Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***306***
Raspunsuri - Pagina 10
ramona7575 spune:
Waw, Sebi este un fel de Stefan banica jr.jr. :)) super spectacol, imi place cum il imita si e foarte dezinvolt

Leeloo21 spune:
buna fetelor!
super concert am vazut si auzit:D
va marturisesc ca m-am plictisit de burtica..abia astept sa o vad pe micuta mea licurice si sa tin in brate! si mai am cateva saptamani bune..uff!!
am luat 10 kg in greutate pana acum..si nu ma mai suport cu burtica..uff..
vreau sa slabesc apoi si eventual sa apelez la o operatie estetica care sa-mi puna in valoare si frumusetea fizica:P
hehe..hai k nu va mai plictisesc!
in cazul in care ati uitat..drege prietene..ne ocupam cu organizarea evenimentelor de orice tip:) poate mai cunoasteti cupluri care de casatoresc, sau au botezuri, sau petreceri private..iar alin este fotograt..poate poate vreti voi ceva poze profi cu puiutii:D
va
si revin cu temele facut mai pe seara!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+ 

nasterea in apa
pozici dragute
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 si eu sa vin in vizite la voi Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si zece luni |
Si eu, si eu
!!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Simona, super concertul 
!!
Cu casa ai dreptate, ideal e sa fie in oras dar intr-o zona mai linistita ceea ce in Deva de ex inseamna sus pe deal
unde neaparat trebuie sa ai masina, in oras si terenurile au niste preturi
dar nu se compara cu un apartament in bloc, mai ales vara ![]()
Ela, te-am notat pe lista maine primesti pe mail ce am gasit pana acum 
Reamintesc excursionistelor vesele ca vrem sa mergem in Grecia de prin 24 iunie, daca va intereseaza dati de veste !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Noi am fost ieri sa dam avansul pt locul de joaca unde o sa-i tinem ziua Adei si sunt asa incantata ca i-a placut acolo la nebunie, evident ca am plecat cu ochii in lacrimi !! asa ca pe 5 martie nu va faceti program, va asteptam la Deva ![]()
!!
In rest, ne distram si asteptam sa vina vara si sa manance Ada fructe ![]()
novus spune:
Ce faceti fetele, sarbatoriti de Valentine's
???
Olga tocmai ce se pregateste de plecare din Roma, dupa un week-end romanticos, asta da sarbatorire 
!!
Noi nu sarbatorim nici cum, in schimb maine seara ies cu fetele in oras ![]()
novus spune:
Anaan, cum mai e alergia lui Andrei ? i-au mai aparut petele ??
novus spune:
Petrean

Sa fii snatoasa si fericita alaturi de puiutii tai !
Bianca2503 spune:
Eu nu sarbatoresc deloc. Sunt chiar singura acasa.I-am dat lui Vladimir sa manance, i-am facut baie si acum se uita la desene.
novus spune:
Si Ada se uita la desene, asta intre 2 alergaturi intre camere, un lucru bun la apartamentul nostru e ca are pista faina intre camere, alearga si zice iepede, iepede abia asteapta sa o trimit dupa ceva ![]()