Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
acs spune:
LA MULTI ANI! O www.bizi.ro/materiale/felicitari/frezii-tcd00692ct2o.jpg" target="_blank">primavara frumoasa tuturor!
ank999 spune:
La multi ani doamnelor!
Sa aveti o primavara frumoasa, plina de bucurii, impliniri si sanatate!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
saryta spune:
Laura - cu mare drag va astept la noi la cules de ghiocei ... te anunt cand mergem, dar la noi e o zapada si nu vad sa plece iarna inca.
roxanica2006 spune:
Frumoasele mele , va doresc si eu o primavara de vis si o viata la fel ! Va imbratisez pe toate !
Suntem bine, momentan sanatosi, am fost o buna bucata de timp raciti, dar fara probleme uriase. Copiii sunt absolut dumnezeiesti, David vorbeste fara intrerupere, Maria il imita in tot, toata ziua rasuna casa de rasetele lor...fenomenal cata bucurie pentru ei harjoneala asta in doi, David mereu are chef de alergatura si joaca, asa ca am mare noroc cu el in educarea fetei
Stiu tot despre voi, ma gandesc la fiecare-n parte si va raspund in gand...sau in scris, FELICITARI, Laura !!!!
Va pup si mai revin ! Ne mutam intr-un apartament mai spatios si-s cam prinsa, dar sunt aici, va auuuuuuuud !
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanica2006 David mereu are chef de alergatura si joaca, asa ca am mare noroc cu el in educarea fetei |
ca sa vezi...
Lavinia_P spune:
Salut,
Sa fiti numai o primavara in fiecare zi..dar nuc a asta de afara!
E prea frig pt timpul asta..parca nici florile nici martisoarele nu au avut haz cand afara aproape viscolea (azi macar e soare) .:)
Imi aduc aminte de Teutz acum,cand promitea asta vara,pe canicula,ca nu se va mai plange niciodata de frig..
Mai incercam o data cu homeopatia,cu alt dr...
Dr. Orl a vrut sa ne programze pt aerator in urechea dreapta si i-am spus sa ne mai lase un pic..poate scapam ..de ce nu le-o fi pus pe amandoua odata,oare?Numai ca sa ii mai dau o data bani,nu? :)
Va pup!
ruxandra_sb spune:
m-a intrebat despre sange.. cum circula el peste tot pe sub piele, prin vene..
"cand sangele rosu se opreste la o bariera si vine alt sange, te duci la dr.?"
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
roxanica2006 spune:
Ruxandra, te pup ! Noi cu ceva mai putin elaborat :
David butona cu mare spor telecomanda in cautarea postului cu desene, era pe la programul 1 si desenele sunt pe la 30, ma rog, si ma intreaba disperat: "mamaaaaaaaaaa, unde-i minimasc???" eu : "cu tupeu, in sus" , adica sa butoneze mai departe ca e drum lung, si el : "cu tupeu' de sus sau cu tupeu' de jos? " = cu butonu' de sus sau ala de jos? Nu stia piticu ce-i ala tupeu, desi n-ai crede
Mariei ii spune mereu "tu esti cea mai frumoasa fata din lume" sau "stai sa-ti pup picioarele astea aurite" sau cate si mai cate ca ar trebui sa le notez, tot imi propun...prin parc merg numai tinandu-se de mana si raaaad pana sughit... Bine ca si "esti o proasta, Maria !" e destul de frecvent intalnit.
Intr-o zi bunica ii reprosa ca nu saluta lumea, nu-si cere scuze cand stropeste copiii cu noroi, bla-bla, iar David : "Bunica, nu pot fi mereu exemplar !"
Sau tot asa, bunica sarmana in bucatarie, cu 10 maini facea de toate, iar David vine la mine trist: "Eu sunt ineficient, nu ma lasa bunica sa ajut la nimic", bine ca a durat ceva pana am inteles ineficient, ca l-a stalcit rau, da' mi-a dat sinonimul, mi-a zis " eu nu sunt de folos"
Mereu imi spune : "Imi place sa-mi petrec timpul cu tine ! " Te iubesc !" "mama sfanta"
hai ca m-am intins..
Lavinia dragutza, of, te inteleg cu bolile astea pacatoase, eu din decembrie nu l-am mai dus la gradi, a racit si acasa chiar mult, am adus noi ceva virusi, noi adultii, chiar m-am enervat, dar raceli usurele fata de formele groaznice luate din colectivitate, bine, cu tusea noastra chinuitoare, dar am scapat fara antibiotic. Voi mai mergeti la gradi, scuza-ma nu am retinut daca ai mai povestit. Eu am zis sa luam o pauza, mai bine stam acasa si ne distram , decat sa stam oricum mai mult pe-acasa si sa fim toti distrusi. Va doresc sanatate, sa gasiti leac pentru pacatoasele astea de otite.
Dandusa, sa stii ca zilnic ascultam lista ta de cantecele de pe blog, avem si noi liste si listutze, dar imi place sa le auzim pe-ale tale, ma gandesc la voi si ma simt mai insiprata si mai buna, mai calma si mai putin isterica daca ma gandesc la voi, parca ma supraveghezi asa...si incerc sa fiu fata cuminte
Laura, cum esti cu raceala, toate ok?
Laura13 spune:
Bebe la 21 saptamani si 4 zile
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
roxanica2006 spune:
Fenomenal, Laura, de fiecare data ma minunez cum se poate infiripa in trupul nostru de mame o fiinta noua, o minune...Mi se pare ca Alexandru seamana perfect cu Dani, are exact forma capului lui, si ochii... Sa cresteti mari si sanatosi, te pup !