Gravidutze si mamici de Cluj-170

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

deci a ramas ora 18?? cu comanda la fel si eu ...pb vom manca o pitza cu Sorana, insa nu stiu de azi ce vream...

inca ceva unde este situat rest in raport cu sala sporturilor...adica e de mers mult de la sala sp pana la Sinaia??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Andreea si eu trebuie sa merg la gradi sa vad ce acte imi trebuie si cand se depun pentru inscrieri. Eu o s-o dau pe Diana la asta de pe Herculane ca-i chiar langa noi si am auzit ca e buna. Cu groaza ma gandesc si eu ca o sa fie bolnavioara si-o sa-i aduca si la Andrei, dar asta e, musai sa se invete in colectivitate ca-i cam retrasa si nu-mi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Salutare

O primavara minunata la toata lumea ,multa sanatate si tot ce va doriti

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello,

Anca e aproape de Sala sporturilor, mergi putin pe malul Somesului inspre Parcul Rozelor, traversezi pe podul albastru si vezi restaurantul.

Lore tin pumnii, sper sa ai vesti bune.

Elenuta ti-ai dat seama de la ce a avut alergia? Ma bucur ca e doar atat, desi e destul de greu cu alegiile la copilasi....Cand e DPN tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Va doresc distractie placuta si poate data viitoare vin si eu, acu tre sa imi sarbatoresc soacra.

Am avut un 1 martie super...politia comunitara - un garcea autentic mi-a ridicat masina si m-a lasat cu copii in brate si fara chei de la casa pt ca erau in masina legate de telecomanda de la poarta....Chiar am postat un subiect la generale daca nu ar trebui si locuri de parcare Mama si copilul. In Austria am vazut da la noi sunt numai pt. handicapati care saracii nu au masina ca doar le tot taie din indemnizatie. ...

Inca odata distractie placuta si pofta buna la papanasi

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata si o cafeluta aromata,

Dana ce experienta nasoala !!! In Cluj sau in Bistrita s-a intamplat asta? Cred ca avem drum lung pana la locuri de parcare pt MAmici. Eu sunt consternata ca, de exemplu, si acele toalete speciale pt Mama si Copilul sunt folosite cu nesimtire, imi spunea o d-na ca ”am intrat aici ca era mai curat”

Olim ti-am trimis PM.

Zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

abia astept sa va revad si sa pap un papaas

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

o primavara frumoasa va dorim si distractie placuta dupa-amiaza!
va pupam!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La noi s-au schimbat planurile, m-a sunat tati ca si-a luat maine liber si plecam la Deva de azi! Asa ca fug sa fac bagajul!
Scuze, nu mai venim, la 6 jumate e tati acasa sa ne ia!

Dar mancati si pt mine niste papanasi. Fugim la Sofia mica!
Distractie faina!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Hai ca am mancat si papanasi si m-am vazut si cu fetele!
Ma bucur ca am (re)intalnit-o pe Mihaela, simt ca va deveni un membru de nadejde al grupului.
Si ma bucur ca am vazut fetele, si burtica Elenei, ca azi maine naste draga de ea!
Sara s-a bucurat de compania printeselor Sara, Sorana si Tiadris, precum si a cavalerului Andrei,si din ce s-a dorit un salut pt fete, pana la urma am amanat plecarea la Deva pe maine dimineata. Dar a meritat ca tare bine ne-am simtit.

Va sarut si somn usor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput