Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://www.googleartproject.com/
muzee care pot fi vizitate online

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Adi,!

Alina, , am si vazut prajiturelele, ca azi a dormit Clara 4 ore neintrerupte! Evei ii place foarte mult sa modeleze, am zis ca incercam si plastilina comestibila, care poate fi "gatita" la cuptor... Ii place sa picteze (pe hartie si pe figurine din ipsos), dar a avut o perioada in care nu folosea decat negru si si-a patat jumatate din garderoba, asa ca am lasat-o mai moale... acum (adica din decembrie) marea ei pasiune sunt papusile, in principiu bebelusi pe care ii ingrijeste si ii iubeste prin imitatie.... Ii place sa "citeasca" si sa povesteasca, in principiu variante proprii ale povestilor....

Apropo de big brother, noi ne gandim serios la bb3. Am vrea sa infiem un baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna seara!

acum am avut si eu 5 min sa citesc ce ati mai scris.

noi vom merge in aceasta vare la mare in iulie la neptun, am inchiriat un apartament, o sa ii gatesc lui bb acolo, iar ptr weekendurile departe de casa vom folosi borcanase si sper aparatul minune pe care vreau sa il cumpar.

tocmai ce ne-am intors din oras eu si Sebastian si cum el e mare fan casa retro am facut un pic de shopping si pe la ei, asa ca maine am program de "craftuit" omuleti din bile pufoase.

si am descoperit un site f dragut www.docrafts.com buna sursa de inspiratie ptr mamici cu timp si copii cu chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Uau, Tinker-bell, asta e un pas important. Va doresc sa luati hotararea cea mai buna, cred ca e destul de delicat. Si eu mi-as dori bb3, dar doar daca e accident am hotarat noi.:)
Andreea, si eu sunt fan jucarii de lemn, iar cele de la casa retro imi plac f mult. Dar noi suntem la alt stadiu, unde mai pui ca Maria nu are deloc rabdare.

Nu dati cu rosii, Sara doarme de o ora, eu am citi putin langa ea in pat, apoi m-am jucat cu Maria si acum ne uitam la pisicile aristocrate. Mie parca mi-e mai usor cu 2 copii decat cu unul.

Edit: daca merge ok cu plastilina comestibila vrem si noi un semn.:) La noi nu a mers modelata prea bine si am renuntat.
Vad ca Maria si Clara au multe preocupari asemanatoare. Doar ca de cateva zile Maria se tot deghizeaza in vrajitoare. Dar poate mai discutam pe ym sau altfel, sa nu plictisim fetele.

Mergi la inceput

Alina, eu una nu dau cu rosii, ca si mie mi se pare mai usor cu doi, dintr-un punct de vedere. Imi trece ziua foarte repede, sunt mereu in priza. Si in plus, am cu cine schimba doua vorbe, nu-mi urla peretii in cap. Cand era ea bebelus, am suferit foarte mult de singuratate, nici la telefon nu puteam vorbi, eram cam rupta de exterior. Dar cu 3, sunt convinsa ca va fi muuult mai greu... Suntem cam 90% hotarati, dar mi-e frica de birocratie. Si in plus ma inspaimanta gandul ca trebuie sa merg intr-un loc cu multi copii nefericiti si sa-mi "aleg" UNUL. Mai asteptam un pic...

Am vazut TOATE albumele cu ursuleti, sunt MINUNATI cu totii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Alina, eu una nu dau cu rosii, ca si mie mi se pare mai usor cu doi, dintr-un punct de vedere. Imi trece ziua foarte repede, sunt mereu in priza. Si in plus, am cu cine schimba doua vorbe, nu-mi urla peretii in cap. Cand era ea bebelus, am suferit foarte mult de singuratate, nici la telefon nu puteam vorbi, eram cam rupta de exterior. Dar cu 3, sunt convinsa ca va fi muuult mai greu... Suntem cam 90% hotarati, dar mi-e frica de birocratie. Si in plus ma inspaimanta gandul ca trebuie sa merg intr-un loc cu multi copii nefericiti si sa-mi "aleg" UNUL. Mai asteptam un pic...

Am vazut TOATE albumele cu ursuleti, sunt MINUNATI cu totii...

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

Ce frumos, Mami de Eva si Clara! Asa intentionam si noi sa facem: doi copii si unul infiat. Ne dorim 3 , dar nu cred ca o sa imi permita starea mea de sanatate, asa ca am vorbit de un al treilea copil "nefericit", pe care sa il aducem in familia noastra. Dar asta peste cativa ani... Pe mine, insa , ma obsedeaza o intrebare: am sa il pot iubi pe acesta ca si pe cei 2 ai mei???

Mergi la inceput

Off, Simona, ceva din 10% tine si de partea asta... Eu ma gandeam oarecum cu teama si la bb2, aveam impresia ca o iubesc atat de mult pe Eva incat nu mai e loc si pentru altcineva... Intrebam in stanga si in dreapta mamicile cu mai multi copilasi si ma enerva raspunsul ca "pe fiecare il iubesc altfel"; eu vroiam sa fiu convinsa ca pot iubi la fel 2 copii... Acum nici nu ma mai gandesc la asta, imi fac loc in inima pentru al 3-lea... Sotul meu e foarte hotarat si e convins ca vom reusi sa iubim la fel si ca nu vom face diferente intre copii. Eu sunt aia sceptica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Adipapazi - Ma uit la seriale nu iti zisei..? SI ele sug si doorm. e tare dragastos asa.Nu chiar asa 2h,ca ma mai ia cu cisi si pe mine, da cam peacolo.

Ralucaspm ce concentratie au pastilele tale de fenugreek/schinduf? Adica cate miligrame are una?

Am gasit o bluza festiva pt botez, e frumusica zic eu - acu sper sa fie ok si atunci. Ca mare orcum sunt .

A, am gasit si cumparat pastile de schinduf la farmacia tei. Maama ce cuada era. Sunt 4 farmacii in juru ei si numa acolo era cuada!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Salutare la mamici si ursuleti!
Iar apar si eu asa , cand pot, ca de' ....
A inceput fetita sa planga cam rau, parca asa fara motiv ...
Nu stiu ce sa cred, daca ii dau dintisorii sau este altceva ...

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Neatza si de la noi,
Tinker superbe zanele tale!!!

Sugubina, super buna idea ta cu farmacia tei. Cum nu m-am gandit??!!!! O sa-i spun sotului sa se opreasca sa-mi ia ca e oarecum in drumul lui spre casa. Eu iau aproape tot ce-mi trebuie de acolo ca e cea mai ieftina farmacie. Din acest motiv e tot timpul coada la ei. Pt cine mai este interesat de schinduf, de la ei se poate comanda si online. Am mai gasit schinduf capsule online si la farmaverde. ro. La noi in zona nu am gasit nicaieri schinduf capsule.
Si, intr-adevar, farmaciile belladona sunt super ok ca pret fata de aproape toate celelalte farmacii. Au preturi comparabile cu farmacia tei, doar ca nu au o oferta foarte diversificata

Adipapazi, parca tu m-ai intrebat de probiotic. Eu nu ii dau si protectis. Doar jarro dophilus. Asta mi l-au recomandat si pediatra si dr chirurg pediatru de la grigore alexandrescu care il urmareste. E sub forma de praf si ii dau un varf de cutit pe zi.

In alta ordine de idei, marti avem si noi programare la neurolog la dr Sanda Magureanu. Sper sa fie ok. Am vrut la dr Burloiu, dar nu am gasit liber pana pe 17 martie la ea si nu vreau sa astept atat. Am emotii mari in legatura cu controlul asta, desi mie nu mi se pare ca ar fi ceva in neregula cu bb meu!!!!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput