Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 3
tina_80 spune:
Buna seara fetelor!
Ajutati-ma cu un sfat!!!
Aseara Raducu s-a trezit la 2 si 4 noaptea plangand in hohoteeee

...niciodata nu a facut asa ceva....am dat vina pe dintisorii de sus (ca cei de jos sunt iesiti de aprox.o luna)...se vad doua punctulete albe ...si la 4 azi dimineata i-am dat 5 ml de Padadol...s-a linistit si a dormit pana la 10.30 cu mici foieli(de regula se trezeste la 8)
azi am fost cu el prin oras si cand am venit acasa nu prea a mancat(vreo 3-4 lingurite de legume+peste)
acum i-am luat temp. si are 37.7!!!!!!si iar i-am dat panadol
Oare sa faca temp. asta mare de la dinti sau e inceput de raceala....oricum se vede ca ceva il deranjeaza ca nu e in apele lui
ramonavlas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauri_ca fetelor cu bebici de 6 luni, cat au in greutate? Doar ce am cantarit-o pe Stefi si are 6,900. A luat intr-o luna si jumatate doar 300 gr. Nu-i putin? |
Raisa la 6 luni (pe 1 februarie) avea 6,700.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crispro spune:
Tina scumpa, se zice ca plansul in somn e de la dinti. dar ultimele cercetari zic ca cresterea dintilor nu cauzeaza febra si diaree, cum se crede. Poate are vreun rosu in gat, poate de asta nici nu a mancat foarte bine... incearca sa ii tii febra sub control, daca depaseste 38 mergi la urgente. Daca e sub 38 , mergi luni la dr. 

Sa-l ajutam pe Alex
btz_ovi spune:
Eu nu mai zic cate kg avea Paul la 6 luni ![]()
M-a mancat astazi in fund sa beau ness,m-am chinuit cam 2h sa adorm si nu am reusit,iar acum ma doare capul ingrozitor.Ma jur ca nu ma mai ating de el,insa m-a corupt vecina mea 
.
Am chef sa fac cioco de casa insa mi-e lene sa cobor dupa unt,asa ca trebuie sa ma multumesc cu...apa si atat ![]()
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
paula_m spune:
Tina, si Raul s-a trezit odata plangand in hohote. Poate viseaza urat. Chiar, ei pot visa urat daca sunt asa mici? Cat despre febra, nu stiu ce sa zic, da-i nurofen, daca ai.
Inceputul de raceala la noi a fost cu mucisori si tuse. Poate totusi e de la dinti. Eu cred ca febra are legatura cu iesitul dintilor, ca multe mamici au zis ca a facut copilul febra cand le-au iesit dintisorii.
Si eu acum am pregatesc de facut cioco
.
Raul a descoperit noi metode de a face galagie. Ciocneste jucariile. Si daca sunt din alea moi, de plus...le arunca. Le ia numai pe alea care suna, le da una de alta, daca e in patut le da de gratii si se loveste si singur...asa cu spor si le da de picioruse si de burtica, ca ma tot uit daca nu face vanatai, dar nu i-au aparut pana acum...
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
rodyka spune:
buna seara, delfinariu! ce liniste e!! sa speram ca e semn bun!
Isa la 6 luni avea 68 cm si 8.660 kg, dar Maria avea 66.5 cm si 8.200 kg, nici macar pe ele ca surori nu le pot compara. in plus, Maria chiar parea dolofana, Isa e doar indesata ![]()
am scos pasaportul Isabelei, asa o mutra de dulce avea in poza!! e valabil pana in dec 2013. apoi ne-am plimbat prin oras, am fost cu Maria in parcul sportiv unde a exersat la niste aparate de fitness, ne-am intalnit cu tati la un suc (a baut si Isa din biberonul ei 200 ml), am ajuns acasa unde masa de legume a fost fiasco total, n-a vrut nici 2 lingurite! asa ca a dormit 2 ore jumate nemancata. al meu sot zice sa-i dau pace, ca nu-i e foame. in rest e vesela, rade la toata lumea, se joaca... doar ca legume nu mai mananca de o saptamana aproape! de nici un fel, in nici o combinatie! azi am incervat dovleac gol. nimic! ieri dovlecel, nu! nici macar din borcanele cumparate nu vrea, am vreo 3 desfacute deja! aseara a papat un biscuite normal, mare si rotund! dar nu vroia sa-l tina ea in mana, e si lenesa! nici biberonul nu-l mai tine! mai devreme a mai papat 2 biscuiti singura (am pus si poze aici), apoi 150 g iaurt cu branza din 250 ml lapte, mai vroia si i-am mai dat un iaurt, au mai ramas cam 50 g. nu pot zice ca nu mananca deloc peste zi, doar la amiaza refuza tot! habar nu am cum sa reintroduc legumele
...
acum pregatesc apa de baie, mai avem o premiera azi: se imbaiaza fetele amandoua!! apoi ar trebui sa mergem la nasi, e chef de ziua nasului, dar cum se fumeaza, se bea si se striga tare, nu e de noi, inca
. si nici sa merg si sa stau cu copiii in alta camera nu vreau!
ma mai invart pe-aici si revin ![]()
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Buna seara fetelor! Ajutati-ma cu un sfat!!! Aseara Raducu s-a trezit la 2 si 4 noaptea plangand in hohoteeee ![]() ![]() ...niciodata nu a facut asa ceva....am dat vina pe dintisorii de sus (ca cei de jos sunt iesiti de aprox.o luna)...se vad doua punctulete albe ...si la 4 azi dimineata i-am dat 5 ml de Padadol...s-a linistit si a dormit pana la 10.30 cu mici foieli(de regula se trezeste la 8)azi am fost cu el prin oras si cand am venit acasa nu prea a mancat(vreo 3-4 lingurite de legume+peste) acum i-am luat temp. si are 37.7!!!!!!si iar i-am dat panadol Oare sa faca temp. asta mare de la dinti sau e inceput de raceala....oricum se vede ca ceva il deranjeaza ca nu e in apele lui Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
tina 37,7 nu e temp mare e aproape de cea normala la bb-ii e ok pana pe la 37,2 cu 4!
37,7 poate sa fie si daca s-a deshidratata ca nu a baut suficiente lichide, poate sa fie si de la dintisori ceea ce cred ca e in cazul vostru (sunt cazuri cant temp de la dintisori sa fie chiar si 39 sa sangereze gingiile cand erup si sa faca si scaune diareice)!
asa ca putin panadol sau nurofen rezolva problema!
rodyka spune:
| citat din mesajul lui paula_m Raul a descoperit noi metode de a face galagie. Ciocneste jucariile. Si daca sunt din alea moi, de plus...le arunca. Le ia numai pe alea care suna, le da una de alta, daca e in patut le da de gratii si se loveste si singur...asa cu spor si le da de picioruse si de burtica, ca ma tot uit daca nu face vanatai, dar nu i-au aparut pana acum... ![]() |
asa face Isa de vreo luna, cauta doar sa loveasca una de alta obiectele, sa faca zgomot, inclusiv biberonul il loveste de carucior, isi da peste maini, picioare, peste cap! si nu zice nici "mār"! de multe ori zic eu "auuu" in locul ei, si ea rade...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui crispro Tina scumpa, se zice ca plansul in somn e de la dinti. dar ultimele cercetari zic ca cresterea dintilor nu cauzeaza febra si diaree, cum se crede. Poate are vreun rosu in gat, poate de asta nici nu a mancat foarte bine... incearca sa ii tii febra sub control, daca depaseste 38 mergi la urgente. Daca e sub 38 , mergi luni la dr. ![]() ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
mama lor de cercetari....ar fi bine sa fie si adevarate!
eu am tras tot tabloul descris cu vlad cand au erupt dintii, iar apogeul a fost la canini! Jur ca nu a avut rosu in gat!
Io pt temp 38 nu as merge la urgente,(sunt atatia copii bolnavi pe acolo incat risti sa te intorci cu cupilul mai bolnav de cat te-ai dus) am ajuns la urgente cu temp 40,2 si nu scadea sub 38,5 cu nika....a fost vorba de o enteroviroza ff urata pe care am tras-o cu Vlad la 9 luni!
crispro spune:
Rodi, la cat timp dupa 200ml suc i-ai dat legumele? Poate ii era inca plina burtica si de aia nu a papat. Stiu ca ai mai zis intr-o zi (sapt asta) ca ai iesit afara, a baut suc, iar in casa a refuzat legumele. Poate o fi de la asta? Inteleg ca nu mergeti deloc la cheful nasului????
Si Vlad bate jucariile deolalta. Are soacra niste magneti de frigider mai mari, in forma de fructe, cu picioruse si manute. Ii adora. Sta o juma de ora in fundic si ii bate unul de altul... acasa bate "biscuitii" sau cum le-o zice la formele alea de la joc...
M-am vopsit pe cap, aici acasa. in sfarsit! Nu de alta, dar azi am vazut in oglinda ca is plina de fire albe...

ILINCAAAAA, pana nu uit!!! Distractie placuta maine, sa va simtiti bine, sa fie Victor cuminte si La multi ani sotului!!! Sa fie sanatos si sa aiba multe impliniri alaturi de voi!!!
(pe tine, nu pe sot
)
Sa-l ajutam pe Alex

mami fericita de Radu Gabriel