Gravidutze si mamici de Cluj-170
Raspunsuri - Pagina 28
sara2007 spune:
LA MULTI ANI CU INTARZIERE FETELOR NOASTRE COCHETE...
Ce frumos ati scris voi despre puii vostri..si la noi e cam asa.si eu imi aduc aminte ce stresata eram cu sara,inca de cand era un samburel in burtica.m-am dus la cursuri de gravi,la inot cate putin,imi cumparam lunar revista mami,studiam si imi scoteam esentialul de pe net...imi facusem de-adreptul un caiet...jurnal.cand ma gandesc....si apoi dupa nastere,alaptatul,somnicul..fiecare in parte au fost un stres...cu alees e mult mai relaxant.si el o imita f mult pe sara,tot spun ca e mult mai precoce..el e mai in urma cu vorbitul,ca de inteles intelege aproape tot.
ALEX unde te-ai mutat cu salonul?si eu as vrea sa vin in vizita cat de repede la coafor,pe ziua SAREI.![]()
Si da,mi-ar prinde si mie bine cate-o relaxare...cateodata simt c-o i-au razna.si cand il vad pe N,,tatal lor,,cum vine el numa seara cate 15 min..sau da un tel pe la 9.financiar nu se prea omoara...si e ferm convins ca vor merge la el copii cat de repede...imi vine sa mor.chiar ma gandesc cateodata.cum ar fi?eu trag atata...ma zbat..iar intr-o zi sa-mi spuna senin ca ei vor la el.sa se trezeasca doar cu ,,cupa,,in mana.....gata crescuti si educati.scuzati....dar asa m-a suparat iar in seara asta...lui ii e asa de simplu.si macar daca m-ar aprecia pt ceea ce fac,dar putin ii pasa....mai si ameninta ca ma distruge,etc.
somn usor....
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamica Acum am citit si mesajul tau, Gabi , spus mult mai frumos desigur, m-a socat ce tare seamana esenta!Diana, mami de Ana (13.09.2007) si Tudor (09.09.2010) Povestea Nasterii Anei |
same here...
asadar, totul se invata din experienta traita pe pielea ta...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ilinca79 Dragi gravidute, daca intentionati vreuna din voi sa recoltati celule stem apeland la firma CBC, pot sa va ofer un card de reducere de 10%, pe care l-am primit in calitate de client. Singura conditie e sa semnati contractul cu ei pana la data de 15 mai. In caz ca va intereseaza, astept PM. ![]() Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
am si eu acelasi mesaj pt voi...daca inetreseaza pe cineva...

Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Ioana13 spune:
Miha, ce ma bucur ca nu ai merge in biblioteca!! Am ramas "ancorata" in trecut
DAr ma gindeam ca pe tine shopingu' nu te relaxeaza (ca pe mine par example).
Cit despre nevoile astea de evadare apar la orice mama, oricit de perfect ar fi copilul si comportamentul lui
. Sau oricit de perfecte ar fi mamele, dar in cazul asta ele nu recunosc.
Oricum, nu stiu de ce am inteles eu la intrebarea ta despre mamele relaxate ca ai avea nevoie de "evadare"... cred ca eu am dat tratament cu antibiotic la ceva ce mergea homeopat... ce incilcita sint azi
Oare ma intelege cineva?
Ai ajuns la Alex? Te-ai tuns scurt? Drum bun si sa profitati la maxim de bunici!! SI MAra la fel!! ( PS PAtrick s-a facut mai iubitor de copii mici, cred ca s-ar intelege mai bine cu M acum)
Ioana, nu are cum sa iti ia copiii, ca doar nu e Irinel!
soanso spune:
alex, mi-am cump anul trecut rolele si m-am dat de cateva ori in parcul Rozelor cu Sorana care evident merge mult mai bine decat mine cu ele
, dar important este sa fac putina miscare si eu, nu-i foarte greu dar tb exersat.
Ioana, apropo de columbeanca, mie pers imi este mila de ia strict legat de fazele cu copilul, nu cred ca este asa cum o acuza exsotul.
oare chiar vine primavara??
eladea2005 spune:
si ca tot vorbim de perfectionism...
si cum s-a schimbat viata noastra de cand avem puiutii astia mici...
episodul 1...
cand eram doar noi doi, singuri singurei era biiiiineeeee...veneam acasa, mancam linistiti, ne puneam apoi la o poveste, un pahar cu vin, ne aruncam in pat si leneveam la tv sau ieseam afara la plimbarica, o intalnire cu prietenii...casa stralucea, era luna,totul era la locul lui, nu se misca nici un fir de praf...
episodul 2...de cand a aparut Eric, nu mai suntem singuri, fiind primul copil, am avut griji, temeri, intrebari, stres si oboseala...mancam in graba, ca sa pot sta cu el, saream la fiecare scancet si tremuram la fiecare stranut al lui...
casa se umpluse de lucruri de bebei, nu mai era ordinea cu care eram obisnuiti dar asta conta mai putin de acum...![]()
episodul 3...a aparut si Filip, casa e plina, grijile, temerile si stresul s-a mai diminuat, timpul meu la fel, lucrurile destinate lor s-au inmultit considerabil iar ordinea...ce e aia ordine?
dar suntem mai fericiti si mai impliniti ca oricand...![]()
concluzia o trageti singure...![]()
va pup!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
ALEX29 spune:
Salut
Gata ,am facut primul pas ,am renuntzat la anticonceptzionale
si de acum incolo cum vrea Dumnezeu ,pe mine m au luat emotiile ...sper sa mi treaca repede
....tati desigur e mult mai relaxat ![]()
MIHA ,IOANA(Sara) din pacate am suspendat activitatea cu salonul ,astept sa facem ceva incasari si sa ma apuc de treaba la noul spatiu care din fericire imi apartine ,asa ca nu o sa mai platesc nici o chirie 
oricum o sa va anuntz cand deschid ...dar mai dureaza ceva
...
MIHA drum bun 
IOANA imi pare tare rau ca nu ati reusit nici acum sa ajungeti la o intelegere :(( macar pt copii ,eu zic sa nu te mai necajesti ,de schimbat sigur nu l mai poti schimba :(( ,fii tare si Doamne ajuta sa fie bine 
GABI pana la urma i am luat trotineta la mamaruta si e foarte incantata
sa vedem cat o tzine ![]()
Ai mare grija cu spatele 
ANCA cred ca o sa mi iau si eu rotile ![]()
ANDREEA,ILINCA multumim 
IOANA 13 ti am vazut pozele pe facebook ,nu stiu ce doamne iarta ma faci tu mamico tot mai tanara esti ,serios ,nu glumesc ,esti ca o pustoaica de 18 ani ,bravo tzie
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
ALEX29 spune:
Tu fetelor ati zugravit careva recent ,daca da ,cam cat se ia pe mp?
vreau sa zugravesc in living ,totzi peretzi sunt pictati de mogaldeatza asta a mea
si zau ca nu i mai pot vedea asa
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
OanaAlina spune:
Buna seara si de la noi,
Pe mine m-ati emotionat la maxim voi mamici de 2 copii. Fiecare aveti o poveste diferita si totusi aceeasi pe alocuri. Eu una va felicit din tot sufletul pentru rabdare, curaj, cuvintele frumoase pe care le-ati scris aici si nu in ultimul rand pentru tot ceea ce faceti pentru puiutii vostri.
In alta ordine de idei, vroiam sa va intreb daca ati facut la copilasi operatie de polipi si as vrea sa ma ajutati cu pareri pro sau contra... Va multumesc.
O seara placuta tuturor.
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
Gabriela77 spune:
Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu! AZi dau de baut
. A renuntat Alexandra la anticonceptionale! Sper sa nu se razgandeasca
, dar ma mobilizez si scriu un intreg roman daca asta inseamna sa mai vina pe lume o minune ca si Tiadris
O sa fie bine, Alex, tu esti o mamica extraordinara, iar Tiadris o sa te surprinda placut, ai sa vezi
Oana, noi am vb deja, eu incurajez pe toata lumea, daca asa e indicatia medicului sa faca interventia, vad situatia Sarei e infinit mai buna de atunci, a facut si ea viroze, dar toate forme usoare, care au trecut repede si fara antibiotic. IN plus, nici nu-i mai aud respiratia noaptea!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele