Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!
Raspunsuri - Pagina 11
larissa_me spune:
ginecoloaga mea e colega cu dr Stamatian (adica e tot la Hathor)si deci mi l-a recomandat pe el la Cluj..sorry ca te intreb, poate par "t.....a" dar la ce spital se face ET? eu am fost operata la ginecologie 1, am fost internata la et 2 unde e recent renovat si e super...daca te referi la conditiile acestea...daca te referi la alte conditii, biolog, analize,sau altele...nu mai stiu
larissa_me spune:
am inceput sa ma interesez si la chisinau...dar sunt la inceput si am atatea intrebari...
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica dar..sa vin cu vesti proaspete..beta este de...tineti-va bine.... 225,77 Doamne iti multumim ptr micile minuni!!ptr ca sigur vor fi 2! |
Buna ,
Uratica vreau sa te felicit si eu ,daca iti duci aminte am vb la subiectul "laparoscopie "....acum ceva timp
Sarcina usoara si bebe sanatos.
Ma bucur pt tine
15 + ........ cu
Bebe
edennoa spune:
Felicitari, uratica. Sarcina usoara si la termen.
O primavara minunata tuturor fetelor, sa vi se implineasca toate dorintele, sa fiti fericite si iubite.
Noi suntem bine la faza de greturi (de seara). Am pus un scaunel in baie sa fie mai comod la nevoie. Tare greu merge digestia, mai ales in a doua jumatate a zilei. Speram sa trecem cu bine si peste etapa asta.
s8 (nu merg iconitele de pe telefonul meu)
denissa_k1 spune:
URATICA, hai ca mi-a placut speech-ul tau din pag 9, a fost un discurs in toata regula, parca erai sef de promotie la speech-ul de la absolvire...
ce faci acum cu tratamentul? nu stiu ce luai dupa ET, dar in orice caz, acum dupa, ce ti-a zis dr. tau? mai continui cu tratamentul?
denissa_k1 spune:
Larisa, daca esti din Moldova, nu mai merge orbecaind, bajbaind sau tatonand pe ici pe colo, nu mai colinda pe la spitale si clinici Iasi, SV, etc. ca dai banii degeaba si pierzi timpul aiurea; din care TIMPUL e cel mai imp.- iti spun eu care am ajuns dincolo de 40 ani umbland prin doctori si spitale in speranta de a-mi darui un copil;in Moldova nu ai unde sa te duci; la Cluj, e bine, nu am comentarii, am facut FIV- am inceput cu Stamatian, am terminat cu Surcel si Micu; pe Stamatian l-am pierdut pe traseu ca intrase prefect- nu a fost sa fie la mine, dar oricum, acum avand termen de comparatie cu Chisinaul, cei de la Cluj mai au de lucru cam la toate capitolele si tot nu vor ajunge la nivelul celor de la Chisinau
uratica spune:
arinna-cum sa nu te tin minte?esti fata cu fetitele!!te-am tot citit si stiam ca esti cu bebe..insa eu nu am zis nimic ca nu aveam ce!insa ma bucur nespus cand o fatuca de aici "paraseste" topicul asta!
denisu-eu am luat si iau doar utrogestan pana la 12 saptamani-in rest nu iau nimic...o sa incep sa iau acid folic..ptr ca luasem vitamine elevit care contineau si acid folic..insa e greu cu mersul la baie!
lilicica-sarumana fata frumoasa!si eu citesc cam toate postarile si daca apare cate o fata draga de pe'acilisea sunt cu ochiu pe ea!eu sper din suflet sa va molipsesc cu gravidenia si sa va trag dupa mine pe toate!sa desfiintam forumul asta!uffff..
edennoua-si la mine au inceput vagi senzatii de greata seara..si ca si tine mersul la baie ma cam omoara!hmm.o-m vedea!sa dea Domnul sa fie bine pana la capat!
larrisa-asculta de fetele care au experienta!eu tot de la cele trecute prin patima fivurilor am invatat!si dap..clujul e super ca si spital,medicii de nota 10..insa laboratorul lasa de dorit!si asta conteaza cel mai mult!
pupici la gagici si inca odata sarumana!
larissa_me spune:
cam asa a fost la mine...am inceput cu suceava, iar medicii de aici sunt depasiti, am continuat la iasi unde am fost extrem de dezamagita (aici m-am pricopsit si cu un chist pe trompa)si am ajuns la cluj unde doctorii sunt foarte ok...i-am cunoscut si pe surcel si pe micu cat am stat internata acolo...dar problema ramane biologu...laboratoru...am luat in serios ce m-ati sfatuit, chiar azi vorbeam cu sotu de aceasta oportunitate, acum ne trebe curaju...
brunadria spune:
uratica vezi cum au iesit fetele de la naftalina?!
ma bucur ca v ati scos nasucul! sper sa ne anuntati si pe noi cand creste beta!
alinuta pe unde esti? ai nascut?
cristina nu stii nimic, nu te a anuntat?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."