Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Donia spune:
E un miracol, sunt intr-o scurta pauza la servici si am intrat repede, ca altfel nu apuc.
chinico, te pup pe neuron, e tare frumos, toata admiratia, sa-ti traiasca!
Laura, te pup si pe tine pe poza de la eco, bravo pentru Alexandru (am inteles bine ca e numele lui bebe2?) si sanatate pentru Dani!
In rest nu mai stiu, am scanat doar rapid si am citit de desene frumoase, asa ca va pup si pe desene si sper sa mai apar pe aici.
Na, s-a si stins lumina aici in ascunzatoare, o iau din loc. Week-end fain!
Laura13 spune:
mamicile care au trecut prin probleme mai serioase cu copiii lor sant implicit mai sensibile si pentru ca ele sa intelega mesajul ar fi fost mult mai indicat sa pui mai multa 'pace,iubire si fericire' in mesaj.este tareee delicat.nu cred ca-i mamica aici care sa doreasca sa faca rau copilului sau.nu cred.si da,este foare important ca mamica sa vrea sa auda/vada dar daca nu,este alegerea ei.ca sa ajungem la suflet trebuie sa folosim dragoste!altfel efectul va fi invers!respingere totala!
mult adevar. mult. dar acum nu pot mai mult de atat.
in 20 min a ajuns, iar, la 39.
mergem sa facem o frectie, novocalmin si somnic.
speram la noapte si zile mai bune.
n buna tuturor.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
porumbita80 spune:
Dandusa te salut cu drag, si sincer mereu te-am admirat de delicatetea ta. Dar... hai sa-ti explic un pic. zic eu ca trebuie nitel. Uneori in viata esti atat de pierdut in porbleme ca nici nu realizezi cand usor, usor cazi la fund. Si vine asa... un sut in spate si te scoate la suprafata. Acel sut vine la 2 categorii de persoane:
1.Care dupa sut se ridica se scutura deschid ochii si zic ca viata e minunata si merita sa-i dau o sansa.
2. Care dupa sut cad de tot, ridica un pic ochii spre cer si zic n-am avut noroc.
Alegerea apartine ...
Da !imi cer scuze de felul meu de a fi, asa sunt eu directa dar cel putin sunt sincera. Urasc pieptanaturile astea false si pline de ura.
Nici o data n-am cerut nimanui sa ma iubeasca sau sa ma placa. Dar in ciuda faptului ca iubesc adevarul am foarte multi amici, nu zic prieteni pentru ca nu cred in asa ceva. Prieten imi este Cata si copii.
Eram ferm convinsa de reactiea anumitor persoane dar crede-ma ca chear acolo am vrut sa ajung.
Stiu acum sunt catalogata ca una foarte aroganta, dar Dumnezeu mii martor ca chear doresc binele tuturor.
Da toti avem probleme ca cineva mea facut niste remarci, nici nu zic ca ele nu exista. Dar aici este diferenta intre acele 2 categorii de persoane care stiu sa gestioneze si sa o tina sub papuc aceea deviere de la drum, si categoria 2 care mereu sta si isi plange de mila.
Nu doresc nimanui sa treaca prin durere, e cumplit am simtit pe pielea mea mi-am tinut copilu mort in brate iti vine sa mori alaturi.
Dar in asta consta taria de carcter sa stii sa analizezi sa tragi o linie si sa mergi mai departe.
Vreti voi sau nu dar legile universului sunt, ca credeti in ele ca nu ele functioneaza cu sau fara voia noastra.
In scoala invatam, mate si istorie , facem facultati si masterate dar legile esentiale si mersul cel mai curat nu ne invata nimeni. Mergem dupa cum ne duce mintea si atunci cand apare cineva si ne arata cat de cat o cale ce facem aruncam cu pietre.
Atatea persoane minunate isi dedica viata studiului si lasa in urma atatea lucruri interesante dar acele persoane sunt ascunse si demigrate atunci cand apar.
Aici am sa inchei in genere cu capitolul fulguleti, nu ca cineva o sa-mi simta lipsa mai bine zis eu am sa simt lipsa ca chear tin la aceasta gasca, si chear am niste mamici pe care le urmaresc cu drag.
Nu mai vreau sa stric acel cerc de jale, nu fac parte din el. Nu ma regasec. Nu-mi place sa-mi plang de mila.
Atat va zic, cu cat vorbiti de boala cu atat iti dati putere, cu cat va vaitati mai mult cu atat rau mai mult va fi.
Treziti-va dragele mele dimineata cu zambetu pe buze si ziceti ce zi minunata e azi, chear daca in camera alaturi copilu are febra sau porofelu plange. Incercati exerciutul asta o luna si bagati in subconstient ca sunteti fericiti si sanatosi si o sa vedet cum incep minunele s-apara.
Nu mai imprastiati pe forum doar mesaje pline de disperare si suparare, aduceti zambet si povesti pline de bucurie. Chear daca urla sufletu de durere, mai bine spuneti necazul cand te speli dimineata pe dinti si sa se duca cu apa.
Chear nu vedeti cate fete minunate nu mai scriu pe forum.. oare nu v-ati intrebat de ce? Pentru ca nu se regasesc aici.
O sa ma intrebati de ce scriu aici, simplu va zic: mi sa sugerat sa scriu de cine? nu pot sa zic.
Va salut cu drag, si lasati aroganta..., rautatea ca deabia astept sa scap de aroganta , prostie si rautate. Asta vad zilnic pe strada
Dumnezeu sa v-ajute!!!
Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)
dianav spune:
de 1 martie flori si o ciocolata mai buna sau o cutie de bomboane de ciocolata si un martisor alaturi poate.
dandusa spune:
Laura,
sper ca sant mai bine baietii tai!
Porumbita,
cine nu se mai regaseste aici,se regaseste in umbra,crede-ma! si umbra tot de acest grup apartine
odata pus sufletul aici,nu ai cum sa uiti totul.cine a fost cu adevarat aici,este si in continuare chiar daca numai din cand in cand...si cine nu mai este deloc,este pentru ca niciodata nu a fost cu adevarat!as simple as that
Laura13 spune:
e pe antibiotic. 39 toata ziua. la 18, dupa 1h de la antitermic avea 39.7. are gripa lui florin. si, pentru mamicile din iasi, cica mai vine un nou val.
la dani s-a localizat pe laringe, deocamdata, are si ceva rosu in gat si ceva traheo-nu-stiu-ce.
ca sa nu ajunga, iar la bronhii si din cauza febrei fff mari si facut cam la 2,5h de la antitermic am introdus klacidul.
sper sa ii treaca doar cu ala, sa nu ajungem la injectabile (doctorita pediatra tocmai le-a terminat).
eu astept sa se faca ei bine sa cad si eu. deocamdata ma tin pe picioare, cat pot eu de tare, nu am febra, inca, dar ma doare capul si tot ce mai e prin zona. nu pot sa iau decat 2 paracentol simplu/zi. asa ca ma mai tratez si cu oscilo si cu ceaiuri si multe, multe fructe.
si speram la nopti si zile mai bune.
ps. daca dani o fi avand febra, mami o fi fost operata ieri, florin e lat la pat din cauza mea si a energiilor mele negative, atunci, sincer, asta e. nu am facut si nu voi face niciodata nimanui rau intentionat, daca am gresit am recunoscut, daca am putut sa ajut am ajutat. asta e ce pot eu, ca om limitat sa fac acum. in acest moment al vietii mele. atat pot eu sa dau altora, atat pot eu sa fiu de buna/rea. nu inseamna ca nu incerc zilnic sa schimb ceea ce stiu/cred eu ca trebuie schimbat. si eu am incheiat cu asta subiectul.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
iulia-stefy spune:
Va ofer o ....
Cred ca am pierdut o discutie aprinsa, ca pe ultima pagina am citit niste raspunsuri.... mai bine zis niste sageti.... Sper din suflet sa va linistiti. Suntem aici sa ne ajutam. Asa este, unele suntem mai sensicile.... si eu tot in categoria asta intru.... si daca am luat un sut.... ma duc la fund..... pentru toate mamicile....
iulia-stefy spune:
Laura, multa sanatate lui Dani si sotului. Si tu nici sa nu incerci sa cazi. Mamele nu au voie... Mamele trebuie sa fie ca muntii. Eu am cazut atunci cu coloana si a fost jale in casa.... Si sper sa nu mai cad.... ca de se va mai intampla.... va trebui sa simulez ca sunt bine.
porumbita, nu stiu exact de la ce a inceput... dar o mare parte din mesajul tau cred ca e adevarata. Si mie imi mai spune cineva acelasi lucru.... ca-mi atrag singura energia negativa. Si pe zi ce trece cred ca are dreptate. Insa eu uneori ma simt prea sensibila si reactionez precum cei din a doua categorie....
Eu sper sa ramanem in continuare impreuna... Ce avem de impartit? Niste copii?
lory32 spune:
Dragele mele fete, am citit si eu din urma, pacat ca se ajunge la astfel de discutii, in fond forumul este ca sa ne ajutam, sa ne impartasim din experiente mai placute sau mai putin placute ale noastre si ale puiutilor nostri dragi, si trebuie sa ne sustinem, sa ne ajutam si sa privim partea buna a lucrurilor. Dandusa, bine zis, bine punctat, ca de obicei. Si noi suntem racite cobza amandoua, dar suntem vesele, facem de toate amandoua atat cat putem,am refacut toate puzzleurile din dotare, ne-am uitat amandoua la desene cu wall-e si cars, aseara a vrut prajitura cu lamaie si la ora 8 m-am apucat sa ii fac prajitura preferata, asta este, trec cele rele si vin cele bune, trebuie sa avem capul sus, ca asta este viata si nu cred ca este vreo mamica care sa nu isi doreasca tot ce este mai bun pe lumea asta pentru puiul ei drag. Laura, te imbratisez, ai grija de tine si de bb din burtica, va pup pe toate si va doresc toate cele bune
Teutz spune:
Dianav, Alexia este acum la grupa mijlocie si va merge la scoala la 6 ani si 9 luni.
Laura, ma bucur sa citesc ca bebe din burtica e bine.
Mami_dani, multa sanatate!
Yagmur, si noi tot la stat suntem la grad. De 1 martie le vom da martisoare si flori, iar de 8 martie voi lua ceva simbolic pt educatoare (gen o cutie de bomboane sau cafea si flori). De Craciun le-am luat cate un set de la Dove, in valoare de vreo 20 de lei si a fost ok. Din ce am discutat si cu alte mamici, la noi la gradi nu prea se obisnuieste sa se ofere chestii "consistente".
Sanatate multa tuturor celor bolnaviori!
Noi suntem, in continuare, raciti cobza. Maia a facut si ea rosu in gat, dar e veseluta. Asta e, virusii astia... adica energiile negative, bata-le vina!
Pupici tuturor!
Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si Maia Carina (19.08.2010)