Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

draga mea , am niste emotii de zici ca eu is gravida!
sa ti dea dd 9 luni de vis si sa fiti sanatosi sa va puteti creste copilasii!
felicitari , ma bucur enorm pt reusita ta ! o meriti din plin!
bravoo!!!
hai sa inceapa fiesta:

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

dimineata toata lumea la apel!
nu vreau sa o las pe uratica sa scoata ca nu trebuie sa faca efort ! asa ca de buna voie, de martisor, semnati prezent ca in vremurile de odinioara, e motiv de bucurie!iesiti de la naftalina!
avem 3 gravidute proaspete
eden , corina , uratica sa aveti parte de sarcina frumoasa! si bebei sanatosi!
alinuta te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Larissa, poti face FIV la Chisinau, iti este foarte aproape; este o echipa de medici ff buni (Mosin este unul dintre ei), intra pe FIV Chisinau si vei avea mai multe informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica bravo fata draga, ma bucur tare mult ca eforturile tale au fost rasplatite. Iti doresc o sarcina usoara si copilasi sanatosi si grasuni si te astept cu un beta mare mare astazi
corina, eden sarcina usoara in continuare
brunicule m/am tot gindit la tine zilele astea, am citit si de problemele pe care le-ai avut. Eu sper doar ca intr-o buna zi si eforturile tale sa fie rasplatite si sa ai copilasii mult doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

uratica, esti grozava, esti grozava, nu mai pot de bucurie; daca am intrat si eu....buzna peste voi, care nu am mai dat un semn de viata de 2 ani de zile, daca nu si mai mult, doar ca nu mai puteam sta deoparte de bucurie, asta inseamna ceva...Uratica, m-ai uluit si ciuruit...esti o nebunie....nici macar nu ai avut rabdare pana joi cand ai spus ca faci Beta; esti nastrusnica rau!!!!! Felicitari si sa te ajute D-zeu cu ce-i mai bun, cu copii minunati ca tine. Pup ...la toate fetele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_me

buna..sunt incepatoare pe acest forum si sper sa ma primiti si pe mine..sunt o aspiranta la titlul de mamica, dar saptamana trecuta am aflat (in rma unui HSG) ca sansele sa raman insarcinata pe cale naturala sunt sub 1 % (asta sa nu spuna ca sunt nule)..trompa dreapta o am scoasa din cauza unui chist pe trompa, iar stanga este infundata, cu sindrom aderential..m-a pus sa aleg intre un FIV la Cluj si unul la Debrecen (eu fiind din Suceava, amandoua imi sunt peste mana). Ce imi recomandati? o zi buna si felicitari celor care au reusit...sper ca intr-o zi sa-mi tin si eu puisorul in brate...

eu am facut fiv atit la Cluj cit si la Debrecen si as alege fara ezitare debrecenul, diferentele sunt mari din punct de vedere al conditiilor pe care ti le ofera clinica dar ca si costuri nu e nici o diferenta. Daca vrei mai multe amanunte mai povestim, eventual activeaza/ti PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Uratica iubita,BRAVO SI FELICITARI SI SARCINA USOARA,vai ce cadou frumos ai primit de ziua ta pt. care iti zic anticipat "LA MULTI ANI!" cu multa sanatate si fericire
FETELE,A IESIT SOARELE SI PE STRADA NOASTRA!
la toate fetele si o primavara frumoasa!
(scuze n-am apucat sa citesc din spate,Bruni atata stiu ca esti acasa,bravo si tie)
Fetele,scuzati de offtopic,care vine LA ORA 13:00 LA FLASHMOB LA MATEI CORVIN ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele-va multumesc!!!!!!!!!!!ieri am inebunit cat am cautat o clinica sa imi faca beta mai repede!vreau sa zic ca e o clinica care imi dadea rezultatul luni!!
dar..sa vin cu vesti proaspete..beta este de...tineti-va bine....
225,77
Doamne da sa fie bine pana la capat!
denisule si eu te-am urmarit la fiv chisinau..acum ar trebui si tu sa vii cu beta la fel de mare!!!!iti tin pumnii fata draga si tie!
mara-sarumana!!iti doresc din suflet aceeasi bucurie!si niciodata nu o sa uit ajutorul si suportul vostru pe care mi l-ati acordat cand am fost in cluj!nu o sa uit cum am evadat cu tine si cu madutz din spital..Doamne chiar de a fost greu, nu vreau sa uit nimic!

bruni-tie ce sa-ti mai zic..ai fost confidentul si suportul meu in cele mai grele momente!sarumana si bafta!

cristinuta-sa fii mereu optimista si plina de viata ca pana acum!si cat de curand sa vii cu cele 2 liniute!

fetelor va multumesc la toate!va multumesc ca existati si va dooresc toata fericirea de pe lume!!va doresc sa vi se umple sufletul de bucuria pe care o simt eu acum!!!Doamne ajuta!va tin pumnii si promit ca va trag dupa mine la odisee!

Doamne iti multumim ptr micile minuni!!ptr ca sigur vor fi 2!

Mergi la inceput

frumoasa doamna uratica
ma bucur enorm pt tine !
o sa ai doi bebelusi!! sigur, garantat!
e f mare valoarea pt ziua 8!
ti ai indeplinit visul!!
ai grija de tine de acum! si zi adios la seful din spania!
te va vedea doar plimbandu te ! sper ca nu ti trece prin cap sa te mai intorci?!
trimite l pe grasu' in locul tau!
vezi ca de aacu' am eu grija de tine!
i am zis si lui bruni si prietenilor mei , sunt incantati pt tine si ti doresc toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

sarumana bunule!le multumesc si lui bruno si prietenilor!si te astept si pe tine! de ziua ta sigur ai sa fii si tu graviduta!ca daca nu ma insel si tu ai ajuns la performanta mea de 5 operatii!sau poate m-ai intrecut!deci te-ai chinuit destul!e timpul sa vii cu cele 2 liniute!cate 2 ptr fiecare fetita!

Mergi la inceput