Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
mami_dani spune:
La Multi Ani, frumoasa domnisoara Ioana!
Acs, toate cele bune pentru intreaga familie!
Dani, mami de Evi
Laura13 spune:
am fost azi la eco ... s-a nimerit sa fie un loc liber si m-a chemat. bb e ok, in grafic, 360gr, dupa UM 20 sapt si 4 zile, cu 1 zi mai mare dupa masuratori.
din pacate doctorita ma suspecteaza de colestaza de sarcina, o problema cu ficatul care poate aparea in sarcina, care poate da complicatii si de la care, banuieste ea, ma mananca atat de rau pielea. asa ca maine dimineata ma duc la analize sa vedem iar TGO, TGP, bilurubina si nu mai stiu ce.
sper sa nu fie nimic, dar nu mi-ar strica daca mi-ati tine pumnii.
raceala e, parca, un pic, un pic mai bine, iau antibiotic, m-am saturat de ceaiuri, miere si lamaie, dar important e sa ma pun pe picioare.
gasca, merg si eu in pat.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Laura13 spune:
am fost la analize, maine primesc rezultatele, sper.
pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Raluca_u spune:
multa bafta Laura la analize. speram sa fie totul ok cu tine si cu bb mic.
intru rar spre foarte rar, cum am mai scris si altadata dar va port mereu in gand.
m-a rascolit ieri Dnadusa cu un mesaj de pe blog despre vremuri de demult, fete dragi, paturici...
am citit si ce s-a mai scris capitolul asta. mai bine nu o faceam? nu stiu...
eu cred in puterea gandirii pozitive si prin oricate am trecut am incercat sa fiu sus, am noroc de mult ajutor si intelegere acasa si totusi sapt asta simt ca m-am cam saturat. din septembrie incoace e mai mult bolnav decat sanatos. desi nu sunt f grave, vreau sa se termine, sa ne bucuram de viata fara medicamente si siropuri si pufuri si aerosoli si vizite la spital...
am inteles ca v-ati intalnit, sa va fie de bine. pare rau ca nu am fost si noi, daca se mai intampla ma trageti si pe mine de manuta, va rog?
Adina e si ea putin atinsa, oricum light. in decembrie pierdut ochelarii, cautat poate poate gasim. dupa 3 sapt facut altii ca de pierdusem speranta... dupa 2 zile i-am gasit si pe ceilalti . ca tot aveam cateva milioane de cheltuit.
inotam in continuare - a trecut la urmatoarea grupa adica nu mai e la incepatori... sunt mandra tare de sirena mea. sa vedeti voi ce a mai dat jos din sunculite... si ce frumos face reverence si plie la balet
pare rau ca nu raspund la fiecare in parte, am citit dar neuronii nu sunt antrenati suficient ca sa redau.
si sa stiti ca desi scriu atat de rar eu simt ca apartin acestui grup cu tot sufletul.
pupici si sanatate tuturor
Teutz spune:
Acs, la multi ani Ioanei!
Chinico, printre pusee de tuse am ras de m-am tinut cu mainile de burta! E mortala Bea!
Lizzy, sa aiba o forma usoara de varicela Marc! Sanatate multa si mult succes cu afacerea voastra, mi se pare o idee foarte buna!
Laura, iti tinem si noi pumnii, sa fie totul bine!
Raluca, te imbratisez cu drag! Multa sanatate lui Stefan si pupici domnisoarei sirene!
Noi mucim, tusim, Alexia a facut otita, dar, in mare, suntem bine. Doamne fereste de mai rau! Asteptam cu multa nerabdare zile mai calde, cu soare si putine haine pe noi.
Alexia vorbeste mult, foarte mult, de fapt tace doar cand doarme. Si spune vrute si nevrute, bineinteles, "ce de-aia avem gura, sa vorbim". La policlinica o doamna inalta, tunsa scurt, imbracata in pantaloni, s-a apropiat de noi sa ma intrebe ceva, iar Alexia o intreaba: "Tu esti femeie sau barbat?" Biata femeie, s-a fastacit de tot.
Am pus aici cateva poze cu mandrele mele: https://picasaweb.google.com/TeutzAur/PozeFebruarie2011
Pup toate minunatele!
Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si Maia Carina (19.08.2010)
dandusa spune:
poate cineva sa ma ajute cu o traducere din franceza?este vorba despre o fisa medicala de max doua pagini(nu pline) cu evolutia bolii
mami_dani spune:
Dandusica,
Eu te-am sunat. Am gasit un medic roman ce traieste si practica in Franta, asa ca trimite-mi repejor.
Va pup!
Dani
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_dani Dandusica, Eu te-am sunat. Am gasit un medic roman ce traieste si practica in Franta, asa ca trimite-mi repejor. Va pup! Dani |
Doamne,ce m-as face eu fara voi?!
Multumesc Dani draga!
mami_dani spune:
Buna ziua, pupici tuturor.
Dandusa, trimis traducerea, verifica-ti, te rog, emailul.
Raportez:
Eu - urechi infundate, durere de gat (amigdale?) = antibiotic iar, nas infundat si mai mucios decat al Evei. Sunt emotionataaaa pana la cer, am primit invitatie la ora deschisa la gradi, in cinstea mamicilor. Stiam ca ni se pune ceva la cale. Eva vrea sa ma gatesc ( desi nu-mi sta in fire si nici nu folosim acest cuvant. M-a desenat aseara cu rochie lunga, cercei (?????) si colier peste.....plasture!Ce conteaza ca evenimentul va avea loc la 10 dimineata...va trebui sa ma gandesc la ceva. Astea probleme!
Ne pregatim sa construim un orasel, o sa facem poze cand terminam...dar mai dureaza, la "talentul"nostru....
In rest, ma mai enervez pe mine si starea mea din cand in cand.
Si tin pumnii pentru voi, cele care aveti nevoie!
Va pup!
Dani