Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Of, greu e cu bebici bolnaviori!! Noi am scapat pana acum dar am papat san exclusiv pana la 4 luni si apoi completare. sa vedem de acumm incolo ca am cam renuntat la titi.
Bucurie mare ne-am rezolvat cu burtica si azi

Mergi la inceput

Noi am inceput diversificarea la 4 luni cu suculet de morcov - o lingurita, crescand treptat timp de 4-5 zile, apoi suc de mar, portocala, cereale cu orez, fructe date pe razatoarea de sticla. Pe la 4 luni jumate am bagat supica de legume limpede, apoi pasata cu blenderul. Dupa 5 luni carnita de pui in supa. Mananca foarte bine tot ce-i dau

Mergi la inceput

ieri am mancat prima data galbenus de ou. Bun si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Imaya, iti multumesc mult ca mi-ai povestit si experienta ta

Offf, nici nu stiu ce sa mai fac, am tot citit pe net, am sunat dr, dar n-am insistat ca era ora 16 (nu am mai avut rabdare) dar acum trebuie sa am rabdare ca ma suna el cand poate, ca are nr. meu in tel.

L-as trimite pe Cata sa cumpere ceva solutii/medicamente pt aerosoli sa-i fac, dar astept sa sune dr. Pana la urma am sa-i fac cu ser!

Mergi la inceput

Faceti aerosoli pt. raceala? Credeam ca se recomanda pt. bronsite, laringite si alte asemenea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

imaya e posibil sa ii placa alt tip de iaurt (daca l-ai facut tu, schimba laptele)

otilia eu am inceput cu suc de mar, apoi mar ras, apoi suc de pere, para rasa, apoi combinatie intre cele doua, apoi zeama limpede de supa, apoi putin ingrosata cu morcov, patrunjel, pastarnac, dar suntem la faza de 2-3 lgte, si alea scuipate
Nu ne place marul copt.

tina multa sanatate lui Raducu.

RAMO multi ani fericiti alaturi de familia ta frumoasa

ooana e tare scump Matei, si a mea tot asa se uita de dupa "gratii"

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

vreau si eu sa citesc cu ce ati inceput la cei alaptati exclusiv cu LM pana la 6 luni. Greutatea e medie, n-a fost niciodata constipata sau cu diaree.
Ati avut rabdare sa introduceti un aliment l 3 zile? sa zicem morcov primele 3 zile, sau mar copt? Elisei stiu ca i-am dat din prima zi piure de 3 radacinoase.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

noi am inceput la 6 luni cu 5 ml, 10 ml, 15 ml zeama in care au fiert morcov, patrunjel si pastarnac...apoi le-am facut pireu

si da am avut rabdare sa treaca 3 zile pana i-am dat un fruct/leguma noua

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Imaya, iti multumesc mult ca mi-ai povestit si experienta ta

Offf, nici nu stiu ce sa mai fac, am tot citit pe net, am sunat dr, dar n-am insistat ca era ora 16 (nu am mai avut rabdare) dar acum trebuie sa am rabdare ca ma suna el cand poate, ca are nr. meu in tel.

L-as trimite pe Cata sa cumpere ceva solutii/medicamente pt aerosoli sa-i fac, dar astept sa sune dr. Pana la urma am sa-i fac cu ser!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Tina fii calma pana il vede un doctor. Mai bine dute la urgenta cu el si se va uita cu siguranta un dr la el si ti va da ce medicamente sa i dai.

Michelle la asta nu m am gandit. I am dat Tnuva. Ce mi recomndati sa mai incerc?

Poze februarie (putine :()https://picasaweb.google.com/andreih2010/Februarie2011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

crissteo, Albert Simon sau Albert Simion?

imaya ce dulce e Andrei.. ce fain sta in leagan si la masa
Referitor la iaurturi, in materialul de la Racusor scrie de Covalact. dar eu zic sa citesti cu atentie etichetele caci multe au tot felul de adaosuri (lapte praf) .. iar mie unele imi par ingrosate cu amidon.
Sau ai putea sa faci in casa, cu lapte dulce si o lingurita de iaurt. Apoi din noul iaurt pui in continuare in lapte dulce pt a face altul samd.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

La multi ani Natali fetita scumpa si frumoasa!!!! La multi ani Andrei de Emushi! LA multi ani Bogdan energic de Sorina!!! La multi ani Ema de Anagia!

La multi ani RAMO!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita o viata intreaga, sa ai parte de multe impliniri in viata!!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Si din partea noastra asemenea!!!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput