Gravidutze si mamici de Cluj-170
Raspunsuri - Pagina 29
dariandra spune:
GABI - Tu ce probleme ai cu spatele?
Mie mi s-a descoperit nu demult ca am un inceput de hernie discala si ca nu-i de glumit. Ma doare uneori spatele foarte rau.
Va sarut si o zi cat mai frumoasa!
Ioana13 spune:
Oana, legat de polipi, zic si eu fix ce a scris GAbi: adica total de acord daca a zis dr asa {noi am fost la Dr Mihut( noi: Patrick, Sara si Dragos)}
AM trecut cu emotii, dar repede, peste operatie. DE mers la operatie la spital de copii, nu la alte spitale.
PAtrick abia a mai racit de cind am scos polipii, iar mucii aproape inexistenti (tineau si cite o luna, in plina vara).
Alex, te-ai hotarit!! Felicitari!
Victo spune:
hello
vin si eu dupa 100 de ani :)
ca vorbeati despre cum e cu 2 copii.
intai precizez ca ii iubesc pe amandoi ca sa nu se interpreteze.
apoi zic ca fiecare tre sa decida in fctie de familia fiecaruia, cat ajutor are, cata rabdare are, cum e primul copil..
daca as putea da timpul inapoi, sincer, n-as face decat un copil.de 8 luni de zile sunt intr-o continua oboseala, depresie, dezorganizare..totul e cu susu in jos si eu nu vad niciun frumos in asta.
de 8 luni de zile dorm cate 3-4, maxim 6 ore ore pe noapte ca atata ma lasa astia mici. mihai se trezeste intr-o veselie si ma tzataleste nonstop. m-am saturat sincer.ziua adoarme fffffffff greu. plange ffffff mult, nu vrea sa stea singurel nici 5-10 minute.
stefan nu mai stie dormi in camera lui, mai nou nici la noi in camera nu mai vrea singur, ci macar cu unul din noi.nu mai zic de istericale si alte alea. nu degeaba sunt numiti astia de 3 ani "micii tirani"..dar el are deja 3,5 ani.
cum ziceam totul e intr-o mare dezorganizare care ma streseaza la maxim.
ar mai fi multe, da n-am dispozitie..mihai urla de vreo 10 minute ca l-am pus in patut- dupa ce imi adormise in brate.
stefan mi-a urlat juma de ora ca vrea suc- dupa ce bause un pahar si am zis ca ajunge.dc nu faci cum vrea el e dezastru de pe lume.
de-abia astept sa vina mama in vara, sa incep serviciul, sa ies din rutina asta, ca ma tampeste de cap.
asa-i ca v-am incurajat si inveselit?:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
OanaAlina spune:
Gabriela, Ioana - multumesc de sfaturi! Mi-am facut o programare si la Mihut pentru ca mai as vrea o parere. Cu siguranta ca nu vom scapa de operatie si sper din tot sufletul sa nu fie traumatizant pentru ea.
Alex - felicitari pentru marea hotarare! Sa va ajute Doamne Doamne sa iasa cum vreti voi.
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo hello vin si eu dupa 100 de ani :) ca vorbeati despre cum e cu 2 copii. intai precizez ca ii iubesc pe amandoi ca sa nu se interpreteze. apoi zic ca fiecare tre sa decida in fctie de familia fiecaruia, cat ajutor are, cata rabdare are, cum e primul copil.. daca as putea da timpul inapoi, sincer, n-as face decat un copil.de 8 luni de zile sunt intr-o continua oboseala, depresie, dezorganizare..totul e cu susu in jos si eu nu vad niciun frumos in asta. de 8 luni de zile dorm cate 3-4, maxim 6 ore ore pe noapte ca atata ma lasa astia mici. mihai se trezeste intr-o veselie si ma tzataleste nonstop. m-am saturat sincer.ziua adoarme fffffffff greu. plange ffffff mult, nu vrea sa stea singurel nici 5-10 minute. stefan nu mai stie dormi in camera lui, mai nou nici la noi in camera nu mai vrea singur, ci macar cu unul din noi.nu mai zic de istericale si alte alea. nu degeaba sunt numiti astia de 3 ani "micii tirani"..dar el are deja 3,5 ani. cum ziceam totul e intr-o mare dezorganizare care ma streseaza la maxim. ar mai fi multe, da n-am dispozitie..mihai urla de vreo 10 minute ca l-am pus in patut- dupa ce imi adormise in brate. stefan mi-a urlat juma de ora ca vrea suc- dupa ce bause un pahar si am zis ca ajunge.dc nu faci cum vrea el e dezastru de pe lume. de-abia astept sa vina mama in vara, sa incep serviciul, sa ies din rutina asta, ca ma tampeste de cap. asa-i ca v-am incurajat si inveselit?:) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Paula, cred ca la tine oboseala isi spune cuvantul!
Cu siguranta, cand vor mai creste si se vor juca impreuna, te vei felicita pentru decizia luata!
Asa e, ai dreptate, situatia e diferita de la o familie la alta, cum am spus, ajutorul parintilor, al bonei, situatia financiara, starea de sanatate a mamei, disponibilitatea sotului, spatiul efectiv, sunt doar cativa factori care imi vin in minte.
Apoi si bebelusii sunt diferiti. Eu, recunosc,am fost binecuvantata cu bebelusi cuminti, necolicosi, care au dormit toata noaptea dupa prima luna de viata. Sofia a avut o perioada in care se trezea de 2-3 ori/noapte, dar atunci au si iesit o gramada de dinti si masele. Eram atunci si eu mai obosita.
Stefan merge la gradi, nu? Stiu ca intentionai sa iei femeie la menaj sau bona, nu ati mai interprins nimic? Cu siguranta, ai avea nevoie de ajutor
Spune drept de cand nu ai mai iesit cu sotul undeva? Sau un weekend undeva la bai cu copiii? Sau fara, dupa caz!Sanatate copiilor si tie putere si rabdare!

Andreea, cu rusine marturisesc ca nu am fost la dr. Mi-e si groaza, stiu, nu am voie sa ridic nimic, dar cum sa-i explic asta Sofiei? Asa ca atunci cand nu mai pot iau Aulin, Midocalm...
Ce vreme urata, gata cu veselia de primavara! Azi am fost superharnica, Sofi doarme de la 10, si o sa mai doarma o tura pe la 15.00. Cred ca de-aia creste asa frumos, doarme mult, papa bine, e asa fericita si afectoasa. Moare dupa C! Va dati seama ce incantat e tati. Am decretat Sara e mamoasa, iar Sofi tatoasa!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele