Mar-apr 2011(151)Hai madutza_bra!!Hai bulina!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

happiness eu sunt sigura ca la cele 14 kg ale tale arati..... stiu din pozele ce ni le-ai pus ce slabuta si ce bine aratai, asa ca nu ne pacalesti
oricum, suntem pe ultima suta nu va mai faceti griji, imediat vin puiutii si va apucati de exercitii zic eu..... dar parca vad, cum prind un pic de timp liber cum dorm

stefy esti acasa?

S-a intamplat minunea mult asteptata38+

AMR 1 sapt si un pic!!!

da roxy...in cursul sapt lucrez de la 3 la 9 ..doar in week-end lucrez dimi...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 36+

3+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, ce frumos ai spus... cat despre am 2 sapt de cand "trag" de al meu... nici o sansa..... nu vrea din cauza lui sa vina bb mai repede poate vineri seara am noroc

mada, tu ti-ai cumparat ceaiurile pt stimularea lactatiei??

milli bafta la eco!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 5 zile !!!!

yasmi, si eu am tot tras de al meu si pana la urma a cedat cand l-am amenintat ca ma duc si cumpar vibrator

Mi-am cumparat 3 cutii de ceai de chimen si 3 de anason. O sa-mi faca al meu si o sa-mi aduca la spital. Sunt cutiute de 50 de grame, si la 2 litrii de apa pune jumatate din fiecare cutie. azi vreau s abag apa la greu. oricum mancare diseara nu am voie decat ceva usor. ma gandeam la o salata si un iaurt.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 39+ cuCatalina Ioana

AMR: 1 zi pana naaaaaasc !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada, mers. voi lua si dinastea. dar pt inceput vreau neaparat galactogil si galafor. oricum azi pe la 12 merg la ultimele cumparaturi si voi lua: galactogil, galafor, chimen, anason, fenicul....
oare mamelon de silicon are rost sa cumpar de pe acum??? eu prea cred, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragelor
imi amintesc si eu emotiile primelor saptamani, asta-vara, Doamne ce fericire si teama sa nu se-ntample nimic rau pe-atunci, cate emotii!!! Si uite-acum ce mari ne-am facut si cum se pregatesc bebeii sa iasa la lumina!
Azi la pranz avem intalnirea la CMU Regina Maria , sa semnam contract si sa platim avansul. Abia astept sa vad maternitatea, pana acum am vazut-o doar in poze! Sa-mi pregatesc lista de intrebari.
Si merg si cu mama la ceva sondare de piata pe la Miniblu-ul de langa casa.
Diseara sa vad unde ma scoate sotul de Valentine's - n-am apucat sa cumpar niciun cadou (noi nu suntem foarte pro-Valentine's dar e doar un prilej in plus de rasfat . Ma gandesc sa cumpar un tort in forma de inima pentru diseara, am vazut la o cofetarie chic.
Voi faceti ceva special de Valentine's day? Sau serbati Dragobetele?

Si da, este minunat in concediu!!!
Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s33 cu un dragalas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, mers. voi lua si dinastea. dar pt inceput vreau neaparat galactogil si galafor. oricum azi pe la 12 merg la ultimele cumparaturi si voi lua: galactogil, galafor, chimen, anason, fenicul....
oare mamelon de silicon are rost sa cumpar de pe acum??? eu prea cred, nu?

eu mi-am luat si mamelon de silicon...nu cred ca e musai sa-ti iei. La cristi am folosit din spital pt ca aveam un mamemlon ombilicat (inauntru), dar acum nu mai e pb, a ramas in afara. Mi-am luat in ideea ca daca voi sta mai mult decat este necesar cu fata la pipt, atunci se va irita pielea si sa am la indemana mamelonul.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

pisuc nici noi nu ne omoram dupa "sarbatoarea" asta, dar eu i-am spus sotului ca daca vrea cadou, o sa-l vada maine

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

simo ce faci? de obicei erai prima dimineata!

mandreeac, deea, sunteti lipsa de ceva timp. mai ales deea !!!

azi s-a internat si ssabya, nu-i asa?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

nici eu nu mi-am luat mamelon de silicon. de cate ori am fost in supermarket-uri n-am gasit, la farmacie n-am intebat si uite asa....
daca o sa am nevoie o sa iau, dar poate n-o sa am.

nici noi nu sarbatorim Valentine's, chiar ma enerveaza sarbatoarea asta atata tam tam se face cu ea parca cine stie ce-ar fi.

S-a intamplat minunea mult asteptata38+

AMR 1 sapt si un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
ce vaccinuri se fac la bebei in spital? La CMU vad ca antituberculos si hepatita B; in plus o administrare de vitamina K.
Mai trebuie neaparat sa gasesc pediatru pentru dupa...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s33 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata fetele si de la noi!

pt. Bulina si Madutza!

In dimineata asta am experimentat si eu o chestie pe care am citit-o pe la voi. Mi-a scormonit asta mic pe acolo pe jos ca am crezut ca vrea sa scoata ceva pe col

Aaaa! Dorinutza, multam pt prima pagina frumoasa foc! Am vazut ca ati vb de varsta, eu cred ca sunt pe langa voi, Dorinutza si Delia, daca am retinut bine, probabil chiar un an, doi peste. Dar nu-mi fac probleme, eu ma simt foart bine si foarte tanara. Ieri am vazut la "Doamne de poveste" pe Maia Morgenstern care a facut-o pe fetita cea mica la 41 de ani si era asa fericita si implinita si asa frumos povestea cum este cea mai buna prietena a copiilor ei, desi este si o mama exigenta...

Madutza, ce fel de mameloane ti-ai luat? Eu as fi luat din cele de la Nuk. Apoi le-am vazut pe cele de la Avent, care-s pe marimi. Da' nu stiu ce marime sa-mi iau S sau M... Eu am sanii maricei, dar sfarcurile mici... ma rog acum parca s-au mai latit si aureolele...

Fetelor ce ma bucur pt voi, mai aveti asa de putin si o sa va tineti minunile in brate...

Lalely, ne punem si noi AMR?

in S 30+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput