Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ce figura e Isa cu biscuitii! Dar cu painica la gura.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

carla - prevenarul este pt. meningita, otita, pneumonia. Eu i=am facut prevenar13.
Aici gasesti o explicatie mai complexa.

Mergi la inceput

Doamne, Anca, cat ai mai tras tu cu Vlad. Dar vad ca si cu Maria te chinui, ba ca nu mananca, ba analize, ba acum un pic racita... Io am zis ca la 38 febra m-as duce la urgente, pt ca is o fricoasa, si m-as teme sa stau acasa. Am avut pana acum mare noroc ca nu a facut Vlad febra peste 38, ca si muream!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Anastasia la 6 luni are 7,2kg si s-a nascut cu 2,8kg. Dar cred ca este lipsit de importanta si total gresit sa iti compari copilul cu orice alt copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, la cat timp dupa 200ml suc i-ai dat legumele? Poate ii era inca plina burtica si de aia nu a papat. Stiu ca ai mai zis intr-o zi (sapt asta) ca ai iesit afara, a baut suc, iar in casa a refuzat legumele. Poate o fi de la asta? Inteleg ca nu mergeti deloc la cheful nasului????

Cris, a baut sucul pe la 12.30-13, dar eu am incercat cu legumele pe la 15. si cand s-a trezit la 17.30 tot nu vroia (ca am zis ca fentam iaurtul si branza azi), dar atata iaurt (aproape 300 g) si branzica au incaput, inca plangea sa ii dau mai repede!! nu stiu ce sa zic. ca am mai incercat sa i le dau seara... maine incerc de dimineata, cand se trezeste! daca nu le vrea, chiar nu stiu ce sa fac! le las balta cateva zile. si apoi incep cu supa-crema, si-asa nu i-am dat niciodata, ca am trecut direct la pireuri...

nu, nu mergem la cheful nasului deloc. ca noi am fost oricum la ei miercuri, cand i-a fost ziua. si nasul a fost azi la noi mi-a tot desfacut intrerupatoarele din camera Mariei ca faceau undeva un scurt... si i-am zis ca nu promit ca o sa mergem, mai ales ca Isa deja maraie de somn. o bag la baita si mai fentam o ora... dar nici nu se supara, ca ne vedem maine

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:

Doamne, Anca, cat ai mai tras tu cu Vlad. Dar vad ca si cu Maria te chinui, ba ca nu mananca, ba analize, ba acum un pic racita... Io am zis ca la 38 febra m-as duce la urgente, pt ca is o fricoasa, si m-as teme sa stau acasa. Am avut pana acum mare noroc ca nu a facut Vlad febra peste 38, ca si muream!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

la maria problema este infectia urinara pt ca de Klebsiella se scapa ff greu mai ales cand e vb de infectie urinara si aceasta e cauza cresterii ei lente in greutate!

la temp copii se dezbraca si asa scade mai repede in combinatie cu anti termicul, ori ca sa imbraci un bb la temp 38 mai rau ii faci...la urgenta mai mult de un algocamin in fundulet nu iti face...crede-ma pe cuvant!

Vlad a avut un grad de prematruritate la nastere iar sist lui imunitar a fost fff slab...acu e un baietel ok din toate punctele de vedere!

cat despre racelile mariei, de la el vin pt ca merge in colectivitate atat la scoala cat si la aftar...el le duce pe picioare dar maria raceste...asa e la al doi-lea cupil isi pune sist imunitar la lucru pana merge la gradi!

Mergi la inceput

Anca, tu esti tare buna pe la casa omului, ca tare multe stii. Pacat insa ca le stii din experienta proprie. Iar cu bebe2, si de asta imi e groaza, ca ia toti virusii de la bebe1...

Rodi, da, incearca si dimineata cu legumele. Intr-adevar, a trecut suficient timp de la suc pana la legume... deci putea sa le pape daca dorea... Asa citeam (si se vorbea parca si aici) sa nu ne surpinda ca la un moment dat refuza ce ii placea, sau accepta ce nu ii placea.. is copii cu personalitate ai nostri.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:

Anca, tu esti tare buna pe la casa omului, ca tare multe stii. Pacat insa ca le stii din experienta proprie. Iar cu bebe2, si de asta imi e groaza, ca ia toti virusii de la bebe1...

Rodi, da, incearca si dimineata cu legumele. Intr-adevar, a trecut suficient timp de la suc pana la legume... deci putea sa le pape daca dorea... Asa citeam (si se vorbea parca si aici) sa nu ne surpinda ca la un moment dat refuza ce ii placea, sau accepta ce nu ii placea.. is copii cu personalitate ai nostri.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

doar cele mai bune lectii de viata le inveti pe proprie piele!

asa ca daca tot am avut de a face cu tot felul de situatii legate de temperatura ridicata la bb-ii!

la tepm de peste 39 e bine sa se intervina cu supozitor de algocamin pt bb...scade temperatura cel mai eficient ce trece peste 39,5 se scade cu supozitor de algocamin si impachetari in scutec ud(se ia un scuec se inmoaie in apa la temp camerei si se impacheteaza bb de la subrat peste se pune un porsop sau paturica uscata se tine as pana se incalzeste scutecul ud se repeta procedeul de 3-4 ori intr-o ora) in camera sa nu fie curent usi deschise, etc!
scutecul nu se mai uda doar se sctura si se raceste de la aerul din camera...

!!!!nu e recomandat sa scazi temperatura cu mai mult de un grad jumatate intr-o ora jumatate!

la temp de 40 grade cea mai buna solutie este sa te duci la urgenta dar e bine sa ai in casa supozitor cu diazepam pt copii, nu ii tin bine minte denumirea o sa caut si revin (DESITIN)!

la temp de peste 40 exista riscul de convulsii febrile, iar DESITINUL asa se\numeste reduce riscul de convulsie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Intr-adevar nu conteaza f. mult greutatea, vroiam doar sa-mi fac o idee pt. ca baietelul cel mare era f. grasunel la varsta ei. Poate seamana cu mine ca mereu am fost slaba ca o scandurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Sa fie sanatosi si sa doarma bine la noapte toti bebicii

Mergi la inceput