Gravidutze si mamici de Cluj-170

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Hai ca v-ati mai trezit si voi ca prea era linuiste pe forum....

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare!
foarte fain ar fi sa ne intilnim mai des...poate vom putea si noi sta un pic mai mult.
pupicei tuturor!

Meli, ai PM

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

hello girls!

vazut pozici, mamici frumaose, copilasi dulci...si maaaari... claaaaar e mai usor cu ei de cand sunt mai maricei...sper ca la urmatoarea intalnire sa ajung si eu...

fetele, din toamna as vrea sa-l dau la gradi pe Eric...inca nu stiu de unde sa incep si ce trebuie facut...asa ca am cateva intrebari de incepatoare intr-ale gradinitei:

- care sunt pasii de urmat in momentul in care m-am hotarat asupra unei gradinite?
- ce ar trebui sa urmaresc?
- cu cine trebuie sa vorbesc?

va pup! weekend fain!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Anca-ti-am scris!

si eu m-am simtit tare bine, ma bucur ca ne-am vazut, poate data viitoare daca tot vine caldura, ne vom vedea intr-un numar mai mare!

si eu am patiti odata cu tati ca era tare mandru ca i-a dat fetei lapticul tot, iar cand am intrebat cate lingurite de lapte praf a pus, a zis ceva care era dublu decat trebuia, hihi....important ca se straduie,hihi.

sa aveti un we frumos mai departe!

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andreea, daca te decizi, mergi la directoarea gradinitei sa te treaca pe lista si sa-ti spuna ce acte sa duci...din cite am vazut, difera putin de la gradinita la gradinita, insa, in principiu iti vor trebui carnetul de vaccinuri, adeverinta de la medcul de familie pt intrarea in colectivitate, certificatul de nastere, buletinele voastre si adeverinta de la serviciu.

PS: daca il duci la gradi pe herculane in Gheorghieni, va fi coleg cu Stefan :)))

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

scuze fetelor de o asa lunga absenta...de citit am reusit sa va citesc din urma..dar sincer n-am mai reusit sa scriu

In primul rand vreau sa o felicit pe kitzy si pe andrei,ca au trecut cu bine peste tot calvarul.m-au trecut toti fiorii citind...multa sanatate in continuare

LORE mult succes si multa bafta,sa fie bine

MELI..superbi copilasii tai,pozele,familia ta....si eu as vrea asa ceva...dar cam scump.multa sanatate si voua

ELENA multumim de poze..ne-am simtit super....chiar ca trebuie sa ne vedem mai des..

GABY cred ca a fost f placuta revederea cu piticuta

IOANA bine ca ati scapat..si noi ma facut in plus vaccinurile spuse de gaby...SARA are si varilixul..dar la alees am spus ca nu are rost sa-l mai fac..acuma nu stiu ce sa spun.oriucm si sara mai trebuie sa faca reversul cam acuma.ea are si hepatita A facut.

ELADEEA asa e cand ai 2 copilasi...f greu e cu ei bolnaviori

si noi am fost bolnavi si mai suntem inca.cu alees am fost si in spital ca a facut nenumarate bronsiolite.cum aducea sara acasa ceva virus el facea bronsiolita.si am stat la pneumo la ceva analize,aerosoli din ora in ora.nici acuma nu e ok de tot,dar am si spus ca nu-l mai scot afara pana vad ca numai tuseste detot.ca asa nu-i mai trece niciodata.e alergic putin la mucegai,lapte de vaca si alune..ca i-au facut si ceva teste de alergii.mai trebe sa primim ceva rezultate peste vreo sapt.i-a aerius,singulair si ketof 2 luni.sper sa-l ajute si sa numai raceasca asa des...

spunea parca ASI ceva de alergii......dc la care am fost,era o acritura de fapt dar cica cea mai buna de pe cj....poti merge la ea la privat...nu stiu detalii ca urma sa se mute.o chema SOSA IOANA,e medic homeopat,specilist in pneumo,chiar era o fetita acolo care avea la coltul gurii ca un herpes..si ea a fost singura care s-a gandit sa-i i-a de-acolo si sa analizeze si ii iesise ceva alergie practic...a tratat-o pana la urma.mie nu mi-a placut deloc de ea ca om,si nici ca dc pot spune...dar am auizt lucruri bune despre ea din partea anumitor pacienti..si eu am spus ca m-as duce la ea pt o cura de imunittae pt copii,ca mor cu zilele cu racelile astea..si mai ales la alees.3 bronsiolite se spune ca e ast bronsic...mi-e frica pt alees.

danaiulia ce scumpi baieti ai....niste frumosi,sta cel mare pe schiuri bine?se descurca?

multe mai vroiam sa va spun...dar numai pot de somn..v-am pupat pe toate..somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

DUMINICA FRUMOASA

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata buna !
Remember us ?
V-am citit si eu un pic ...mi-e dor de voi
...chiar daca nu suntem activi :(
Andrei,a avut prima raceala serioasa febra,f mare si tuse Am fost speriata tare :(( inca mai tuseste putin Toti dn casa am fost raciti Suge la greu ,nu prea mananca mancarica :( nu stiu ce sa ma fac cu el Avem 4 dintisori si ne iasa acum inca 3 deodata :( e marait si f nervos ...dar il iubesc fff mult E baietelul meu drag Umbla tinut de o manuta afara si prin casa singurel ,cade la greu :( Nu spune prea multe UITE e cuvantul ce-l repeta non stop :D si TATA Cum se trezeste Sunt ingrijorata putin de "nervii lui" Ma musca si da cu capul ...sper sa fie doar din cauza durerilor de dinti :(
Ne-am mutat la socrii :(( din lac in put E groaznic :( chirie nu ne permitem...nu mai zic nimic ca nu am de spus lucruri bune :(
Importanat e sa fim sanatosi !
Va pupam :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Am admirat mamici frumoase si copilasi exceptionali la intalnire!
Va sarut pe toti.

Noi am botezat ieri o fetita minunata si binecuvantata de Dumnezeu - Catinca-Maria. A fost un botez restrans, cu prieteni de suflet si copilasi cuminti si independenti.

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Lore, ce faci?

Simina, ma intrebam ce mai faceti. MAi scrie-ne din cind in cind.

Eladeea, depinde de gradinita. Unde l-am inscris eu pe P, am sunat, m-a scris pe lista, iar in momentul inscrierilor (prin mai), a trebuit doar sa completez o cerere si certficatul de nastere. Dar noi am mers in grupa mica, cred ca Eric e de mijlocie... deci la cele de stat mai greu gasiti locuri, probabil trebuie mers la "cineva". LA cele private nu sunt probleme de astea.

Mergi la inceput