Fluturasi de martie-aprilie 2011(150)-BV Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara burtici !

Am ajuns acasa acum vreo ora , am papat ceva ca eram cam flamanda ca dimineata nu apucasem sa pap decat niste laptic cu biscuiti si la spital am mancat niste batoane de cereale Dupa ce am iesit de la spiatl am spus sa mergem sa sarbatorim ca bebe e bine si mai sta acolo , cu o inghetatata de aia buna italiana Nu aveam nimic cand am plecat de la spital, dar cand ne-am intors si a trebuit sa schimbam metroul sa luam alta linie sa ajungem acasa din centru, aha... abia am putut sa merg si sa urc cateva scari ...iar mi se contractase burtica si ma durea si mare lucru nu am facut decat am mers putin pe jos de la metrou pana la magazin si inapoi .... si acum iar m-au apucat contractiile dupa ce i-am dat sa pape, nu stiu pe unde isi mai baga si ea picioarele ca ma doare si tot strig au au si Nick ma intreaba ce am o sa ma duc acusi sa ma intind in pat la mine , poate dorm un pic ca-s cam rupta ca azi noapte nu am dormit mai deloc...

La spital dupa ce au monitorizat pe bebe cu aparatele alea sa vada cum ii bate inimioara si cat de dese sunt contractiile, a venit doctorita sa vorbeasca cu mine ... i-am spus tot si zice ca e bine ca s-au oprit sau ca nu e de dorit sa nasc la 34 sapt, sa mai stea macar pana la 37 ... Mi-a facut control pe masa sa vada cum e colul, lung si inchis deci e de bine... toate contractiile mele de ieri si azi noapte si azi nu au afectat colul... ma si temeam ca simteam ceva intepaturi jos jos si ma gandeam doamne fereste s-o fi deschis colul si nu mai sta gogoasa mea la caldurica .. dar vad ca nu, e bine... Sotul oricum mi-a spus gata cu treburile si curateniile si restu, ca face el tot ... s-o vedem si pe asta eu cica sa stau in pat si sa ma odihnesc Mi-a luat culturi de pe col, in vreo 3 eprubete daca am vazut bine , ca cica daca tot umbla acolo la col sa vada ce si cum e , sa imi ia sa vedem daca nu e si vreo infectie ... joi o sa ma vad cu moasa mea si o sa imi spuna ea cica rezultatul la teste.

Cam atat despre mine pentru acum, os a ma duc sa ma intind in patul meu sus in dormitor si poate dorm un pic

Va multumesc inca odata pentru sustinere si gandurile voastre bune ailed, roxy, miki, stefy, salo_sama, yasmi , alina.n, pisuc , felicitas, ina_click, giulia, alina06 Sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da mea culpa acum cu burtoiul asta mare si cu dureri numai de matanii nu sunt buna , dar macar le face asta din emoticon mai bine simai cu spor decat mine

Ahhh duda mai sunt , plecam la nani fara sa urez sarbatoritele si nu se face asa La multi ani!!! Ina si koko , sa fiti sanatoase, iubite si fericite si sa va dea Domnul tot ce va doriti

Va pup, ma duc sa ma intind si sa odihnesc gogoasa

_
Mind the Bump!34+ Sophia Nicole

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buna, vroiam sa va intreb daca bea cineva ceai din frunze de zmeur. Am cumparat o cutie ieri, m-am tot uitat la el, mi-am facut o cana si cand am gustaaaat, gustul e nasol. E amar. Si cu miere si tot e neplacut... Voi beti asa ceva?

Anaxena, foarte frumoase pozele! Imi plac mult, si astea si cele de la Maria...

Am asa emotii, mai e un pic, de ziua indragostitilor mergem la controlul de 36 de saptamani, sa vedem caaare mai e situatia...

Strumphi, ma bucur ca pana la urma esti bine!!

Ah, si P.S.: Felicitari Rhynna!! Bine ai venit Elena!!

La multi ani sarbatoritelor Ina si koko, sa aveti parte numai de bine!!

35+

Bebe Cristi e pe drum cu barzaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

fetelor sunt speriata
acum am dat cu un servetel la pasa si am observat ceva ciudat e o scurgere ca de albus de ou crud. oare o fi din dop? e prima oara cand obsev asa ceva. bagaju nu e pregatit. oare sa ma apuc in seara asta sa le adun. am tot ce imi trebuie numai ca sunt imprastiate prin dulapuri. voi ce ziceti? nu am contractii de nici un fel
va multumesc de raspunsuri

36s cristian andrei cel mai iubit bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumph ce bine ca e colul inchis...!stai linistita ca contractii avem o gramada, chiar si dureroase,ideea e sa stai in pat cum apar.. iti vand un pont: la mine se mai linistesc daca pune tati man pe burtica... incearca , poate merge..
anaxena oau! eu zic pana vineri sa stai cumintica sa vina jr in martie

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa

AMR 5 saptamani
69/11

Mergi la inceput

dya se poate sa fie dopul, dar asata nu inseamna ca nasti azi, vb cu dr si du-te la un control cat mai repede...

AMR 5 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

multumesc ailed. luni oricum trebuia sa o sun sa vad la ce cabinet o gasesc sa ma duc sa imi ia cultura de col sau nu stiu cum se cheama si lama. asa ca o sa ii spun luni si de asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

fetelor sunt speriata
acum am dat cu un servetel la pasa si am observat ceva ciudat e o scurgere ca de albus de ou crud. oare o fi din dop? e prima oara cand obsev asa ceva. bagaju nu e pregatit. oare sa ma apuc in seara asta sa le adun. am tot ce imi trebuie numai ca sunt imprastiate prin dulapuri. voi ce ziceti? nu am contractii de nici un fel
va multumesc de raspunsuri

era compacta?oricum nu-ti face griji am avut si eu acum 3sapt..inca n-am nascut , teoretic ar trebui sa fie si cu firisoare de sange si mai consistent,dar asta nu inseamna ca e nasti..dc te apuca si contractiile regulate atunci e alta discutie

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 35+ cum creste Alex
AMR 34 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

strumph ce bine ca e colul inchis...!stai linistita ca contractii avem o gramada, chiar si dureroase,ideea e sa stai in pat cum apar.. iti vand un pont: la mine se mai linistesc daca pune tati man pe burtica... incearca , poate merge..

AMR 5 saptamani
69/11

jr sa vina cand vrea,sanatos sa fie,ca-l face mami lui baiat mare si grasun...dar simt eu ca trec cu brio de 38s...mai ales ca n-am contractii,la Maria aveam pe vremea asta si am avut nastere indusa la 40s cu col scurt,moale si dilatat 3cm de la 36-37s...nu ies copiii mei asha repede,le place la caldurica

AMR 34 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

si eu ma duc marti la cultura de col,oare imi poate spune cine-mi ia proba cum e colul meu??

AMR 34 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

AMR 5 saptamani
69/11

jr sa vina cand vrea,sanatos sa fie,ca-l face mami lui baiat mare si grasun...dar simt eu ca trec cu brio de 38s...mai ales ca n-am contractii,la Maria aveam pe vremea asta si am avut nastere indusa la 40s cu col scurt,moale si dilatat 3cm de la 36-37s...nu ies copiii mei asha repede,le place la caldurica

AMR 34 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

AMR 5 saptamani
69/11

Mergi la inceput