Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Happy Valentine!
http://www.youtube.com/watch?v=uIAV-V7q5dE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hello..cori-felicitari!!!!!!!!!!!!!
bruni-pup fata!nu am primit nici un apel..hmm..vezi ca ai nr meu pe pm!
vin si eu dupa eco..am 18 foliculi..insa cresc aiurea rau de tot!mi-a mai prelungit tratamentul cu o zi..maine din nou eco si joi punctie-cred ca o sa fac et la 3 zile-nu astept 5-asta daca evolueaza bine lucrurile!deci..din 18 foliculi doar 7 ii am maturi-restul sunt micuti..de asta mi-a mai dat o zi tratament-poate pana maine se mai intampla vreo minune..sa vedem..
mi-a placut ca drul a fost sincer si mi-a zis ca exista 2 variante-sa intrerupem tot sau sa mergem mai departe-insa cu cei 7..
dar eu cum sunt incapatanata si vreau 2 liniute de ziua mea-merg mai departe!!!!!!!!!!!uite-asa!ca asa vreau eu!
petrule-tu cate ovo si apoi embrio ai avut?
fetele-

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Uratica draga,nu abandonaaaaaaa!

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=s8LGsU7F91k

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Buna,
Felicitari invingatoarelor!
Uratica mult succes!
Sub nici o forma sa nu intrerupi acum mai ales ca ai si cu ce continua. A intrerupe inseamna ca la o noua incercare sa ajungi tot aici. Eu am avut doar 2 ovule din 4 foliculi si povestea(cu intreruptul tratamentului) o stii, si mai mult stii si rezultatul, cu orice risc mergi pana la capat.
si sa aveti parte de reusite.

Mergi la inceput

Criadema si succes in tot ceea ce faceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

FIV 1 : 3 ovocite - 3 embrioni(doar 2 transferati)
FIV 2 : 4 ovocite - 2 embrioni( toti transferati)
Fiv 3 : 3 ovocite - 3 embrioni(toti transferati)...la mine problema cea mare e ovulatia( care nu prea exista fara stimulare), nu te mai stresa cu calcule si numere ... doi si buni sa ai ca restul nu conteaza ....RELAXEAZA-TEEEEEEEEE ca scot bota la tine , e mult mai importanta starea ta de spirit decat matematica asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

corina felicitari!!!!!!! noroc cu piticii din burtica ca de nu iti trageam o mama de bataie ca ne-ai lasat sa asteptam atat!sper dupa prima eco sa ne dai raportul complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele multam mult de tot!oricum merg mai departe!ce-o fi o fi!cum o vrea Dzeu!

eu sunt in fivuri,icsuri,picsuri si mama lor care mai sunt si nu sunt stresata..deloc!din contra!sunt tare aiurita,vesela..nu ma asteptam!sper sa ma tina pana la sfarsit treaba asta cu optimismul!

hmm..fetele fivoase..eu azi trebuie sa fac ovitrelle..insa zice acolo ca nu se scoate aerul din seringa..deci iau seringa bag acul fac injectia si gata??e ok asa??

pup fetele!

Mergi la inceput

Uratica draga,MULT SUCCES!
Va fi bine!
Ce sa-i facem asta-i crucea noastra cu icsi,micsi,picsi sau cum le-o fi zicand,dar de traiam prin anii 1200 nu aveam nici o sansa,suntem norocoase
O ZI BUNA!
la toate fetele

Mergi la inceput