Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 52 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica cum ti-a iesit PAI-ul?

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, Anticoagulant lupic pozitiv, 3 IA nereusite, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

n-a iesit, ca mi-a fost cam lene sa ma duc sa recoltez cand mi-a zis grizonatul si am recoltat cand am fost cu sotulache la doctorul de putulici(vinerea trecuta). A stat Elena dupa mine ca se facea ora 19:00 si nu-mi mai putea recoltaApropos - Elena (asistenta de la Medlife) e graviduta - poti sa faci misto de ea ca vrea baiat, iar eu ii tot zic ca va avea fetita

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

neata !
floricica ma bucur ca ai vesti bune. nu te stresa prea tare cu cordonul. si eu am avut - au vazut abia la nastere pt ca pe vremea aia nu se faceau eco si se mai si nastea in mare parte natural. si uita-te la mine ce frumoasa si desteapta sunt !

am fost si eu aseara la dr la eco. fusesem in z10 si pt ca luna trecuta ovulasem cam prin z19-20 m-a amanat pt z12. si aseara reiesea ca deja ovulasem noroc ca a fost pe partea fara teava si nu am pierdut mare lucru. cum m-am stresat muuult prea tare in ultimele luni si am ajuns sa-mi stresez indirect si sotul, am luat minunata hotarare sa o las mai moale ceva vreme si sa imi mai vad si de "viata" mea, ca in afata de job, analize si alergat pe la dr nu am mai facut nimic altceva.

la toate fetele si la bebeii din burtici

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Mergi la inceput

pai si in perioada in care am facut eu FIV era o asistenta a lu' Albu insarcinata (nu stiu cum o cheama), acum s-a luat si la cealalta. Sa le fie de bine

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, Anticoagulant lupic pozitiv, 3 IA nereusite, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Va pup, dragele mele, va multumesc din suflet pentru toate incurajarile si pentru urarile din suflet pe care mi le-ati trimis!

Floricicademac, ti-am trimis mesaj. Ma bucur din suflet pentru voi, uite ca Doamne-Doamne a avut grija si fii convinsa ca asa se va intampla si de acum incolo!

Maria, iti multumesc pentru mesaj! Iti tin pumnii si ma rog la Dumnezeu sa-ti dea toata puterea din lume si sa reusesti!

Aristica, Alla, Paula, Flyhigher!

Cat despre No-Spa, am auzit-o in repetate randuri pe doamna U. recomandandu-l gravidutzelor care nu luau Aspenter sau nu faceau Clexane inca ( se poate sa mai fi scris chestia asta, asa ca va rog sa ma scuzati daca repet); ma intreb cum de am fost atat de batuta in cap incat sa nu fac si eu la fel dupa ce am intrerupt Aspenterul, poate as fi evitat restrictia de crestere... A! Si inca un amanunt- am o prietena cu trombofilie care a nascut in ianuarie 2008 un baietel perfect sanatos, a fost pacienta doamnei dr.U. , dupa nastere i s-a recomandat Clexane inca 6 saptamani si, la un moment dat, n-a mai gasit ( cred ca dupa vreo 3 saptamani). Disperata, a dat fuga la doamna U., care i-a recomandat sa suplimenteze aportul de apa plata cu 2 litri/zi- cica functioneaza teribil in cazul nostru...

Pup toate mutantele din ambele categorii- aspirante si gravidutze!

R. 38+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Floricica ma bucur tare mult ca sunteti bine, mai ai putin si iti tii fetita in brate.
Legat de NoSpa am cautat mesajul cu recomandarile dr U si uite ce mi-a spus
"1) ADAUGA 3 NOSPA DE 40MG LA 8 ORE
2) CRESTEM LA 0.4 X2 ADICA 1 FIOLA LA 12 ORE
3) REPETAM BETA HCG SI ECHO IN URMATOAREA SAPTAMANA
4) NATALVIT 1 TABLETA LA 12 ORE "

Era raspunsul la un mesaj al meu disperat, bb inregistra retard f mare si inca nu-i vedeam inimioara. Deci 3 NOSPA DE 40MG LA 8 ORE, f mult . Nu stiam de efectul vasodilatator, credeam ca se da doar pt dureri si nu intelegeam de ce mi l-a dat. Am crezut ca ma confunda si nu am ascultat-o Natalvit 2/zi tot asa mi s-a parut f mult mai ales ca luam Femibion.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria81
.........
2. FVL rezultat 1,81 (v.n.2,61-3,32)facut la medlife; Pro. C Global=0.62 facuta la fundeni; credeti ca e nevoie sa imi fac si mutatiile FVL ca sa vad exact ce gena este afectata?
..............

Da, tb sa faci mutatia genetica Fact V Leiden.

Mergi la inceput

Ruxandra mai ai putin, felicitari!!!!

Mergi la inceput

miki multumesc frumosstii cumva daca LA de la fundeni inseamna anticoagulant lupic?

Mergi la inceput

Da Maria , e lupus anticoagulant care ac poate oscila, ba pozitiv , ba negativ. E influentat de anum stari ale organismului, febra, CM ... Tb repetat la 2-3 sapt si dc 2 anal consecutive iei pozitive at ai LA

Mergi la inceput