Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!
Raspunsuri - Pagina 10
uratica spune:
cat despre spania-trebuie sa merg..sa imi inchei contractul..ptr ca poi sa iau 2 ani cate 400 de eur in fiecare luna-nu e de ici de colo-mai ales in romanica!dar..eu o sa il iau pe grasu cu mine..eu dau comenzi si el executa!nu o sa fac nimic!si daca vad ca nu merge..ma intorc!
brunadria spune:
normal ca trebuie sa ti rezolvi pb , insa tu nu ridici un deget !!
esti graviduta si trebuie sa ai grija!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
uratica spune:
de asta fii sigura!nu voi pune nici o clipa piticii in pericol!ptr nimic in lume!crede-ma ca mi-e si frica sa merg..asa stersata sunt..iti inchipui ca acolo nu voi face nimic!si daca nu rezist..mai am posibilitatea sa stau doar 4 luni-dupa care pot sa intru direct in ajutor social fara somaj..solutii exista!vom vedea ce va fi!dar trebuie sa fie bine!trebuia sa apara soarele si pe strada noastra!
Doamne ajuta!
larissa_me spune:
buna, brunadria! asa de rau a fost la cluj? la cine ai facut fiv-u la cluj? normal ca eu aleg, dar ginecologu meu e in cluj si banuiesc ca de asta mi-a dat aceste 2 optiuni..si e normal ca eu sa ma interesez care e diferenta intre cele doua...orisicum mersi de informatii
larissa_me spune:
littlegirl,chiar nu am auzit de fertilizari in Chisinau...dar mi-ai dat o idee buna..mersi
larissa_me spune:
mara72...cam cat te-a ajuns o fertilizare in cluj,si cea la debrecen? a trebuit sa stai in debrecen sau faceai naveta?
larissa_me spune:
si nu in ultimu rand, va doresc O PRIMAVARA FRUMOASA si plina de impliniri...Martisorul sa aduca aspirantelor cate un test cu 2 liniutze!! Va multumesc ca m-ati primit intre voi!!
brunadria spune:
Larissa nu ca a fost asa rau la Cluj!(rezultatul a fost extrauterina)si a fost acu' 3 ani! poate s au mai modernizat de atunci! insa dupa ce am cunoscut alte clinici din afara tarii, mi am schimbat putin parerea!
la inceput am fost incantata pt ca nu stiam cum ar trebui sa se prezinte un laborator ,o clinica de reproducere umana asistata!
eu am fost la Stamatian !tu la cine ai fost?
chiar la Chisinau am inteles ca e ok , ti e si aproape, cere pareri si acolo si peste tot , asa iti faci o parere!
sper sa gasesti locul potrivit si sa ai noroc , ca si asta e important!
bafta!
Lilicica spune:
URATICA felicitari din toata inima...te-am urmarit cu sufletul la gura sa ne dai vestea cea mare.
Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara pana la capat, mult bine si 2 bebici frumosi si sanatosi.
brunadria spune:
turqoisule
La multi ani !!! si la anul de ziua ta sa te vedem cu bebe in brate!