pete dupa epilat

pete dupa epilat | Autor: ernestine

Link direct la acest mesaj

Sunt disperata,ma simt mutilata ,numai stiu ce sa fac.Acum 2 saptamani am folosit benzi de ceara rece pentru epilat mustata.Mi s a iritat foarte rau si am avut o rana foarte urata cu coaja cu supurari,ca la arsura.Dupa o saptamana s a luat coaja dar am ramas cu toata buza superioara maro.De o saptamana sunt in acelasi stadiu ,nu se vindeca,nu trece,nu se vede nici o ameliorare.Am folosit cicaderm,actovegin,contratubex,am cheltuit bani multi si nimic.Pata maro nu se decoloreaza deloc.Numai stiu ce sa fac.Am facut masti naturale cu argila,tarate de grau,ulei de catina.Nimic nu da rezultate.Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca ati patit cumva asa ceva.Am tot citit si se pare ca au fost mai multe cazuri,am vb cu o cosmeticiana si cunoaste multe cazuri.Deci fetelor,atentie mare la benzile de ceara rece.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Eu am patit asa. M-am epilat pe brate cu ceara rece si am avut zone in care pielea arata ca dupa o arsura. S-au vindecat destul de greu. Dupa ce s-au cicatrizat complet am facut o data la 2 zile un gomaj usor (cam 1 minut)cu malai inmuiat in ulei de masline si apoi aplicam o crema hidratanta. Petele au disparut dupa o luna poate si mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Si eu am patit la fel acum un an,m-am epilat si a 2-a zi am plecat la mare.Cred ca si in contact cu soarele am avut vreo 2 pete de cea mai mare frumusete.Au trecut dupa vreo luna,timp in care m-am dat cu crema de galbenele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

A trecut si wk asta si odata cu el speranta mea ca voi iesi Luni din casa,fara masca.Exact asa ma simt.Incerc in disperare sa acopar pata aceea maro maro care ma face sa arat ca femeia cu mustata.Este ingrozitor,sunt la capatul puterilor.
Am citit ca Fucidin este recomandat de detarmotologi in caz de pete aparute dupa epilat.Nu mai stiu ce sa incerc sa vad macar o mica imbunatatire.Nimic pare ca nu si face efectul.Am folosit galbenele,am dat si cu nidoflor,am incercat si mibazonul care parca a ajutat un pic (dar folosesc atat de multe incat nici eu nu stiu care da roade).Ulei de catina,creme cicatrizante de la Ivatherm si Bioderma,celebrul Contractubex,Actovegin..nimic nimic nu pare sa ma scape de problema.Acum mi am achizitionat Bepanthen.Ufffff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ernestine

Sunt disperata,ma simt mutilata ,numai stiu ce sa fac.Acum 2 saptamani am folosit benzi de ceara rece pentru epilat mustata.Mi s a iritat foarte rau si am avut o rana foarte urata cu coaja cu supurari,ca la arsura.Dupa o saptamana s a luat coaja dar am ramas cu toata buza superioara maro.De o saptamana sunt in acelasi stadiu ,nu se vindeca,nu trece,nu se vede nici o ameliorare.Am folosit cicaderm,actovegin,contratubex,am cheltuit bani multi si nimic.Pata maro nu se decoloreaza deloc.Numai stiu ce sa fac.Am facut masti naturale cu argila,tarate de grau,ulei de catina.Nimic nu da rezultate.Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca ati patit cumva asa ceva.Am tot citit si se pare ca au fost mai multe cazuri,am vb cu o cosmeticiana si cunoaste multe cazuri.Deci fetelor,atentie mare la benzile de ceara rece.

suc de patrunjel (frunze), suc de lamaie.

Mergi la inceput