Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

exact ddoamnelor, uitati-va afara.. venit primavara.. soare stralucitor, cer albastru, floricele pe campii..

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

adica, asta-mi zic si mie.. ca si io mi-s una.. cica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

exact ddoamnelor, uitati-va afara.. venit primavara.. soare stralucitor, cer albastru, floricele pe campii..

unde-i? ca azi am iesit la 11, erau -4 grade, batea un vant de iti intra pana-n suflet

lizzy te rog fa-mi loc ca's mai mare

incep sa imi revin, cat de cat, am niste lucruri care ma macina, incerc sa imi pun ordine in ganduri, incerc sa o fac ramanand intreaga la mine.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:

unde-i? ca azi am iesit la 11, erau -4 grade, batea un vant de iti intra pana-n suflet

da ce-au soarele si cerul cu vantul, ai????
asa-i primavara, bate vantul.. vajjj, vajjj

ok repet:
.. soare stralucitor, cer albastru, vant napraznic, floricele pe campii..

cu toate ca acu, ca zici, nu mai mi-s asa de sigura cu floricelele.. da vazui cu siguranta niste ghiocei la munte.. asta inainte sa-i inece ultima ninsoare

dar sa nu ne pierdem in amanunte

venit martie? venit.
primit floricele, martisoare, alea, alea? primit.

gata, primavara e pe vine!

si sa nu uitam.. ce promise Teutz asta vara.. DA????

hai un mare, mare ca simt ca nu strica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:

da ce-au soarele si cerul cu vantul, ai????
asa-i primavara, bate vantul.. vajjj, vajjj

ok repet:
.. soare stralucitor, cer albastru, vant napraznic, floricele pe campii..

cu toate ca acu, ca zici, nu mai mi-s asa de sigura cu floricelele.. da vazui cu siguranta niste ghiocei la munte.. asta inainte sa-i inece ultima ninsoare

dar sa nu ne pierdem in amanunte

venit martie? venit.
primit floricele, martisoare, alea, alea? primit.

gata, primavara e pe vine!

si sa nu uitam.. ce promise Teutz asta vara.. DA????

hai un mare, mare ca simt ca nu strica

ca sa citez din "clasicii" cu d
[omulte care te imbratiseaza tare, tare, tare, tare]

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Eu va spun LA MULTI ANI! pe data de 10 martie, pentru ca sunteti femei si mame de nota 10! Sa fiti sanatoase si voioase, fericite si implinite, linistite sufleteste si iubite!

Toata lumea afara din butoi, va rog, si sa se alature imbratisarii in grup, pentru a se incarca de energie pozitiva si bunadispozitie! Va pup tare pe fiecare in parte!

Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si Maia Carina (19.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

vad ca vorbiti de primavara. zic sa ma bag, doar-doar.
deci, cum fac eu sa ies din depresia de iarna si sa nu intru direct in astenia de primavara? as vrea si eu asa, vreo 2-3 (hai ca scrisesem 203, o fi vreun semn? ) saptamani fara depresii, astenii, butoaie...

credeti ca o visinata ar ajuta? o bauta din aia de vremuri vechi? sau doar ma trezesc cu o mahmureala maine ?

danduso,
te-am simtit si pe tine cu pofta de visinata, aka depresiva. veniti voi sau venim noi?

ruxandra
in sfarsit un om cu capul in nori (adica fluturasi, sau ce-s aia din iconita ta) bun asa, spune repede, cum reusesti?

donia
mai traiesti? doua vorbe, o visinata, ce zici?

lavinia
nush cum si de ce dar mi-a venit sa te intreb de sanatate. aia la cap , a ta nu a cupilului. cred ca te suspectez si pe tine de butoi, ceva

si hai sa nu zic ca nu v-am zis de d. zilele trecute gaseste un AWB de la curier pe masa si imi zice: mami, vrei o acta? saracu', e atat de obisnuit cu actele mele insirate prin toata casa, ca tine la ordine mai mult ca mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:

aseara pe-nserat cand ma pregateam eu sa var pe ascuns tonele de sclipici si biscuiti stranse pe covorasele mele,deschid geamul sa scutur tot ce aveam de scuturat.privesc in jur ,respir aer rece si curat,dispar din fata privelisii pret de vreo 3 ore si abia seara pe la 22 dupa ce am culcat copiii,trag perdeaua sa-mi verific vecinii porumbei,cand...ce sa vezi?!zapada depusa pe masini si pe jos.am privit ceva timp si aproape ca am avut senzatia ca visez.era multa zapada depusa pt timpul ala scurt in care eu nu mai privisem pe geam...
azi in ciuda privelistii,ne-am imbracat de primavara si am iesit la plimbare.efectiv urasc fularul,caciula si cizmele,nu le mai suport...
Crinuta la fel,Raducu si el...
nu era deloc vremea potrivita pentru cum ne imbracasem dar am preferat sa luam bus-ul sa stam la caldura,decat sa ma intorc sa ma imbrac mai gros...
astept adevarata primavara

Diana,
nu-s deloc depresiva in schimb simt apogeul oboselii din ultimii ani.simt cum ma duc pe-o parte cu toata sustinerea lui Claudiu cu tot.efectiv,nu mai pot...
vreau o pauza si am sa mi-o iau!
Iulia,
ieri ma gandeam intens la tine sa stii!
am zacut si mi-am controlat miscarile pret de cateva ore din cauza unei dureri de spate.ma durea de inebuneam orice pozitie schimbam.ma durea si o mana,mana stanga in care mereu imi pun baza.si stateam si ma gandeam la ce ti-am spus tie cand erai in pat suparata.m-am simtit la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

www.youtube.com/watch?v=Rm8RpXMzRL8&feature=related" target="_blank">dedicatie de primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamat
donia
mai traiesti? doua vorbe, o visinata, ce zici?

Bre, prima si ultima si singura data cand am vomitat din cauza de alcool a fost de la visinata, asa ca am resentimente. Da-mi un vin, da-mi o bere, doua, un gin cu apa tonica si mai vorbim. Cam dupa doua ginuri o sa apara chiar si niste fluturasi...

Hai ca daca ne radem de poantele copiilor, am si eu una.
C si R. C ii da o jucarie lego lui R. R da sa refuze, stia ca jucaria era preferata lui C.

C: "R, am ceva pentru tine" - ii da jucaria.
R: "Wow, ce dragut, dar nu pot sa o iau, ca e a ta."
C: "Vreau sa fie a ta de acum, ti-o dau tie"
R: "C, multumnesc, dar asta e preferata ta"
C: "Ti-o dau tie forever, te rog sa o iei!"
R: "Esti sigur?"
C: "Da! Vreau sa ti-o dau tie, dar daca esti really, really nice, tu o sa spui "multumesc frumos" si o sa mi-o dai inapoi"

Mergi la inceput