Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura13 spune:
valori normale la analize. inca nu-s citite de doctor, doar de mine, dar, avand in vedere ca-s in limite normale, mi-a trecut stresul.
probabil ca e prurit ... adik o sa ma scarpin inca 4 luni de acu'incolo
eu pe baricade, la munca, nu-s inca refacuta 100%, dar ...
dani aseara din nou 38, siu, nu e mare, dar nu o inteleg, peste antibiotic. de la 10 florin e acasa, asteapta doctorita si inca o asteapta . sper sa ajunga azi ca altfel ma apuca toate cele ...
vreau si eu poza cu oraselul, nu de alta dar avem nevoie disperata de inspiratie dupa 2 sapt de stat exclusiv in casa
gasca
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
mami_dani spune:
Laura, daca ai timp sa citesti si te tin si nervii, iata:
Totul a inceput cu un set de 3 albinute de plus mici si una mare pe care le avea cand era bebe. Jucariile de bebe le separam si asteptam ocazii sa le oferim. I s-a pus pata pe albinutele alea si a tras concluzia ca sunt o familie care are nevoie de casa. Am “cazat” albina-mama cu cei 3 copii in casuta piticilor (aia din Alba ca Zapada, cu care nu se mai jucase de vreo 2 luni). Ne trebuia un tata si l-am facut tata pe Dl. Fluture . Imediat au aparut un parc de distractii – Clubul lui Mickey – si un loc de joaca – diverse cutii si capace de cutii (in principiu de pantofi) “amenajate” cu tobogane si balansoare improvizate, alte plusuri mic ce reprezinta copiii din parc. Langa parc a aparut si o cutie de pantofi cu scaunele si masuta din casuta piticilor = restaurant. Mai apoi au aparut vecinele (papusile Barbie), cu casuta din alta cutie, garaje (alte cutii), masini (cutii mai mici, desi, crede-ma avem masinute multe, dar nu sunt bune pentru ca nu incap personajele in ele). O cutie mare de plastic cu toate hainutele papusilor a devenit….mall, unde se duc sa probeze si sa-si cumpere haine. S-au imprietenit cu familia poneilor (ai caror copii sunt inorogi, dar ce conteaza???) si se viziteaza, merg cand la unii cand la altii acasa si se joaca. Apoi gradinita, serviciul, hotelul pentru concediu si… si… Si tot asa pana cand o camera a fost blocata cu oraselul lor. Si aici vin eu, cu nevoia de …organizare (si dorinta de a face curat mai usor, as spune, pentru ca se lasa cu plansete de fiecare data cand le strang si nu reusesc sa le pun la loc in timp util – adica in cateva minute) si am ideea sa cumparam un covor cu strazi, sa ne fie mai usor sa structuram oraselul (aveam probleme cu strazile, nu reuseam sa le delimitam bine si creta nu se vede pe parchetul nostru) si daca tot vom avea strazi, sa facem si cutiile adevarate casute, adica: hartie colorata decupata in forma de triunghi pentru acoperis, ferestre desenate, hartie creponata pentru draperii/perdele/decoratiuni..ma rog, mult lucru manual, la care nu sunt cine stie ce buna, dar, macar, nu necesita prea mult efort fizic in perioada asta in care nu pot nici sa o scot afara, nici sa alerg, nici sa fac alt efort. Iar Eva e foarte incantata mereu cand lucram la “proiectul nostru” la care nu lucreaza cu nimeni altcineva. A! Si exista si un service auto dupa ce tati a fost cu masina la service intr-o zi si i-am explicat se inseamna.
Sper sa te ajute...
Pupici pentru mamici!
Dani
danita spune:
mami-dani : super !!! place de voi :)
chinico : as veniiii ........dar am planuri sa duc si familia largita in vacanta .... pt ca am mai regretat eu ca nu l-am dus pe bunicul undeva unde si-a dorit ...... si uite inca regret ! dar mi-am invatat lectia ca e cam grea povara lucrurilor nefacute la timp ! asa ca ..... faceti planuri fara noi :( Sper ca data viitoare sa fim prezenti si pana atunci sa stam mai bine la capitolul deutsch :) . pupici !!!!
dl P a avut carnaval .....a fost superman iar eu de acum sunt mama de superman :)
ma duc ca ma striga : "mami adu macar niste sosete !"
D
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lizzy io va pup pe fuga in rest toate bune, asteptam sa vina bubi si la cel mare |
mare lucru ca poti sa pui o faza zambitoare ... mie mi-e cea mai urata boala a copilariei ... am facut-o la 18 ani si am ramas cu sechele.
baietii sa le treaca repede, repede.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
saryta spune:
La multi ani! O primavara frumoasa!
Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul. ...Va uram o primavara minunata alaturi de toti cei dragi!
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saryta La multi ani! O primavara frumoasa! Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul. ...Va uram o primavara minunata alaturi de toti cei dragi! Mariana - mamicuta de 3 - Andra('99), Sara('05) si Antonia(nov.'06) "Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!" |
Cand va duceti la culeg de ghiocei imi spui si mie unde mergeti? In care padure? Ca daca suntem sanatosi l-as duce si pe Dani
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
lizzy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura13
mare lucru ca poti sa pui o faza zambitoare ... mie mi-e cea mai urata boala a copilariei ... am facut-o la 18 ani si am ramas cu sechele. baietii sa le treaca repede, repede. |
pun mai multe atunci
nu ma pot plange. 1 zi si o noapte a fost crunt pt ca-l durea pielea cand ieseau... febra peste 38.5 nu a avut, deci ne declaram multumiti de 'forma' nu a fost atat de rau pe cat ma asteptam. intre timp am recuperat si somnul si pofta de papa, deci totul e ok
prefer sa faca si cel mare acum, dar tare ma tem ca nu va face, a fost in contact si cu altii in ultimii 3 ani si nu s-a 'prins' de el...
pup u all si un martisor virtual tuturor
Yagmur spune:
Un martisor si multe flori de primavara la toata lumea!!
Lizzy, pup bubitele si sa stii ca mi-au placut costumele.. la Bucuresti se trimit?
Va pup cu mare drag!!!Yagmur si Luca