Mar-apr 2011(151)Hai madutza_bra!!Hai bulina!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

dorinutz - pai azi e una din zilele optimiste ale mele. bebicii misca de zor,m-am culcat cu ei miscand, m-am trezit cu ei asa, vineri am eco..de 3 zile am avut greturi toata ziua pe langa arsurile de noapte, ieri am varsat( ca tot zicea pisuc sa mananc mai bine- astia mici nu vor s-o asculte..iar azi sunt fresh ca o floricica.pot sta si pe scun la calculator- fara dureri de oase..am mancat si eu laptele si 2 felii sandwich, ca ieri am varsat si laptele cu bunatate de nequiq in el..citisem la odiseea cealalta ca dc revin gretuirile, arsurile se apropie..cinevapoate nasterea? ce bine ar filamine aiz e ultima zi din 34,asa ca, doar 2 sapt mai vreauma infioara gandul ca dup-aia unele fete care cica nasteau prematur, nu mai nasc.si ca v-am auzit ca nici miscarea, nici sexul nu dau roadepai, eu nu vreau sa ajung la 38.ma va pune sotul in carutul de butelie si ma va trage pana la masina

33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 3 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am fugit la coafor.
ne auzim pe seara

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 39+ cuCatalina Ioana

AMR: 1 zi pana naaaaaasc !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

am fugit la coafor.
ne auzim pe seara

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 39+ cuCatalina Ioana

AMR: 1 zi pana naaaaaasc !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

'paruiala' placuta

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 11 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Fetele la contracti ce se poate lua in afara de no-spa?La mine nu prea asi mai face efectul no-spa cand se inatreste burta si cum plec mai un pic pana in oras as intra si la farmacie

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Fetele la contracti ce se poate lua in afara de no-spa?La mine nu prea asi mai face efectul no-spa cand se inatreste burta si cum plec mai un pic pana in oras as intra si la farmacie

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 31s

Nu cred ca merge altceva care sa fie safe.
Zicea cineva de gynipral parca, sper sa nu zic prostii, dar cred ca cel mai bine trebe vb cu medicul sau inainte sa pleci unde ai treaba, ia no spa preventiv.

Mamica fluturasului Andrei si 38+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Pt contractii, gynipral. Mie mi-a zis una pe zi, cel mai bine cate jumatate la 6 sau 8 ore, ca la unele femei da palpitatii. eu n-am avut nimic, m-am impacat bine cu ele. Sunt speciale pt contractii, actioneaza doar pt uter, il relaxeaza. Daca e cazul se pot pune si perfuzii cu gynipral in spital.

in S 30+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Madutza, spor la infrumusetzat.
Joi ma duc si eu iar. A ajuns stilistul sa faca ochii mari cand ma vede ca intru si intreaba mereu: tot n-ai nascut?
CA eu programarea mi-o fac oricum preventiv.

Yasmi cum te mai simti? Te-au mai lasat durerile?
Simo, sanatate multa puiului scump. Ce sa zic despre membrane rupte, la mine nici la A nu s-au rupt. Dupa ce mi-au montat epidurala, mi-au verificat dilatatia , da , au verificat dupa nu inainte de epidurala, si era deja 6 si atunci mi-au rupt si membranele. Sper acum sa se rupa singurele. Dar cum la mine nimic n-a fost ca la carte....cine stie ce imi rezerva M.
Oricum, eu sunt pregatita, am trusa de la CBC la usa si una alta cosmetice ptr spital, iar cercelusii ptr M i-am pus deja in geanta, ca in nebunia plecarii, sigur uit ceva.
Scrish sper si eu sa raman vineri acolo. AI idee daca au net in spital? EU o sa-mi iau iPadul dar daca nu e net, o sa am pe telefon, deci va dau eu de stire cumva.
Si mi-a mai spus o colega de la fosta odisee, sa cer neaparat atunci cand ma interneaza, sa stau in rezerva pe acelasi etaj cu bb-lusii, ca daca te duc la etajul urmator, pe urma nu iti aduc bble din motiv ca ei nu umbla pe culoare cu bebelusii.

Mamica fluturasului Andrei si 38+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hy!!

am fost plecata sa iau ceaiuri pt lactatie!!! am luat pranzul in oras iar acum "bobiinez" vb dorinutei la niste napolitane joe cu cioco

citesc si revin!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 5 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

happy eu am citit pe alte forumuri k ar avea wifi...totusi cand stau in holul de asteptare la control, acolo nu e, ca am testat deja poate au sus, chiar nu stiu...si eu imi pun bazele in ipad :))) bine ca mi ai zis de faza cu bebelusii, sa stiu sa cer si eu cand o sa fie momentul...wow, poate vineri chiar ramai acolo si apare Maria daca vrei iti trimit PM cu nr meu de tlf in caz k nu e wifi sa ne tii la curent

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

buna fetele si La multi ani de Sf. Valentin!!!

mada infrumusetare frumoasa

millie eu luam pentru contractii no-spa(de 80) cu scobutil, avea mai mare efect

Mergi la inceput