Mar-apr 2011(151)Hai madutza_bra!!Hai bulina!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Tot nu mi-ai rasp...cate kg ai zis ca ai luat pana acum???

Ally , Eduard 33 sapt bebe

AMR 7 saptamani!!!

pai incercam sa evit raspunsul aproape 12

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 5 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

12 kg Ce pot sa mai sp???Tot respectul!!! Felicitari!!! Eu am luat aproape 10 si mai am 1 luna jumate pana nasc.

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

nah ca iarasi am vb de kg....dar voi m ati provocat

vaiii ally, nu te plange burtica, arati minunat, si ai luat ffff bine in greutate pana acum!!!!

aaa si apropo , chiar vb cu o buna prietena, care si ea a pus 25 kg in sarcina, ca o buna prietena de a ei (o cunostinta comuna) a pus 30 kg in sarcina, a dus sarcina pana la 41 sapt si bb a avut 2200 gr.....iar acum la 1 an e un mic obez baietelul :(( deci nu au avut nici o legatura greutatea luata in sarcina-greutatea bebelusului-dezvoltarea lui apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Gata, ma retrag si eu langa sot !!!

Somn usor si linistit burtici!!!

Hai MADUTZA

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

mada lipsesti de la prima galerie????

haide mada!!!!!!! haide catalina-ioana!!!!!!

somnic pufos!!!

sper sa avem maine vesti de la bulina!!

aaa si roxy iertare ca am uitat de tine: te asteptam maine cu cele mai bune vesti de la eco!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

helloooooo!

mama ce m am speriat cand am vazut titlul, am zis ca a nascut madutza deja si n am fost pe faza...asa ca, preventiv, fiindca e trecut de 12,

HAI MADUTZA, HAI CATALINA IOANA

yasmi nu sunt suparata, am mai intrat dar nu asa mult ca am fost prinsa cu treaba...dar saptamana asta sunt prezenta activ la apel ca doar am de scos multe majorete

nu imi vine sa cred ca ati ajuns la momentul asta, atat de aproape sa va tineti puii in brate doamne, parca mai ieri vorbeam de sexul lui bebe, primele morfologii, si acum deja nasteti!!! o sa fie o saptamana frumoasa aici pe forum

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Hai Madutza....

Vin si eu cu galeria de la prima ora...Bine puteam sa o incurajez pe Madutza de la 05.30 de cand m-am trezit.....

Cand ma gandesc la viitoarele mamici de saptamana asta ma ia fiorul..Va doresc din suflet nastere usoara..si bebei cuminti si sanatosi!!!!!

A...si nu in ultimul rand: SA FITI IUBITE DE VALENTINUL VOSTRU!!!!

Eu m-am trezit la 05.30 si m-am apucat de treaba caci la 08.00 am de gand sa ma bag in pat..asa ca am pus mancarea la foc si macaroane la cuptor.......
Cred ca daca ma tin insomniile de acum pana la final o iau razna...dar oricat as sta in pat nu mai pot dormi...

Astazi vreau sa ii fac eu de data asta o surpriza sotului si sa il invit in oras...am vb cu fetele si organizam noi surpriza anul asta..sper sa nu aibe el deja rezervare facuta...

Nu imi permit sa va dau cafeaua..inca...este prea devreme si se raceste pana veniti pe forum...

30+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

AA...m-as baga in seama si eu legat de subiectul kg..dar nu imi fac sange rau de lunea.....Oricum Lavi felicitari...aproape de nastere ai kg cat aveam eu la 28 de saptamani......

Ailed..curaj mamico..si imbarbateaza-te.Daca odata ai primit o palma Dumnezeu va avea grija si totul va fi bine acum...Suntem alaturi de tine si nu gandi negativ..TOTUL VA FI BINE!!!

Strumf,Lavi...am mai reglementat putin problema cu "tevile"...Deocamdata vad ca mai tine faza cu apa calduta pe stomacul gol..Dupa ce termin si remediul asta trec la lista cu doctorii date de fetele de pe forum pe care le pup dulceeeee ca ne-au ajutat!!!

Dorinut...esti tanara mami...Nu conteaza cand a venit bebe..conteaza ca a venit...Apropos si eu tot la 25 m-am maritat si daca as fi avut minteade acum atunci as fi facut un bebe in anul urmator..astfel as fi evitat atatea probleme care au aparut si care imi curmasera sansa de a avea un copil..Dar totul este bine cand apare raza de speranta..nu???

Roxy ..mamico..mai ai un pic!!ma bucur ca la tine a fost totul ok cu colul pana la urma si nu ai avut probleme cu cerclajul..te-ai plimbarit toata sarcina...Hai cand scoatem motatele???

30+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata dragelor
Uite ca azi-noapte n-am mai avut insomnie, m-am trezit o data cu sotul la 6.30 (el pleaca la serviciu, si eu, yupiiii - stau acasa !!!)
Asa ca va scriu acum, la cafeluta - oricum e innorat afara asa ca poate n-am atata soare in birou
Am papat micul dejun (2 sandvisuri cu cascaval afumat si un pahar de lapte), am pus o masina la spalat, acum ma pregatesc sa o pun la uscat.
Bebe da din picioare de mama-focului; ieri n-am mancat nimic dupa ora 5 din cauza arsurilor (nu foarte rele, dar m-am gandit ca daca mananc se vor inrautati), si al meu sot zice ca poate da din picioare noaptea de foame . Oricum, incerc sa nu ma ingrijorez ca ziceti ca bebele doarme cand iese din burtica la fel ca in burtica (al meu se misca si zi si noapte ) fiindca am citit ca in perioada asta ciclurile lui de somn sunt de max 40 minute, apoi se trezeste, iar se culca, deci e firesc.

Acum citesc o carte geniala, de Sophie Kinsella (daca stiti seria cu Shopaholic) - "La cumparaturi cu bebe", rad de nu mai pot! Vi-o recomand!

Ce s-a intamplat cu titlul? Au disparut fluturasii, m-am si speriat! Sau e fiindca acum suntem cam balenutze ?

Motzate pentru Madutza si Bulina, ce emotii am alaturi de voi!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s33 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata!!!!!!!!!!!!

Felelor, va multumesc din suflet pentru galerie
Sunteti nemaipomenite!!!
aseara m-am pus un pic la TV in asteptarea orei 12 si am adormit pana acum.

dorinut@, ce de majorete acolo . Multumesc din suflet

iony, Cristinelul se simte f bine la bunici. Imi pare bine ca nu mai plange cand plecam. Am avut cateva luni in care nu vroia cu nici un chip sa se desparta de mine

ally, asa tarziu nasc? la 12-14? Wow, pai ma internez la 8 si pana la orele alea o sa fiu luhnita de foame

delia, si eu cu sotul tot planuim o vacanta in italia. poate la anul sa fie copii mai mari Oricum intre 1-9 martie voi fi si eu pe aici pentru sustinere morala

yasmi, burtica frumoasa ca de fiecare data!! Lasa vergeturile, ca acusi nasti si isi revine pielea. E bine ca nu ai mai facut in sarcina asta alte vergeturi

scrish, intradevar ai cam lipsit de la discutii in ultimul timp. Azi fac ultimele poze cu camera in asteptarea bebelinei. Am tot potrivit caloriferul sa fie 22 de grade la ea in camera , patutul e pregatit. Sper sa pot intra si dupa ce nasc, macar sa scot si eu majoretele pt fetele care ma sustin acum

lalely, azi beau ultima cafeluta. probabil ca o per destul de lunga nu o sa mai am curaj sa beau, ca sa nu o tin pe bebita treaza . sper din tot sufletul sa merga alaptatul la fel de bine ca la Cristi.

pisuc, prima zi de stat acasa, super!! Fluturasii de la titlu au disparut mai mult ca sigur pt ca e limitat nr de caractere din titlu

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 39+ cuCatalina Ioana

AMR: 1 zi pana naaaaaasc !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput