Mar-apr 2011(151)Hai madutza_bra!!Hai bulina!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

neata! sa scot si eu motatele pt mamicile frumoasenastere usoara mada si bulina,bebei sanatosi si mancaciosi laptic mult si fara prea mult stres

32sp+ AMR 7SAPTAMANI

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 39+ cuCatalina Ioana

AMR: 1 zi pana naaaaaasc !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

scrish, m-am apucat de sters praful (din nou), schimbat lenjerie, frecat baia etc, etc. Intr-o ora plec la salon. Sper sa nu ma enerveze vre-una pe acolo

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, mers. voi lua si dinastea. dar pt inceput vreau neaparat galactogil si galafor. oricum azi pe la 12 merg la ultimele cumparaturi si voi lua: galactogil, galafor, chimen, anason, fenicul....
oare mamelon de silicon are rost sa cumpar de pe acum??? eu prea cred, nu?

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 5 zile !!!!

Mi-am luat sie u din Carrefour, ceai Still tee de la Humana parca?
Am luat 2 cutii, e din ala granulat, am avut si data trecuta si a fost bun.
Spune-mi si mie Galactocil si Galafor ce sunt? ca stiu ca sunt tot ptr stimularea lactatiei. Sunt pastilutze?
Cat despre protectii de silicon ptr mamelon, eu nu am folosit nici prima data, desi aveam si Nuk si Avent, sterilizate si puse in tifon, gata de folosit. Nu a fost cazul.
La fiecare dus imi uscam sanii cu prosop un pic aspru, ii dadeam cu garmastan si trageam de ei ca si cand erau niste butonasa, ca sa-i scot in afara si aratau ca atunci cand sugea bb. Nu am avut nevoie de protectiile alea.

Mamica fluturasului Andrei si 38+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada esti super
ma faci sa ma ia si pe mine emotiunile
oricum sunt emotionata ca esti prima din gasca veche
ahahahaha

alina.n mamicooooooooooooo
tiuu ce mai faci???????

eu sunt varza ca e constipata fetita mea
si ea rar pateste sa nu poata face
si plange
de tie si mila
o tin in brate
nici pe oala nu am mai pus-o
de durerea ei

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

de fapt mameloanele de silicon sunt pentru sfarcuri mici sau care nu sunt formate? pai inseamna ca eu n-am nevoie ca eu am niste sfarcuri..... foarte bine formate n-am sanii mari, in schimb sfarcurile sunt formate.

S-a intamplat minunea mult asteptata38+

AMR 1 sapt si un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!!!

O clatita? ceai sau cafea ? Eu am baut un cappuccino si parca as bea si o cafea decof si putin cu de aia normala, dar ma tem sa nu ma ia mai rau contractiile , ca vineri cand am suferit rau cu contractiile bausem tot asa 80% decof si restul normala si pe dupa amiaza a inceput distractia

E soare si frumos la Londra, cred ca ma bag la o plimbarica scurta in cartier ... vreau sa ma duc sa imi cumpar un nou fier de calcat ca vreau sa ma apuc sa spal hainutele bubulinei si nu-mi place fierul de il am desi e bun , am si eu o pasarica si o lenjerie de pat dubla, sau poate mai multe...sa vedem ce gasesc

Roxy, la cat de relaxata esti tu si "laid back" ma gandesc ca asa o sa si nasti, o sa ai parte de o nastere usoara si relaxata. Pentru tine scot majorete speciale da numa sa-mi spui cand sa fiu pe faza ca vezi ca iar sunt ocupata

Yasmi, ziua de 14 nu s-a terminat , deci nu zi hop pana nu sari gardu/groapa.. ca am si uitat cum se spune iegzact cat despre poze, pai unde te plangi tu ca esti big ca esti toata os si piele si numa` burta e de tine pana la botez sa vezi ca scapi si de burtica si o sa fii o super sexoasa

Happiness numa maine nu-i poimaine si vine M si tu scapi de pofta de dulce Mi-ai facut pofta cu papanasii tai.. o s afac si eu zilele astea, dar mai bine nu... ca si eu ca si tine de cateva sapt as manca non stop si ar trebui sa spun stop ca de nu , chiar ma fac cat vagonu oricum tu ai pus 14kile si e super bine, eu la nr asta de sapt de acum deja am 14 jumate din care cred eu ca e multa apa retinuta ca ma vad si simt umflatica

Ally, da foarte bune clatitele si mai am inca destule, poti sa vii la o clatita si un pic de shopping, dar las ca nici cu Milano nu mi-e rusine eu as vrea sa vad Milano, am fost odata , dar ca trenu prin gara, la propriu si figurat, mergeam in sus la munte intr-o localitate la granita cu Elvetia, la Milano am schimbat trenul, atat, deci numai gara am vazut-o... data viitoare restul Cum a spus maica-mea cand a fost prima data la Londra, eh lasa ca doar nu trebuie sa vad tot acum, daca vad tot acum, data viitoare ce mai vad ?

Pisuc, ai noroc ca e intunecat la Bucuresti si nu bate soarele in birou sa vezi ce bine e acasa de azi inainte Si eu am invitatie la cina in oras azi ca aici e mare tam tam pe tema asta, ultimele saptamani numai rosu am vazut in fata ochilor peste tot , pe strada, pe la magazine numai inimi si inimioare

Dorinuta, deci tu vrei sa te apuce nascarea pe la Galati ? ce te faci daca nu ai timp sa ajungi la Brasov? eu una nu m-as risca, mai ales pe vreme de iarna... dar nah, tu stii mai bine

ailed, vad ca azi ai planuri mari facut inimoare , alea alea... deja vad ca ai facut program si in avans pentru martie la inceput tu ai fi buna de secretara sa tina agenda boss ului [:P]

Da oare bulina ce o mai face ? ca a spus ca intra si ne spune cand se intoarce de la spital.. eu ma gandesc ca ea deja e cu bebe in brate de ieri sau chiar sambata noaptea?

Gata polologhia mea , ma duc sa ma gatesc de iesit la fluturat freza in vant si un pic de shopping si sper sa nu ma ia iar contractiile dureroase, ca de astea nedureroase tot am de vineri incoace...

Va pup si o zi frumoasa cu mult soare

_
Mind the Bump!34+ Sophia Nicole

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

de fapt mameloanele de silicon sunt pentru sfarcuri mici sau care nu sunt formate? pai inseamna ca eu n-am nevoie ca eu am niste sfarcuri..... foarte bine formate n-am sanii mari, in schimb sfarcurile sunt formate.

S-a intamplat minunea mult asteptata38+

AMR 1 sapt si un pic!!!

teoretic nu ai avea nevoie. cred ca singul moment in care ai avea nevoie ar fi daca s-ar crapa sfarcul, ca sa nu mai fie dureros la supt. bineinteles ca nu e musai sa ai vreodata dureri

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna fetelor!

- CURAJ MADUTZA!

NASTERE USOARA SI BEBIC SANATOS TUN

- m-au lasat durerile de ligamente, dar de 4 zile ma chinuie arsurile. intre 12- 01 noaptea sunt in extaziar ieri cum nu am putut adormi pana la 2, vroiam sa ma uit si eu la tv.si sotul era cel care a inchis tv ultimul..am cautat telecpomanda de mi-a iesit ochii din cap, si aflu dim ca era sub o pernuta- ca el doarme pe 3 din alea mici,puse sir..se la perete, unde eu nu am avut nici o sansa sa ajung
- asa ca, am stat cu ochii pe pereti, si cu arsurile in gat.vai, si m-au apucat niste ganduri..m-am gandit dc sa iau canapea sau fotoliu pliant.pana acum eram hotarata la fotoliu, apoi de 2 zile ma gandesc la canapea, ca nu le-as mai lua 2 paturi,i-as pune pe amandoi pe canapea, ca econosmisim din spatiu, si as avea si eu loc langa ei la nevoie. apoi ieri noapte m-am gandit ca nu merge sa-i pun pe canapea asa mici, ca ei or sa inceapa sa se ridice, le treb ceva sa se tina- pat inalt, cu zabrele..iar paturile lor 2 si canapeaua ar ocupa prea mult spatiu..m-am mai gandit si la luatul unei cutii, in care sa pun biberoanele sterilizate, suzetele , nu? si un cos in care s apun rufelelor murdare, ca dc baia e asa departe, nu pot sa duc fiecare rufa dupa ce-i schimb..in fiecare zi descopar alte lucruri pe care treb sa le iau, ma tot gandesc cum sa manageriez locul ,sa le las si un pic de spatiu pe jos, sa aiba pe unde sa se tarasca..eu ma gandeam de zor azi noapte,iar ei..suturi,iesiri prin burta.sotul a vrut sa adoarma cu mana pe burtica, dar dupa 5-10 minute, a zis ca el nu poate adormi in misculatia aiaeu ii zic- sa vezi cum o sa dormi, cand ti-oi pune eu in pat pe amandoi, si eu ma duc la dus

33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 3 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Strumphy Eu pe 24 ma internez la Brasov pt analize si monitorizari si pe 25 e cezariana. Eu pe 25 fac 39s..tre sa stea bebele pana atunci in cuibusor

Hapi deci tu zici ca e apa de ploaie cu efortul si . Eu am citit ca sperma contine nu stiu ce substante care dilateaza colul, iar eu stiu sigur ca de la orgasm ma iau contractiile . Ei rau nu face daca o sa incerc...o sa fiu si eu satisfacuta macar

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 11 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Bun, eu nu am sfarcul deloc iesit in afara... aveam o colega de facultate, avea niste sfarcuri proeminente. Face glume prietenul ei, cum ca poate sa-si agate camasa de ele . Plus ca n-am deloc semne de lapte sau ceva pe sani... mai fac cojite uneori, dar nu cum am vazut pe la unele fete ca se trezeau cu tricoul putin patat, sau chestii de-astea. Asa ca ma gandesc ca am canalele infundate.

Ma tot gandesc daca sa-mi iau o pompita din aia tip seringa, am inteles c-ar fi bune. Am vazut de la chicco, vreo 90 de lei. Sau poate sa rog mai bine o asistenta de pe acolo sa ma ajute... Cred ca se pricep ele ca doar au ceva experienta...

Am pus si eu amr, dar n-am putut sa-l verific. Ia sa vedem cum arata.
Oricum, avand in vedere ca fac cezariana, cred ca puteam sa pun deja 9 sapt. Dar sa nu ne grabim.

in S 30+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput