Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

bai, declar record, spalat si hranit plus culcat 2 bucati in 40 minute. yupiiiiiiiii!

Adi, mami de ana si ioachim

Felicitari!!! Esti tare!!!
La noi au trecut peste 2 ore de la baita si nu da semne de oboseala desi nu a mai dormit de la ora 13
A supt ambii sani, a baut 200 ml de la congelator si acu se uia la mine cu niste ochi maaaaari si cu un ranjet satisfacut in coltul gurii.
Sunt.multumita totusi ca am reusit sa culc copilul cel mare, sa citim 5 fabule, sa strang toate jucariile insirate prin casa si sa pregatesc ghiozdanelul pt maine la gradi.
Ma duc sa mai pun piticu' o tura la tzitzi....poate reusesc sa-l adorm de data asta

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ma bucur ca ati gasit ceaiul sau capsulele. Si aici s-ar putea sa fie doar la un singur magazin pt ca dr. m-a trimis direct acolo sa cumpar. E ciudat ca normal ar trebui aici sa se gaseasca peste tot, sa poti sa-l culegi singur. Cica planta asta se folosea aici pt stimularea lactatiei inca din antichitate. De asta se si numeste fanul grecesc.

Ma gandeam ca daca nu gasiti sa incercam sa va trimit cumva de aici.

Bafta si laptic din belsug !

Eu am luat 3x3/zi si dupa 3 zile ajunsesem la 120ml la 3 ore, iar inainte scoteam 80ml la 3 ore. Inainte sa ajung sa iau capsulele incercasem tot ce mai auzisem: ma mulgeam la 2 ore (in loc de 3 cat o fac in mod normal), mancam o gramada de supa si beam sucuri naturale, incercam sa dorm mai mult si in timpul zilei. Nu m-a ajutat nimic din toate astea nici cu 1 ml.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

danaint, stiu de la fetele cu fiv ca exista tratament atunci can dies nashpa tsh, t3 sau t4. Asa ca relax! Intra pe topical fiv in ungaria, de exemplu, si intreaba, tre sa fie vreuna sa tea jute. Tin minte ca era un medicament care incepea cu euri…

simonique, imi pare rau. Sper sa fie doar reactive la vaccine si nu ceva mai complicat, gen raceli etc.
Beatrice, protectis nu e pt colici, ci sunt picaturi probiotice pt maturizarea florei stomacale. Citeste prospectul! Eu am nascut premature si tre sa le dau pana la un an! O sa facem linie de credit la cat costa!
raluca, mersi!
Am fost afara de 2 ori azi, ca deh, avem un carut mirific. Il imping cu un deget si merge, ca are roti vulcanizabile. Plus ca incape p usa blocului, are numa o roata si se manipuleaza verrrrrry easy! Treaba nemteasca e treaba nemteasca!

Super cadoul pt nasi, paharele alea. Noi am luat tot ceva de bucatarie de la sara blu si lenjerie/pilota/cuvertura pt baietelul lor. O alta idée: expresor!

Adi, mami de ana si ioachim

si io la fel. Probiotic pana la un an tot din cauza prematuritatii. Si ne-a recomandat jarro dophilus care e si cel mai scump cred. 1 mil flaconu .

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata si de la noi!

Astazi merg iar la nutritionista; si sa vezi "spovedanie" ca iar ma va intreba cu ce am "pacatuit"....si am o lista cam lunga ca am gustat vreo 5 feluri de tort ca sa vedem ce alegem ptr botez, aseara am fost la cinema si am baut o cola plus ca am atentat si la floricelele sotului, ieri la o petrecre de copii am mancat si o felie de pizza.

aaa , la cinema am reusit sa dorm dusa vreo jumate de ora.

mi-am cumparat slim` n fit, e ok, nu te "slabeste" cum zic ei cu 1 sau 2 masuri, nici nu ma asteptam, insa iti ofera o oarecare fermitate corpului si nu se mai vad colaceii. are o banda adeziva sub sani si nu se strange, ruleaza; ce se vede nasol la mine este urma lui pe picior, langa genunchi, daca port pantaloni; nu este f vizibila, dar exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

sashenka, sanatate puiutilor!

ana_o, mirunam, bravegirl, sper ca sunteti bine! mai dati si voi cate un semn de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

Declar paranoie tinuta in frau in dimineata asta
In panica mea in ceea ce priveste tiroida, uitasem total ca i-au facut lui bebe un screening natal, in care i-au testat si tiroida Deci el e bine, eu sunt cea defecta doar Ceea ce mi se pare suficient de ok

Eu mi-am facut azi progr la un endocrinolog, Corin Badiu la biomedica. Mi l-a rec dr de familie. Stiti ceva de el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna dimineata si de la noi....suntem o idee mai bine dar ne chinuie rau tratamentele..aerosoli cu programari....offf

ralucaspm eu as fii tentata sa trimiti daca ai cum si mai vor si alte fete

andreea merci mult. cat ai de cand tii cura? cat ai dat jos. eu maine fac 2 saptamani si tre sa ma cantaresc abia in ziua 17 pe 18 feb merg si eu la ea

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

andreea sa inteleg ca nu te incanta f tare pantalonasii de slabit? adica merita sa iau sau nu?

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

dar ce este asa gol pe aici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna dimineata la 12...
sashenka sunt si eu pe aici. sanatate la puiuti, te inteleg perfect cu chinuitul, eu faceam la 2 si ma epuizau darmite la 3. pe bebe horea nu tb sa-l internezi pt bronsiolita?

Lore, fericita mamica de printese Amber Yanna & Sarah Marie (06.11.2010)

Mergi la inceput