Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!
Raspunsuri - Pagina 4
brunadria spune:
neata buna!
azi am programare la anestezist, maine internare si vineri dimi celioscopia! abia astept sa scap! sper sa decurga totul bine si sambata sa fiu acasa!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
uratica spune:
fetele-va multumesc si va imbratisez cu drag!
cristinuta-
bruni-bafta maine!tin pumnii!
petrule,criadema-sar'mana!
joi am punctia!adica maine!cred ca pe luni embriotransferul..cred!nu stiu exact-in functie de cum vor evolua lucrurile..in orice caz-pe 5 martie-de ziua mea voi fi graviduta!am zis am zis!
brunadria spune:
uratica luni nu cred ca ai cum sa faci transferul! nu se face niciodata la 4 zile! la 2,3,5,6! eu asa stiu, in z4 nici macar nu verifica embrionasii!
totul depinde de evolutia lor! dar fi optimista ! eu sunt convinsa ca reusesti!
uratica spune:
hihi..bruni-ti-am zis ca m-am stricat la cap!nici nu mai stiu sa socotesc!bine ca va am pe voi!si-asa ieri imi zicea drul ca sansele sunt de 30% sanse-iar eu am inceput sa rad-nici nu-mi trebuie mai mult-ptr ca 2 liniute va fi cadoul de ziua mea!eram cat pe ce sa plec si fara ovitrell!
ma bucur insa ca si grasu meu e pe aceeasi lungime de unda cu mine!asa ca sigur se vor iubi mult outele mele cu gigeii lui!o sa iasa artificii!
edennoa spune:
uratica, bruni bafta multa la fiecare
noi dupa bucuria confirmarii sarcinii, incepem primele semne mai putin placute - o durere de spate nasoala, de umblu cu cirja prin casa, e pe muschii lombari, mi s-a spus ca e specifica la unele persoane in saptamina 5-7 de sarcina; nu pot lua antiinflamatoare, doar local cite un gel ceva; asa ca acuma stau acasa, ma uit la tv, navighez si la o ora trebuie sa ma plimb prin casa (asa cum pot) si sa fac mici exercitii de dezmortire a coloanei; si culmea ca eram in forma maxima cu atita pilates facut zilnic care chiar muschii aia in intarereste; mi-a explicat medicul ca din cauza hormonilor, muschii nu mai au aceeasi putere si de aceea apar dureri de acest gen; cel mai rau e dimineata cind trebuie sa ma ridic din pat si imi ia 5 minute, noroc ca am putere in brate ca sa ma sustin pe ele
ei, sper sa treaca si asta, ce nu rabdam noi pt micutii nostri
la toate fetele, sa aveti o zi frumoasa
cristina3343 spune:
Bruni,sa scapi repede de operatie,sa ajungi repede acasa!
Uratica,iti tinem pumnii pe maine,vei avea niste oute bune si iubite
cristina3343 spune:
Edennoa,iti doresc sa-ti treaca durerile astea si sa te simti bine toata sarcina!
brunadria spune:
eden merci, lasa ca trece si perioada asta si te vei bucura de sarcina! important e ca ai reusit si vei avea un bebelus!
cristina merci! oare pe unde e alina?
corina tu cum te simti?
uratica bine ca esti optimista, conteaza f mult!
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Uratica,iti tinem pumnii pentru astazi!
Bruni,bafta maine!
Alinuta,corina,edennoa,multi pupici!
Corina,ai facut beta,e cumva de
la toate
O ZI FRUMOASA!
edennoa spune:
speram sa primim vesti bune azi si de la bruni si de la uratica
eu imi revin usor cu spatele, azi pot umbla mai bine, sper ca in 2-3 zile sa fiu okay; descopar metode noi de a te ridica de pe scaun sau din pat care pina acum imi erau straine ; am gasit niste chestii misto pe net cu tehnica Alexander care te ajuta sa faci miscarile uzuale cu minim de stres pentru coloana (nici nu am stiut ca exista asa ceva)
e bine acasa, dar trebuie sa te obisnuiesti si cu asta; tot imi vine sa verific emailul ca si la serviciu
sa aveti o zi minunata, miine e vineri si vine weekendul