult ma tin sa spun de cele doua pliculete puse in pachetel.never,ever again nu mai trimite fara instructiuni pentru astia de la C-ta.nu de alta dar nu-mi place gustul sapunuluisi cum germana nu stiu...,iti imaginezi
Ruxandra,
daca nu treci la raport te sun sa stii!si nu cred ca mai vrei sau da?!
Aka,
de cand am vorbit ultima data,m-am gandit serios si vreau sa va invit la mare.sa te mai delectezi si tu un pic si fetele.avem de toate aici.spatiul mic dar la cat de ordonata sant,promit sa fie bine.ce zici?
invitatia este si pentru cine mai doreste.stabilim sa fim doar noi cu copiii,sa nu pice si Claudiu ca el vine la cine romantice si giugiulit copiii non stop,deci evitamhm,care se baga,care doreste?haideti acum pana nu incepe sezonul ca apoi ma vad cu lista in mana ordonand musafirii :"saptamanaa sta nu pot ca vine x,saptamana cealalta vine y..."
chinico spune:
dandusa spumant de baie pentru copii era!!! ...cred ca-i yak, n-am incercat.
si ca de obicei, ce frumos le zici..
laura sanatate, ceai si citrice......si supa de pui. si pupa-l pe bolnaviorul mic..
1 si 8 martie nu ne intere. n'avem.