Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***306***
Raspunsuri - Pagina 9
Ela78 spune:
Geanina, si noi mancam legume congelate (spanac, fasole verde, mazare fina, mix de legume) in extrasezon, sunt mai bune decat cele in conserva. Peste si piept de pui din pungi congelate nu i-am dat.
Tema:
1. Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult fizic cu odrasla personala?
Teona, Alexandra
2. Care dintre ghiocei vi se pare ca seamana cel mai mult la nivel comportamental cu odrasla personala?
Gulia
3. Care este/a fost gestul facut de copilul vostru care va emotioneaza/v-a emotionat cel mai mult?
Cand imi ia fata intre palme si ma pupa, ma giugiuleste etc.
Dupa o "cearta" cand ii vorbesc, il bag in seama e cel mai fericit
4. Ce trasatura fizica vi se pare ca v-a mostenit-o?
Lumea spune ca el e copia mea, eu recunosc ca fata, parul si forma picioarelor sunt de la mine.
5. Ce trasatura psihica vi se pare ca v-a mostenit-o?
Impulsivitatea de la amandoi
, se enerveaza foarte repede si-si manifesta zgomotos nemultumirea
6. Ce face un alt ghiocel si v-ar placea sa faca si al vostru?
Sa faca numai la olita ca Mutzunelu' Dianei, sa se joace cu plastilina ca Theo al lui Mireal si bineinteles sa vorbeasca ca Alexandra![]()
7. In ce context ati simtit cel mai puternic sentiment de vinovatie fata de copilul vostru?
Odata cand m-am enervat tare pe el, am avut remuscari cumplite dupa aia. Si odata cand eu facusem mancare (si l-am neglijat pe Ianis) si m-a sunat sotul ca el intarzie
, de nervi am iesit afara cu Ianis la o ora nepotrivita (ora 8 seara in decembrie) si a contactat Ianis o laringita
Mi-a parut extrem de rau dupa aia si mi s-a parut o pedeapsa pentru mine.
8. Ce ati schimba in cresterea si educatia copilului, daca ati putea da timpul inapoi?
N-as mai fuma nici o tigara cat timp alaptez, as prelungi alaptarea la 1 an. N-as mai fi gospodina perfecta, ci mi-as dedica 100% timpul mamicelii.
9. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai mult timp?
Nu stiu...., ne-am juca mai mult si am face mai multe activitati impreuna.
10. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai multe resurse financiare?
I-as lua masina Fiat Cabrio cu telecomanda de la Imaginarium.
Ne-am muta in Alpii elvetieni sa respire aer curat si am avea o ferma (pe care s-o ingrijeasca altii
) ca sa manance numai legume/fructe ecologice fara pesticide si oua/lapte/branza/unt/carne bio fara hormoni. Si sa mearga el la o gradinita germana, iar eu la un servici fara stres cu program 9-15 in timpul saptamanii si 9-12 vinerea
Iar in fiecare week-end sa fim in alta locatie din Europa, concediile ni le-am petrece pe alte continente. Frumos vis, nu?![]()
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 10. Ce ati face in plus fata de ce faceti acum pentru copilul vostru, daca ati dispune de mai multe resurse financiare? I-as lua masina Fiat Cabrio cu telecomanda de la Imaginarium. Ne-am muta in Alpii elvetieni sa respire aer curat si am avea o ferma (pe care s-o ingrijeasca altii Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Vreau sa schimb raspunsul meu la intrebarea asta si sa fac tot ce spune Ela acolo
Gianina34 spune:
si eu sa vin in vizite la voi![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Geanina, si noi mancam legume congelate (spanac, fasole verde, mazare fina, mix de legume) in extrasezon, sunt mai bune decat cele in conserva. Peste si piept de pui din pungi congelate nu i-am dat. |
nuuuu, pestele si pieptul de pui erau "clasice" doar legumele - congelate

Bianca2503 spune:
Intrebare pentru fetele din Bucuresti:
Este vreuna dintre voi care are Dacia Duster?
Gianina34 spune:
sotul meu , pe la inceputul lui martie cica
simonapro spune:
Buna, fetele!
Ma apuca mustrari de constiinta
, cand va aud ca vreti toate la casa, iar eu vreau sa o vand,intradevar din punct de vedere al linistii si confortului nu se compara, dar ne e greu departe de oras, privez copiii de multe, din vara vreau sa-l dau pe Sebi sa invete un instrument muzical si la un sport si nu are cine sa-l duca atata drum 
Am vizionat si filmuletele cu Ada, e o scumpica
, si se comporta ca o fetita de cel putin 3 ani.
Olga:nu ne dai si noua vesti despre Maria si Mihaela, cum a fost la control?
Va las un filmulet, sa vedeti cam ce concerte tine Sebi si Luc pe langa el si musai sa aiba si spectatori, le-a prins pe ambele bunici si pe verioara-sa in public
:
http://www.youtube.com/watch?v=ZC0xruDxths si cateva poze:
https://picasaweb.google.com/symona0323/IanuarieFebruarie11?authkey=Gv1sRgCJaTo7nE4-OWaw#5573526749154759746
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Gianina34 spune:
admirat hliziciosii
(yutubele imi joaca feste
)

simplyana_m spune:
Wow, Simona, suuuper concert!!!!!

![]()
![]()
Dar de ce era publicul asa lipsit de entuziasm? Al catalea concert era pe ziua respectiva?![]()
http://www.lucamic.blogspot.com/