Gravidutze si mamici de Cluj-170
Raspunsuri - Pagina 20
Gabriela77 spune:
Trezireeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Ioana13 spune:
Gabi, sint trezita eu. Se vede ca nu sunt mahmura... dupa papanasi!
V-ati distrat aseara? Ar trebui la 2 luni sa stabilim o intilnire! Sinteti de acord?
elenuta23 spune:
neatza!!!!!
ioana bine punctat, eu sut mahmura dupa papanasi
, sunt ca un balon care explodeaza dupa o portie de papanasi
, pt mine a fost o portie gigant .
a fost tare frumos, m-am bucurat sa va revad
, aratati asa de bine toate
, iar copilasi sunt asa mari si minunati, parca ieri erau pici
, repede mai trece timpul asta.
miha ma bucur ca te0-am cunoscut, esti o mamica superba
, data viitoare te vei simti mult mai bine
natalia felicitari pt sarcina

cat ai?cu cine vei anste???
vad ca se mareste clubul mamicilor de bb3 
va sarut , fug sa fac cate ceva chiar daca sunt zombi de somn, nu am dormit deloc dupa o asa portie de papanasi
gaby nu ati plecat???
v-a facut-o Sara 

drum bun
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
...... Ioana 30+
elenuta23 spune:
POZEEEEEE
https://picasaweb.google.com/elenus82/MARTIE2011#
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
...... Ioana 30+
Gabriela77 spune:
Da, Elena, ne-a cam facut-o Sara
ca uite nici acum nu am plecat! Brusc, C a trebuit sa rezolve ceva la serviciu
si stiu eu ce inseamna asta...Daca a ajuns la serviciu pana diseara nu il mai vedem. Asa ca Sara s-a prezentat la gradinita, eh, atata problema sa fie, bine ca ne-am simtit excelent, ca de ajuns la Deva tot ajungem
Ioana, eu sunt de acord, C a fost f simpatic aseara, mi-a zis ca si eu s-a simtit bine, citez: acum nu mai erati asa stresate ca atunci cand erau copiii mici
, deci 1 data la 2 luni sa fie sigur, daca nu mai des, acum ca vine caldura va fi mult mai placut!
CE poze frumoase, Elena!
Asa dor mi-e de Sofi ca nu mai pot!
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
anamica spune:
Salutari,
Ne-a facut mare placere sa va revedem, chiar daca foarte putin si eu tare am regretat papanasii. Ar fi frumos sa ne intalnim mai des!
Ioana ce mai face P? Cate zile nu e voie sa iasa afara?
Gabi drum bun spre Sofia!
Elena esti o graviduta foarte frumoasa, felicitari!
O zi asa cum v-o doriti,
Ioana13 spune:
Uritelor
... BA sunteti frumoase, dar mi-e ciuda ca nu apar si eu in poze.
Diana, putem iesi afara de ieri, am fost la o plimbare lunga si ieri si azi. Nu mai e contagios, dar nu am vrut sa il bag intre atitia copii aseara. CA tostui, are bubite pe fata si nu se stie...
Gabi, barbatii astia! Nici eu nu am nici un control asupra lui R cind scapa la servici! Sau poate nu am control nici in altele![]()
Is tot buni papanasii acolo?
mihalav spune:
Fetelor, va pup, eu m-am simtit bine aseara, chiar daca mai tacuta - am stat mai mult sa va vad pe voi, ce era: sa va pove eu ce fac:)?? era normal mai intai sa va pove voi, si eu sa va cunosc. sunteti o gasca frumoasa, ma bucur ca m-ati primit intre voi. astept sa ne intalnim si cu picii de generatia 2 - companie pt Mara. iar acasa, totul a fost suuuuuuuuuper, ai mei s-au distrat, Mara parca nici nu remarcase ca am lipsit! erau dupa baita, se jucau :) mmmmmhh! la mine, dupa baita, nu mai e multa joaca, totul e mai serios un pic, ca de, vine Ene!, nu ne agitam! dar a fost fff bine. Ii lasasem taietei cu lapte si rezerva [daca nu papa] iaurt cu cereale; iar radu le incurcase, asa ca i-a dat taieteii cu lapte in care a pus cereale :)) si cica a mancat beton! nici nu maraia de somn, cum face cu mine... asa ca eu am concluzionat ca e bine sa mai plec de acasa, asa in cate o seara! no, deci eu astept bisuri! va pup pe toate
Ioana13 spune:
Miha 
tare RAdu cu mincarea!
Noi, mamicile, credem ca suntem cele mai iubite si mai distractive pt copii si nu ne asteptam ca taticii sa se descurce atit de bine. Asa ca e un motiv in plus sa facem intilniri mai dese
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Miha ![]() tare RAdu cu mincarea! Noi, mamicile, credem ca suntem cele mai iubite si mai distractive pt copii si nu ne asteptam ca taticii sa se descurce atit de bine. Asa ca e un motiv in plus sa facem intilniri mai dese ![]() Ioana, mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Subscriu
Miha, ce tare taticul cu mancarea
Data viitoare vine si Ioana, si nu scapi nevorbitaIoana, bine ca a trecut ce e mai rau cu varicela. Data viitoare propun o intalnire la Valahia, si acolo au unde se zbengui copiii si sunt si papanasi

Daaaaaa, buni papanasii, buni

C evident ca nu a venit
, macar ma asteptam la asta asa ca ma pun sa vizionez ultimele episoade din Grey, daca tot am concediuDiana, am raspuns la PM
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele

Patrick Alexandru (01.06.2007)